Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egyrészt sztem is igaza van Lionel19nek, másrészt meg itt is tökéletesen tudunk online beszélni, harmadrészt pl. én nem használok skypeotaky01 írta:Helló srácok,lányok!
Szeretnék egy jó javaslatot tenni Nektek!Lehet,hogy egyedül álló ezidáig,de szerintem jó ötlet,de ha nem kövezzetek meg!!!
Nem tudom ki mennyire ismeri és használja a skype nevű programot!
Szeretném javasolni,hogy hetente x alkalommal hozzunk létre egy hungarian fc barcelona vagy éppenséggel eurobarca skypecast-ot!!!!
Itt tudunk onlány beszélgetni egymással,megvitatni élőben dolgokat,igazolásokat,mérkőzéseket stb..
Szerintetek ez rossz ötlet lenne?Légyszi írjátok meg véleményetek
Köszi
Skypeval nemcsak megadott számú ember lehet egyszerre? 5öt tudtam de javits ki ha rosszul tomaky01 írta:Helló srácok,lányok!
Szeretnék egy jó javaslatot tenni Nektek!Lehet,hogy egyedül álló ezidáig,de szerintem jó ötlet,de ha nem kövezzetek meg!!!
Nem tudom ki mennyire ismeri és használja a skype nevű programot!
Szeretném javasolni,hogy hetente x alkalommal hozzunk létre egy hungarian fc barcelona vagy éppenséggel eurobarca skypecast-ot!!!!
Itt tudunk onlány beszélgetni egymással,megvitatni élőben dolgokat,igazolásokat,mérkőzéseket stb..
Szerintetek ez rossz ötlet lenne?Légyszi írjátok meg véleményetek
Köszi
Ahoi,igaz nem ismerjük 1mást,de én is szavaztam rátok!antiimperialista írta:Nem tudom, sikerül-e berakni a képet...
Szóval a babámmal úgy döntöttünk, elindulunk ezen az álompár vackon. Internetes szavazás van, a "legszebb" (vagyis a legtöbb szavazatot kapó) 20 pár kerül a döntőbe, a főnyeremény 1 millió forint értékű cucc az esküvőhöz. Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy ha van egy kis időtök, szavazzatok ránk!
(a név: Zagyva Andrea - Kuripla Attila)
Mindenkinek előre is köszönöm!
Jó kis büntetésgentdelbarca írta:IGEN??!!
Akkor tudod mit?? Megharagudtam és nem engedem hogy még egyszer elfuvarozz Pestre!! Inkább megyek gyalog!![]()
IGEN??!!antiimperialista írta:Nincs harag, de többet nem beszélek Veled![]()
Várhatod, hogy felhívjalak
Köszönet a szavazatért és a gratulációkért is!ozsimiki írta:Hy Anti![]()
![]()
Ma szavaztam én is rátok,és működött is.![]()
Tök jól mutattok,úgyhogy irány a győzelem![]()
![]()
És nagy-nagy GRT a mennyaszonyodhoz![]()
![]()
U.i.: valakiknek téleg elég nagy rokoni köre lehet,mer már furcsán nagy a %kuk...
Hy Antiantiimperialista írta:Igen, összeroppant a szerver, itt már sokan jelezték, hogy akartak szavazni, de nem jött össze![]()
Holnaptól majd hajrá, és köszönöm, hogy teszel azért, hogy legyen szavazatunk!
Nincs harag, de többet nem beszélek Veledgentdelbarca írta:Bocsi Anti azért remélem nem lesz örök harag hogy menyasszonyod miatt szavaztunk rátok barátnőmmel!
Ejjha van még mit javulni, 0.28%! Nade sebaj, a vége a lényeg!
Forca Antiék!!!