Bajnoki Mérkőzések #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
jól látom, hogy a hétvéggén nem adja a sport tv a meccsunket? 

-
- Llegenda del Barça
egyébként már csak azért sem kell begyufázni a fantasztikusan feljövő margittól, mert elég, h csak egy meccset xeljenek, még bukniuk sem kell, ha mi ugyanakkor nyerünk, rögtön megint 6 pont lesz a difi. ha két ilyet csinálnak, akkor még tutibbak vagyunk. miért ne lehetne ez meg monnyuk a mostani hétvégén?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mert nem is akarják leadni.Ha annyiral leakarnák adni,akkor leadnák.Boixos írta:elég [auto_cenzúra] lehet neki, mert a kettő nagyon nem ugyanaz. de nem értem a sportvt sem. asszem a magyar1 vagy a 2 is nyomja a hokit a 7végén, akkor miért nem lehet a barca-meccset leadni?Zsolti írta:A Farkas Norbi is mit mondott???-Neki a marca olyan mintha a bibliát olvasná..
-
- Llegenda del Barça
elég [auto_cenzúra] lehet neki, mert a kettő nagyon nem ugyanaz. de nem értem a sportvt sem. asszem a magyar1 vagy a 2 is nyomja a hokit a 7végén, akkor miért nem lehet a barca-meccset leadni?Zsolti írta:A Farkas Norbi is mit mondott???-Neki a marca olyan mintha a bibliát olvasná..
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hokimeccset?????hát ezek nem normálisak.....felvételről is nyugodtan leadhatnák...Á a sport1 stábjánál is fehérvérű mindenki ez nem is lehet vitás ezek után....A Farkas Norbi is mit mondott???-Neki a marca olyan mintha a bibliát olvasná..
ehh tényleg, a kaporszakállúak inkább hokit adnak...
- Blasko
- Jugador del Barça
A SPORT 1 nem közvetíti a meccsünket a hétvégén
Azért mert egy meccsünk rosszul sikerült, máris le vették a képükről a Barcát.
Bezzeg amikor a blankáknak nem ment őket akkor is kellett közvetíteni.
Ahogy az egyik osz.társam mondaná: "ez neveccsíges"

Azért mert egy meccsünk rosszul sikerült, máris le vették a képükről a Barcát.

Sztem rosz napja volt a fiuknak, de sztem így is bajnokok leszunk. Csak az bánt, h az 1-1 után 0-2, az atletico ellen negatív a mérlegunk. 

-
- Capitá del Barça
Nem kell máris sírni temetni, ez csak 1 meccs volt a sok közül, ahol éppen nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettük volna...
Bízzatok abban a csapatban, amelyiknek SZURKOLTOK,amelyiket SZERETITEK, amelyikért RAJONGTOK!!!!
Bajnokok leszünk, mert nagyon jó CSAPATUNK van!!!
VISCA EL BARCA!!!
Bízzatok abban a csapatban, amelyiknek SZURKOLTOK,amelyiket SZERETITEK, amelyikért RAJONGTOK!!!!
Bajnokok leszünk, mert nagyon jó CSAPATUNK van!!!
VISCA EL BARCA!!!
-
- Llegenda del Barça
bakker, azért nehogy már februárban elkezdjük temetni a csapatot! erre vár a madrid is, ezért próbálják meg "szugerálni" a barcának, h mindjárt beelőznek! erre jó a "megigérjük a hamburgernek, h márciusban mi leszünk az élen!" duma meg az ehhez hasonlók. le vannak szarva! még mindig van 4 pont előnyünk, és kizárólag csak rajtunk múlik, h tudunk-e élni ezzel az előnyünkkel vagy sem. biztos vagyok benne, h összeszedik magukat a srácok, és elég lesz ez a fór.
mi leszünk a bajnokok!
mi leszünk a bajnokok!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ronaldo
- Jugador d'estrella
A jovo heti meccs donto lehet az egész szezonra hiszen ha veszitunk széteshet a csapategység es 1 pontra csokkenhet az elony , ugyhogy "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" gyozni. Sot nemcsak gyozni kell hanem jol játszani is mert igy a Chelsea ellen nagyon nehéz dolgunk lesz.
Forza Barca!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ne legyetek ennyire pesszimisták!!!! Ha majd a 37. fordulóban lexünk és 2-vel fog menni a madrid, ÉN akkor is azt fogom mondani h a BARCA lesz a bajnok, mert VAN MÉG ESÉLY RÁ!!!
Ráadásul most még 4 ponttal megyünk!
Meg kell hogy legyen, nincs az az Isten hogy ne legyen meg!!!
Ráadásul most még 4 ponttal megyünk!
Meg kell hogy legyen, nincs az az Isten hogy ne legyen meg!!!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Remélem nem lehetséges, főleg hogy 13 ponttal már mentünk, és akkor ez lehetetlennek látszott. Mostmár azért van valóságalapja.
Főleg akkor ha az utolsó fordulókban fog majd eldőlni, mert ez a Real tapasztaltabb mint mi, ők tudják hogy hogy kell az uccsó fordulóban is hozni a 3 pontot, de mi sikeréhesebbek vagyunk, csak még vhogy nem érzem hogy tudnánk hogy hogy kell vmit megnyerni.
Főleg akkor ha az utolsó fordulókban fog majd eldőlni, mert ez a Real tapasztaltabb mint mi, ők tudják hogy hogy kell az uccsó fordulóban is hozni a 3 pontot, de mi sikeréhesebbek vagyunk, csak még vhogy nem érzem hogy tudnánk hogy hogy kell vmit megnyerni.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Pont ez jutott eszembe. Ebből a csapatból egy Rivaldo(szerű) hiányzik. Ő volt az aki ha nem ment a csapatnak akkor lőtt 1-2t. Eto'o mostanában így játszott, de egyedül kevés. Ronniera kíváncsi leszek. Azt hittem már kezdi összeszedni magát, de 11est NEM SZABAD HIBÁZNI!!!!! Főlleg akkor ha rosszul játszunk és hátrányban vagyunk. A szabikat meg edzések után gyakorolja vagy ne ő lője, mert ebben a szezonban még veszélyes szabija se volt. Csak a válogatottban, de azzal sokra megyünk.
Kellene ide Torres. Ezt tegnap is bebizonyította. Egyszrűen ha nem vezetünk akkor a csapat nem képes játszani. Nincs aki húzná a csapatot. Én ezt annak tdom be hogy nincsenek olyan már tapasztaltabb, régebb óta itt játszó játékosaink, akik ilyenkor lenyugatanák a többieket. Tavaly ott volt Cocu, de idén senki. Albertini 1 hét után nem fog nyugtatni. Rijkardot meg vki megtaníthatná cserélni, és kockáztatni, mert másképp nem megy.
Sztem nem még 4 pontunk van, hanem már csak 4. 13ból szépen elcsesztük.És sajna mind a 3 rangadónkat idegenbe fogjuk nyomni.És a legfőbb gond az hogy ez a Real nem rossz. Ha nem nyerünk idén se semmit akkor nagyon pipa leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Kellene ide Torres. Ezt tegnap is bebizonyította. Egyszrűen ha nem vezetünk akkor a csapat nem képes játszani. Nincs aki húzná a csapatot. Én ezt annak tdom be hogy nincsenek olyan már tapasztaltabb, régebb óta itt játszó játékosaink, akik ilyenkor lenyugatanák a többieket. Tavaly ott volt Cocu, de idén senki. Albertini 1 hét után nem fog nyugtatni. Rijkardot meg vki megtaníthatná cserélni, és kockáztatni, mert másképp nem megy.
Sztem nem még 4 pontunk van, hanem már csak 4. 13ból szépen elcsesztük.És sajna mind a 3 rangadónkat idegenbe fogjuk nyomni.És a legfőbb gond az hogy ez a Real nem rossz. Ha nem nyerünk idén se semmit akkor nagyon pipa leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom,pedig tavaj Ronnie is föl tudta rázni a csapatot.Fogalmam sincs,hogy már megint mi van vele.redlions írta:Azért a Sevilla nem kapott meg 3 tizenegyest.... Nem tudom akkor mi lett volna... Valszeg hasonló....Rapika írta:Azt vettem észre,a Barca akkor játszik nagyon jól,ha egy nevesebb ellenféllel játszik!
A sevilla is veretlen volt hazai pályán,mi nem is úgy áltunk hozzá,h tuti meglesz a meccs!
Szerényen és alázatosan áltunk ki0-4
![]()
Utálom,mikor azt olvasom,h fix nyr a Barca,semmi esélye az ellenfélnek,mert utána szokott jönni a koppanás!
Pont a "fix" meccsek a legnehezebbek,mivel a "bátor" ellenfél beáll 10 emberrel védekezni és ott nem könnyű gólt lőni!
A Bajnoki címet nem féltem,a tegnapi meccs ellenére is biztos vagyok benne,hogy jobbak vagyunk mint a real!
Hiába nyerték az utóbbi bajnokijaikat,csak meg kell nézni,kik voltak az ellenfelek!
Forza Barca!Várom,h menjünk alázni a bernabeuba!!!
Nem tudunk hátrányból felállni és nyerni... Nincs, aki feltudja állítani a csapatot... De kellene egy jó Rivaldo...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért a Sevilla nem kapott meg 3 tizenegyest.... Nem tudom akkor mi lett volna... Valszeg hasonló....Rapika írta:Azt vettem észre,a Barca akkor játszik nagyon jól,ha egy nevesebb ellenféllel játszik!
A sevilla is veretlen volt hazai pályán,mi nem is úgy áltunk hozzá,h tuti meglesz a meccs!
Szerényen és alázatosan áltunk ki0-4
![]()
Utálom,mikor azt olvasom,h fix nyr a Barca,semmi esélye az ellenfélnek,mert utána szokott jönni a koppanás!
Pont a "fix" meccsek a legnehezebbek,mivel a "bátor" ellenfél beáll 10 emberrel védekezni és ott nem könnyű gólt lőni!
A Bajnoki címet nem féltem,a tegnapi meccs ellenére is biztos vagyok benne,hogy jobbak vagyunk mint a real!
Hiába nyerték az utóbbi bajnokijaikat,csak meg kell nézni,kik voltak az ellenfelek!
Forza Barca!Várom,h menjünk alázni a bernabeuba!!!
Nem tudunk hátrányból felállni és nyerni... Nincs, aki feltudja állítani a csapatot... De kellene egy jó Rivaldo...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Entrenador del Barça
Hát ezt csúnyán megszívtuk,bekellett volna rúgni a helyzeteket
HÉTVÉGÉN NEM HIBÁZHATUNK MÁRCSAK 4 PONT AZ ELŐNYÜNK A REKLÁMMAL SZEMBEN
FORCA BARCA

HÉTVÉGÉN NEM HIBÁZHATUNK MÁRCSAK 4 PONT AZ ELŐNYÜNK A REKLÁMMAL SZEMBEN

FORCA BARCA
- Rapika
- Entrenador del Barça
Azt vettem észre,a Barca akkor játszik nagyon jól,ha egy nevesebb ellenféllel játszik!
Szerényen és alázatosan áltunk ki
0-4
Forza Barca!
Várom,h menjünk alázni a bernabeuba!!! 
Szerényen és alázatosan áltunk ki

Forza Barca!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Még mindig 4pont az előny, csak meg kéne tartani.
Nem tudom mi volt a probléma, de valahogy semmi nem jött össze.... De most majd megbeszélik a dolgokat, és újra simán fogják hozni a meccseket...
Nem tudom mi volt a probléma, de valahogy semmi nem jött össze.... De most majd megbeszélik a dolgokat, és újra simán fogják hozni a meccseket...