Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A cél érdekében mindent....mint egy "igazi Barcás"Perrero írta:lehet beirom madridistára h elmegyek a forumukról ha rád szavaznak
Hatalmas ötleteid vannak, ez biztos motiválná őketPerrero írta:lehet beirom madridistára h elmegyek a forumukról ha rád szavaznak
anti melyik vagytok tiantiimperialista írta:Jelenleg 0,54 %-on állunk, 268 párból kb. az 53-ak lehetünk...
amugy nagyon kicsi lennék ott köztetekVictorValdes19 írta:én 12 vagyok már 6 éve futbalozok az Albertirsa U-13-as korosztály csapatkapitánya vagyok középhátvéd és jobbhátvédként játszok de ha kell tudok ballhátvédet is játszani nem mondhatni hogy valami magaslennék hát ennyi rólamlionelmessi19 írta:Én segítek! Ugyan nem vagyok magyar barcás (még...), de a magyar barcában 18-19 éves srácok a legfiatalabbak, amennyiben jól vagyok informálva.VictorValdes19 írta:azt szeretném kérdezni hogy azon a magyar barcába ahol szoktatok tornán játszani kb hány évesek szoktak lenni![]()
Én 16 vagyok, és most sérült is vagyok, de erős indíttatást érzek, h a magyarországi barcelona szurkolók csapatának eredményeihez hozzájáruljak...![]()
Te hány éves vagy?
én 12 vagyok már 6 éve futbalozok az Albertirsa U-13-as korosztály csapatkapitánya vagyok középhátvéd és jobbhátvédként játszok de ha kell tudok ballhátvédet is játszani nem mondhatni hogy valami magaslennék hát ennyi rólamlionelmessi19 írta:Én segítek! Ugyan nem vagyok magyar barcás (még...), de a magyar barcában 18-19 éves srácok a legfiatalabbak, amennyiben jól vagyok informálva.VictorValdes19 írta:azt szeretném kérdezni hogy azon a magyar barcába ahol szoktatok tornán játszani kb hány évesek szoktak lenni![]()
Én 16 vagyok, és most sérült is vagyok, de erős indíttatást érzek, h a magyarországi barcelona szurkolók csapatának eredményeihez hozzájáruljak...![]()
Te hány éves vagy?
Én segítek! Ugyan nem vagyok magyar barcás (még...), de a magyar barcában 18-19 éves srácok a legfiatalabbak, amennyiben jól vagyok informálva.VictorValdes19 írta:azt szeretném kérdezni hogy azon a magyar barcába ahol szoktatok tornán játszani kb hány évesek szoktak lenni![]()