Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Perszenexam írta:és akárkinek lehet az elveszített döntője???Téma: Az elveszített döntő
Idő: 2009.04.28
Méret: 500 x 200 , 450 x 150
és akárkinek lehet az elveszített döntője???Téma: Az elveszített döntő
Idő: 2009.04.28
Méret: 500 x 200 , 450 x 150
palesz77 írta:ha nem jó, ajánlom, hogy itt keresgéljHouse írta:
szerk: Hogy akadna a torkán annak, aki ezt kivágta.. Hogy lehet ezt így elrontani?Mindenesetre, vmit megpróbálok azért, de így az oldalán fura lesz.
biztos van még jó kép
![]()
http://photobucket.com/images/etoo/
Pl. a 9. oldalon
ha nem jó, ajánlom, hogy itt keresgéljHouse írta:
szerk: Hogy akadna a torkán annak, aki ezt kivágta.. Hogy lehet ezt így elrontani?Mindenesetre, vmit megpróbálok azért, de így az oldalán fura lesz.
Áhh, nagy szépen köszi!palesz77 írta:tessék, itt van, remélem jó leszHouse írta:
ui.: Valaki nem tudna adni egy linket Etoo-ról, ahol zöld kameruni mezben található? (sighez kéneezért is, nagyban.
)
![]()
http://media.photobucket.com/image/etoo ... .png?o=115
tessék, itt van, remélem jó leszHouse írta:
ui.: Valaki nem tudna adni egy linket Etoo-ról, ahol zöld kameruni mezben található? (sighez kéneezért is, nagyban.
)
Nagyon faxa, grat neked, és mindenkinek, aki csinálgatja itt a képeket.MichaaBee írta:
Vélemények?![]()
De gáz. Majd én lecserélem, és akkor amit küldtem PÜ-t ne is vedd figyelembe.pety27 írta:
szajko nem gáz hogy ugyan az a sigünk?tegnap vettem észre hogy beraktad.
![]()
Nah így még jobb!MichaaBee írta:Javított kiadás:![]()
szajko nem gáz hogy ugyan az a sigünk?szajko írta:Csak nyugodtan.Alberto10 írta: az egyiket használnám ha lehet! kösz
Csak nyugodtan.Alberto10 írta: az egyiket használnám ha lehet! kösz
nekem egy böngészőm se tudja megnyitni.MichaaBee írta:
Vélemények?![]()
most akkor ugye lesz első meg másodosztály ugye???Amúgy lehet kezdeni.
Torrestoni elvállalta a honlap szerkesztését.La Pulga írta:Elkezdjük akkor a versenyt?