C.
Hm... De jó szimatom van...szparimiro írta:Sajnos igazatok lett! Tényleg X lett a végeredmény! a Juve tiszta 3 pontot engedet ki a kezéből! 2:0 után ilyen flegmán játszani a labdával! most úgy gondolom, hogy megérdemeltük az Xet! simán lehetett volna hozni ezt a meccset is, de mi bambáskodtunk! Na mindegy! Ez van!
Csak az eredményekben nem igaz...redlions írta:Az Interről évek óta az jut eszembe, hogy Real Madrid2! Mostanában pláne igaz!
Az inter sztem nincs olyan jó, hogy megverje a juvét...Charlie írta:Vajon a holnapi derbyn mien eredmény fog születni?Talán egy X?Az megpecsételi szerintem Mancici sorsát,bár még nem kapott ki a csapattal........
C.
hát igen, ízlések és pofonok. abban igazad van h a Totti Feri mostanra már nem annyira az óriási góljaival virít, hanem inkább az aljas szabálytalanságaival, sajnos. a mai Rómából inkább a Montella, a De Rossi, meg minden falloszsága ellenére a Cassano jön be. de nálam a Róma szeretete 1984re nyúlik vissza, azóta csípem a csapatot, ezért a mostani szituk nem annyira befolyásolják a véleményemet. pláne hogy a kedvenc olasz edzőm is ott figyel mostanában Gigi DelNeri (bár azt nem tudom, h meddig?)Enrique írta:Nekem meg a juve volt mindig is a legszimpatikusabb csapat, mert talán ők játszák a legnormálisabb focit Olaszországban.
Viszont a roma az az a csapat, amelyiket tényleg ki nem állhatom! Pfff... A tottikájukkal az élen... Utálom a színészcsapatokat, a roma pedig pontosan az...
Nekem a Lecce(mostanában),és a Lazio volt mindig is szimpatikus,ya meg az Inter,de mostmár ők nem érdekelnek annyiraEnrique írta:Nekem meg a juve volt mindig is a legszimpatikusabb csapat, mert talán ők játszák a legnormálisabb focit Olaszországban.
Viszont a roma az az a csapat, amelyiket tényleg ki nem állhatom! Pfff... A tottikájukkal az élen... Utálom a színészcsapatokat, a roma pedig pontosan az...
Zalayetát akkor hihetetlenül szidtam,éveken át 1gólt se lőtt,de nekünk pakolt 1et,majdnem felrobbantam akkor.Azt tényleg emlékezetes a Juve részéről amikor kiverték a reált a BL-bőlBoixos írta:az igazat megvallva nincs tele a falam juve poszterekkel. nem igazán csípem őket. rengeteg meccset hoztak úgy, h vagy óriási mákjuk volt (96. percben lőtt gólok, stb.), vagy leesett egy ajándék 11es. egy pozitívumot tok hozzájuk kapcsolni, természetesen azt, amikor a margót tanították a blben. az tetszett. az viszont már nem annyira, amikor az akkori cserecsatár, a zalayeta góljával vertek ki minket a bl-ből. akkor nagyon izgulós voltam, mivel semmivel sem voltak jobbak nálunk, ráadásul a zala akkoriban csak szökőévenként köszönt be, persze pont nekünk. ezzel együtt nehezen tudom elképzelni, h valaki másnak essen le a bajnokság, talán még a milan esélyes. az internél meg nem tom mi van, minden évben állat kerettel vágnak neki a bajnokságnak, mégis esélyük sincs arra, h odaérjenek.
akiket viszont nagyon csípek: a Roma!!! és természetesen a Chievo, akik pár éve csodát, csodára halmoznak a serie a-ban.
Akkor döntetlen szaga van a meccsnek mint a ház!szparimiro írta:Vasárnap igazi angadó lesz olaszországban! Majd nem akkor mint a Barca - Reál! Inter vs. Juventus! Ha az Inter megint x-el akkor vszínűleg megy az edző, ha a juve nyer akkor nem csökken a Milán előtt az előnyük, de nagy valószínűség szerint nem is fog nőni!
Az kétségtelen, hogy nagyon gyenge meccs volt, de azt hülyeségnek tartom, hogy nem kapot egy 11-est a Fiorentina! látszott tisztán, hogy Thuram a 16-os előtt rúgta fel, csak a játékos becsúszott a 16-oson belülreCharlie írta:szparimiro írta:Sikeresen vette a Juventus a következő akadályt is! A Fiorentinát vertük 1:0-ra a Stadio Delle Alpiban! Rosszul ment a játék, de a minimumot, ami elég ahhoz, hogy nyerjen a Juventus azt sikerült nyújtani! Oliveira rúgta az egyetlen gólt! A Milan csak X-elni tudod, és ennek következménye képpen a Juve 6 pontos előnyre tett szert!
Gyenge meccs volt,rohadt nagy mázli volt a Juve győzelem,állítólag a végén nem kapott tizit a Fiorentina?
C.
szparimiro írta:Sikeresen vette a Juventus a következő akadályt is! A Fiorentinát vertük 1:0-ra a Stadio Delle Alpiban! Rosszul ment a játék, de a minimumot, ami elég ahhoz, hogy nyerjen a Juventus azt sikerült nyújtani! Oliveira rúgta az egyetlen gólt! A Milan csak X-elni tudod, és ennek következménye képpen a Juve 6 pontos előnyre tett szert!
Azért szeretném megvédeni egy milanos ismerősömet, aki történetesen a bátyám. Egyedül egy országban értünk maximálisan együtt, és ez a spanyol. Mindketten imádjuk a BARCÁT és rühelljük a férgeket (rm). Olaszban már említettem: ő milan, én Juve, angol: ő Arsenal, én Chelsea (már több, mint 8 éve, a Vialli korszak kezdete óta), francia: ő PSG, én Marseille, de az utolsó csak szimpatizálás. VISCA EL BARCA, FORZA JUVEEnrique írta:Ez pontosan így van! Mert a milánt meg a madridot 1 kalap alá is vehetjük... A fél világ imádja a többi meg utálja! És a juve meg a Barca a 2. felébe tartozik, talán azért lehet velünk mindenről dumálni!Szofye írta:Én Juve drukker vagyok de azt vettem észre hogy VELETEK BARCÁSOKAL SOKKAL jobban el lehet dumcsizni beszélni mint a Milanos vagy népművészeti cserépedény realos "divatdrukkerekel".
Nem?