1. ha PS re vagy konzolra akarod megvenni, akkor oda a Fifa a jobban ajánlott. sokkal jobb a grafika mint a pesben és a játékélmény is. de csak ott. amúgy én ezt nem tapasztalatból mondom, hanem amit hallottam csak azt írtam le. én Pes-sel csak PC-n játszottam, de nekem nem kell más játék. a 08-cal kezdtem, és folytattam is a sorozatot a többi résszel. előtte fifával játszottam 05-08ig, de semmi különbséget nem vettem észre a részek között, ezért kipróbáltam a Pes-t...fUtBoLiStA írta:Eddig csak Fifával nyomultam, de kiszeretném próbálni a PES-t is. Úgyhogy jövőre tuti megveszem PS3-ra.
Emiatt kérdezném azokat akik PES-sel játszanak, hogy miben jobb mint a Fifa? (játékmód, grafika, stb.)
+ Ha megveszem eredetiben a játékot, akkor is töltögetnem kell hozzá cuccokat? Mennyire macerás?

2. ha megveszed eredetiben akkor is lehet letölteni hozzá cuccokat. én eddig még soha nem vettem meg, még is elvagyok vele. (nem akarlak lebeszélni róla, eszemben sincs)
annyi hátránya van, hogy:
-ha nem eredeti, akkor nem tudsz vele neten játszani
-nincsenek benne megcsinálva a csapatok címerei (nem csak a letöltöttben, hanem az eredetiben sem)
remélem segítettem