Ezzel nem vagy egyedül!Argentin guy írta:nekem Oleguer nem szimpatikus igazából.őt biztos nem tenném be
lionelmessi19 írta:http://www.youtube.com/watch?v=LikkG294FuY
Márcsak a linkért is érdemes volt berakni
Ez is jó lenne!lionelmessi19 írta:
----------Henry------Samu-----------
-Dinho-------------------------Messi-
------------Yaya(Iniesta)----Xavi----------
Abidal----Puyol----Milito----Zambrotta
Sztem 10ből 7 edző a 2. felállást nyomná.lionelmessi19 írta:Nem az, a fizikumára értettem.
Arra, hogy ha középpályán egy nemtámadó feladat állna előtte, akk nem biztos h meg tudná oldani maradéktalanul.
Am sztem gólerősebb mint Dinho. De nem tom, nehéz volna megállapítani.
De lényeg a lényeg, ha mind a 4en pályán lennének, amit egyébként nem szeretnék, akk két lehetőséget favorizálok:
----------Henry------Samu-----------
-Dinho-------------------------Messi-
v.
----------------Samu----------------
---Henry-------------------Messi---
----------------Dinho----------------
Húúú de erős azért...![]()
Szerintem nagyon átlátja a játékot a középpályán (is). Indításokban igazad van, de játékban már a tavalyi r10t le is hagyta. De a többi csatár jelöltnél nem feltétlenül gól erősebb!!!!! Viszont hogy nincsnek adotságai...nem tudjuk mennyit tud futni , de meccs végén is akkorákat sprintel úgyhogy...a sebességével meg nem igazán tudnak versenyezni .lionelmessi19 írta:Hát én úgy látom, hogy hiába dolgozza ki sorra a helyzeteket a csapattársainak Messi, indítások terén még nincs olyan szinten , mint Dinho. De valljuk be őszintén, senki nincs ilyen szinten. Most sem, pedig rossz idénye volt r10nek. De a passzaira megint nem lehetett panasz.
Sztem Messi jobb az eredeti helyén. Egyrészt sztem ott érzi magát leginkább otthon, másrészt ott gólerősebb. Harmadrészt meg az általad említett poszt középpálya, amihez neki annyira nincsenek meg az adottságai (fizikum) , akármennyire is csak a támadásokra kéne koncentrálnia.
Messi ott jó, ahol van. (a Barcában) Kiváncsi vagyok erre mikor jön rá az argentín mester... bár kérdéses, h akk kialakítana e bárki helyzetet.
Riquelme nem az igazi, a góljai ellenére.
Elem mondta, hogy nem játszik, vagy max csereként.Zozzy 5 írta:Meglátjuk Paraguay ellen hogy nyomja...