Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van, ezúton is köszönöm!Vito írta:gyerünk Rumig!Rumig írta:Tegnapelőtt végre, másfél hónapos munka után leadtam a földrajz oktv-re írt szakdolgozatomat. 50 oldalas lett. Mostantól pihenés.
(széljegyzetben: Vito is hozzájárult egy körömpiszoknyit)
gyerünk Rumig!Rumig írta:Tegnapelőtt végre, másfél hónapos munka után leadtam a földrajz oktv-re írt szakdolgozatomat. 50 oldalas lett. Mostantól pihenés.
Ha csöndben maradtál volna, okosabb lettél volna... Ezexerint te még nem vettél részt országos középsikolai tanulmányi versenyen.lionelmessi19 írta: Gratulálok![]()
Bármi is legyen az az oktv, ha 50 oldalas, akkor biztos van benne nem kevés munka...
GratulálokRumig írta:Tegnapelőtt végre, másfél hónapos munka után leadtam a földrajz oktv-re írt szakdolgozatomat. 50 oldalas lett. Mostantól pihenés.
Megbeszéltük! Csak azért vagyok szkeptikus, mert szerintem ezzel ők is tökéletesen tisztában vannak, hogy a kattintgatósok soha még véletlenül sem olvassák el az adott e-maileket, így a hirdetés értelmét veszíti. Bár, ha jobban belegondolok, akkor lehet, mégis van. Egy csomó honlap van, aminek mondjuk van hirdetője, de látogatottsága nem nagyon. Fizetnek, hogy kattintgassatok, mire ők meg nyilván magasabb összeget megkapnak a hirdetőktől. ÚÚ, remélem érthető voltam... Szóval, elméletileg ez így rendben is lehet, de én akkor is félek az ilyen jellegű melóktól...Rivaldinho írta:figyuzz, sok időmet nem vezsi el egy nap, max 5 percemet, 3 hónap után, meg amikor összejön a pénz, ha nem fizetnek, max kicsit mérges lexek.. de sok munkám nincs... naponta 4 levelet megnyitni, és a legalsó linkre rákattanni... ennyi, nem nagy meló... akor majd írok 3 hnap múlva h milett
Erre majd térjünk vissza, ha tényleg ki is fizettek. Én nem nagyon hiszek az ilyesmikben, de azért neked sok szerencsét!Rivaldinho írta:Itt az oldalon, egy email klikkelős oldal, amire megéri regisztrálni, ezt én írom mint Rivaldinho, 3 napja reggeltem és van rajta 16$om.... 400$ után fizetnek... ez kb 3hónap alatt jön össze, nem reklámozni akarom, csak nekem bejött, és szinte biztos h fizetnek, megnéztem nincs rajta a feketelistán.... szal bátran ajánlhatom
Hát belőled nem is néztem ki, hogy ilyen alapvető dolgokat képes vagy megtenni. Az iváshoz meg sose kellett neked semmilyen indokPerrero írta:én aztán minden hajszáladra iszom, de nem kivánok boldog névnapotantiimperialista írta:Köszönöm, srácok! Igyatok valamit az egészségemre!
hehe én szavaztam egyedül Mr.Master-reEnrique írta:Krojf írta: Enrique Koma!
Azon fórumtársaim, akik pedig mögöttem végeztek, megérdemlik,
hogy megtudjuk kilétüket, ezért kérlek, hozdd őket nyilvánosságra!
Hát jó, akit érdekel a dolog:
(Abban a sorrendben, ahogy a lapomon van.)
Grecki (2 szavazat), Sharki (1), Vito (5), Boixos (7), Silva (3), R.M.F.C (4), LG (3), sergi1989 (2), LosB (3), Rivaldo11 (2), Charlie (1), Ozsimiki (3), Bercy (1), Iván (1), Rhynn (1), Barcafan alias Perrero (1), Mr.Master (1), Frank Rijkaard (1), real_funghi (1), Drigo (1) és Enrique azaz én (15).
Grat mindenkinek!
És voltak, akik magukra szavaztak, de az nem fair, így azt nem számoltam.![]()