Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.10. 15:21:12

socio66 írta:Szerintem Wenger jo megoldás lenne! Aki néz Arsenal meccseket az tudja hogy ők játszák talán a legszebb focit most Európában! Ez Barcelonában is elvárás,vagyis Mourinho kiesett(talán),Benitez is(szintén csak talán),tehát akkor marad Arséne,Pep,és Laudrup. Guardiola szerintem még nem érett a feladatra,nem biztos hogy minden helyzetbe helytállna egy ekkora klub élén.. Viszont fiatal ambíciózus,és valószínűleg nagy hatással lenne a játékosokra, mint egykori klublegenda.Laudrup-ot nem nagyon ismerem mint edző,róla nem tudok véleményt alkotni..Viszont az sem lenne rossz,hogy Mourinho lenne az edző,és a segítője lenne Pep.Mourinho a nagy taktikus és tökéletesen megszervezné a gárda védekezését,míg Guardiola inkább a támadószekciónk sikerességében vállalna szerepet!Persze ez valószínűleg nem lesz igy mert ha jön valaki,akkor az ugyis hoz magával valakit,azt már nem a vezetőség jelöli ki!
Wenger nem fog eljönni Londonból, hülye lenne. imádják, tisztelik, managerként abszolút szabad kezet kapott. ráadásul ismét sikerült összerámolnia egy fiatal csapatot, ami még sok örömet fog okozni neki (is).
szóval Wenger nálam utópisztikus.

vagy az lesz, hogy Laporta köti az ebet a karóhoz és akkor a Laudrup, Pep, Luis Enrique trióból választják ki az edzőt.
a másik lehetőség, hogy Laporta mellől kidőlnek a támogatók és akkor kénytelen lesz egy nevesebb edzőt (akár Mourinho-t) Barcelonaba cipelni.

jelenleg akkora a káosz a Klubon belül (és Magyarországra még a zuhanyhíradók sem jutnak el), hogy fogalmam sincs, melyikre van a nagyobb esély... :roll:
sok múlik a BL-en is: ha virítanak valamit a fiúk, akkor az Laporta pozícióját erősíti, ha ugyanezt a lélektelen gyenge játékot mutatják a MU ellen, akkor jön a népharag.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.10. 14:48:55

barca99 írta:...
A felsorolt edzők egyikére sem látok esélyt,bár én is támogatnám őket..Rijkaardnál már majdnem mindenki jobb..na,jó,ez kicsit túlzó,de a tegnapi játék is egy trágya volt.. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
socio66

2008.04.10. 14:31:25

Szerintem Wenger jo megoldás lenne! Aki néz Arsenal meccseket az tudja hogy ők játszák talán a legszebb focit most Európában! Ez Barcelonában is elvárás,vagyis Mourinho kiesett(talán),Benitez is(szintén csak talán),tehát akkor marad Arséne,Pep,és Laudrup. Guardiola szerintem még nem érett a feladatra,nem biztos hogy minden helyzetbe helytállna egy ekkora klub élén.. Viszont fiatal ambíciózus,és valószínűleg nagy hatással lenne a játékosokra, mint egykori klublegenda.Laudrup-ot nem nagyon ismerem mint edző,róla nem tudok véleményt alkotni..Viszont az sem lenne rossz,hogy Mourinho lenne az edző,és a segítője lenne Pep.Mourinho a nagy taktikus és tökéletesen megszervezné a gárda védekezését,míg Guardiola inkább a támadószekciónk sikerességében vállalna szerepet!Persze ez valószínűleg nem lesz igy mert ha jön valaki,akkor az ugyis hoz magával valakit,azt már nem a vezetőség jelöli ki!
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.10. 13:54:04

Wengerrel mégis mi a probléma? :shock: Ő a noname playerekben is meglátja a tehetséget, és durván szép focit nyomat. 20 perc alatt többet mozog a kp soruk, mint a miénk egy meccs alatt. Kreatív, gyors, egyérintők, háromszögek, öröm nézni. Persze én sem örülök, hogy a tehetségeket (Cesc, Merida) elviszi, de ha megteheti, és a saját csapata érdekeit nézi, amihez a törvények asszisztálnak is...

Mourinho, Scolari, Lippi, bizonyítottan jó edzők, és volt olyan időszakuk, amikor szépen játszott a csapatuk. Bár LFS-től tartok egy kicsit, elég régen nem foglalkozott már klubcsapattal.

Laudrup akár még be is jöhet, csak nehogy úgy járjunk, mint a Madrid Schusterrel. :roll:

Guardiolat semmiképpen nem támogatom, viszont másodedzőnek csak őt. :) Remélem érthető gondolatmenet. :D

Beniteztől meg a víz kiver, valószínűleg belebetegednék, ha jönne. Persze biztos mindig meglenne egy bajnoki negyedik, meg CdR+ BL-ben min. a legjobb 4... :D Viccet félretéve az eredményességgel biztos nem lenne nagy baj, a játék minőségével viszont... (Arsenal - Pool-on Alonso csak és kizárólag hátrafelé passzolt... :cry: ) Igazából a Valenciás idejéből se nagyon emlékszem, hogy sggre ültünk volna a szépségtől. Persze benne van a pakliban, hogy itt eredmény és joga is lenne, mindenesetre remélem az ő neve merül fel legutolsóként. Nála már csak az lenne rosszabb, ha Rijkaard maradna. :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.10. 11:40:50

FCB_gábor írta:
Léfe írta:Murinnyó leszólása elég vicces, mert több helyen bizonyitott.
Amikor nyertek a portóval bl-t(uefat már sokan nyertek) kiváló keret állt rendelkezésére. Sokkal jobb, mint DD-nek a monaconál aki szintén eljutott a döntőig és nem is akárhogyan. A cselszivel meg úgy tűnik még Grant is eredményesebb lesz.
Attól még, mert Mourinho erős kerettel nyert BL-t, még ugyanakkora siker, mint ahogy az előző évi UEFA-kupa győzelem is. Teljesen mind1, ezek ilyen fél lábon járó érvek... Aki BL-t nyer az tud, és ő nem csak azt nyert. Rijkaard is jó edző nem vitatom, csak itt lejárt az ideje. De ő is nyert BL-t és 2 bajnokságot.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.04.10. 11:14:54

gonosz írta:Wengeré (nem sok angolt látsz ugrándozni az Arsenalban...)
nem hiába. nincs egy olyan épkézláb angol játékos aki jol illene az arsenal stílusához (wright-philips max)
gonosz írta:Raykaardot
hogy kit? :D

(bocs, nem szekálásnak szántam...vagy mégis?)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gonosz
Jugador d'estrella

2008.04.10. 10:57:20

Mondjuk a "totál kezdő" nem akárki...van egy múltja a profi futballban és A Csapatban, ezen kívül (tudom, hogy messze nem lehet összehasonlítani a "B"-t a nagycsapat körülményeivel, de) a B-vel is boldogul és észben ott van a szeren Guardiola...nyilván nem ő lenne a legmegnyugtatóbb megoldás..., de én adnék neki esélyt.(persze nem vagyok vezető a Barcaban és nem is akarnék játszani a nagycsapattal, de jobban megbíznék egy olyan emberben, aki ennyire él, lelkesedik a Csapatért, mint ő, mint egy "sztáredzőben") érted mire gondolok? És most elsősorban a "szívvel" van a gond, nem a tehetséggel vagy a taktikával, akármenyire is ezeket magyarázzák...

Ja és egyébként Mourinhot én szintén ki nem állhatom, bár szakembernek viszonylag jó, de egy paraszt....

Használd a SZERKESZT gombot!.
S.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.10. 10:52:02

Léfe írta:Murinnyó leszólása elég vicces, mert több helyen bizonyitott.
Amikor nyertek a portóval bl-t(uefat már sokan nyertek) kiváló keret állt rendelkezésére. Sokkal jobb, mint DD-nek a monaconál aki szintén eljutott a döntőig és nem is akárhogyan. A cselszivel meg úgy tűnik még Grant is eredményesebb lesz.
Kép
merx
Capitá del Barça

2008.04.10. 10:45:46

mourinho-t, a nyilatkozat után sztem ki lehet lőni
benitez nem tudom mit kezdene magával ha itt nem vásárolhatna minden átigazolási időszakban pár játékost :roll:
wengerről csak annyit: ISTEN MENTS, hogy ide jöjjön maradjon a válogatott csapatánál :lol:
lippi-jöhet 8) (de sztem erre sem sok esély van)
azok közül akik eddig szóbakerültek, benitez lesz a befutó :cry:
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.10. 10:39:18

Uram-atyám egy totál kezdőt egy világklub élére. Röhely, csak olcsó. Murinnyó leszólása elég vicces, mert több helyen bizonyitott. De Lippi is nagy taktikus. Benitez is megfelelő lenne. Melléjük segitőnek jöhet Guardióla.
Fecó
gonosz
Jugador d'estrella

2008.04.10. 10:22:24

Van abban valami, amit mondasz Guardioláról Gábor, de inkább a saját nevelés módszere, mint a Wengeré (nem sok angolt látsz ugrándozni az Arsenalban...). Benitez jó edző, de nem ma fog Liverpoolból eljönni...uh mi találgathatunk, nincs sok értelme..én biztos, hogy megvárnám a nyári átigazolásokat vagy legalábbis kikérdezném Raykaardot, hogy mit akar és kivel (Ronaldinho, Deco, Marquez, stb.)...aztán kellene csak az edzőváltásról beszélni. Egy biztos: most is nagyon jól kitart az elnökség mellette, de nem olyanok, mint az Arsenalnál, ahol tényleg mindent megtehet Wenger....fogy a türelem. És a Barca játékát elnézve el is hiszem...(bár tegnap több volt bennük a fantázia, mint az utóbbi időben!)
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.10. 10:02:34

Guardiolaval 1 problémám van ami éppen mellette is szól, hogy talán nagyon erőltetné a saját nevelésű játékosok beépítését.
Nálam az egyik legfonosabb feltétel az új edzővel szemben, a saját nevelésű játékosok beépítése. Félek Pep túlzásba vinné és fontos posztokon erőltetne olyan játékosokat akiket nem kellene. Persze nem tudom hogyan gondolkozik erről, ez csak találgatás részemről, de az ennyire klubhű embereknél ez jellemző szokott lenni.
szívem szerint én is csak saját nvelésekkel tölteném fel a keretet

Benítez kiváló edző, -szerintem messze a legtaktikusabb jelenleg az összes közül- de az igazoláspolitikája nem tetszik. Wengert utálom és nem tartom többre Rijkaardnál. Jose jó edző, de egy bunkó(ilyennel ne azonosítsák a Barcát). Lippit és Scolarit kevés vagy legalábbis velük sem lennénk sokkal előrébb.

Jelenleg Guardiolan kívül Laudrup az egyedüli edző akit szívesen látnék a padon. Michael intelligens, szimpatikus feltörekvő edző akinek bőven van még mit bizonyítania és szerintem fog is élni az adott lehetőségekkel.
Kép
gonosz
Jugador d'estrella

2008.04.10. 09:21:15

Sziasztok!

Sztem Guardiola nem lenne rossz húzás...a szurkolókkal egyáltalán nem lenne több gond....biztos, hogy nagy falat lenne neki, de én bizalmat szavaznék neki....Laudrup sem lenne rossz, de inkább Guardiola...emélem hamarosan változik a taktika is....mármint a felállás a pályán. Én szemályszerint nagyon szeretem Raykaard elképzeléseit és módszerét, már a holland válogatot élén is szimpatikus volt, akárhogy is szerepeltek anno....csak időnként kell taktikát váltani, vagy drasztikusabb esetben edzőt, ha már nem megy úgy sem a csapatnak...Ez az én véleményem...szerintetek?
robag
Jugador d'estrella

2008.04.10. 09:01:31

Wengerre jó az esély?

A Próféta szóljon belőled...

Na de Lippi. Ezt nem akarhatod :roll:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
noname
Llegenda del Barça

2008.04.10. 08:56:34

Hát mostmár azért szép lasan kezd letisztulni h mi lesz.
Guardiolát kétlem h betennék, túl kockázatos.Wengerre sztem igen jó az esély, Benitezre úgyszintén.Mourinho egyre kevésbé valószínű,még marad Laudrup, aki úgyszintén kockázatos. :roll:
De miért nem került még szóba Lippi??!! :roll: :?
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2008.04.10. 08:11:35

"mi pedig csak azzal tudtunk törődni, hogy az eredményt valahogy megőrizzük"

nem láttam a meccset, de ezek szerint nem is kell bánnom.... ez az ember egy [auto_cenzúra]...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.09. 22:39:15

Saviola írta:Bojant lehozni okos húzás volt,ismét. :oops:
Sztem most kivételesen igen. A Recre elleni nagyon nehéz meccs lesz, nehogy megsérüljön a jelenleg legjobb formában játszó játékosunk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.09. 22:37:02

Bojant lehozni okos húzás volt,ismét. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.08. 20:47:53

csababarca írta:mi a mundo honalpja?
www.elmundodeportivo.es :wink:
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.08. 20:39:09

barca99 írta:Közel százezren szavaztak a Mundon edzőkérdésben, és még mindig Mourinho a legtámogatottabb... :roll:

Laudrup mitől lett hírtelen ennyire népszerű? Wengert, Benítezt előzi. Pep-et csak nagyon kevesen látnák az első csapat élen.
Laudrup gondolom az Uefa menetelés végett ilyen népszerű :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.08. 17:40:50

mi a mundo honalpja?mert én soha se találom: :?

én még nem tom ki lenne a jó a padra :? ...murinho?vagy Pep?

e kettő közül kéne vki...de majd úgyis csak szezon végén leszünk okosabbak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.08. 17:37:50

Közel százezren szavaztak a Mundon edzőkérdésben, és még mindig Mourinho a legtámogatottabb... :roll:

Laudrup mitől lett hírtelen ennyire népszerű? Wengert, Benítezt előzi. Pep-et csak nagyon kevesen látnák az első csapat élen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.08. 14:50:20

1re jobban haragszom erre az emberre. Ha egy csöpp gerincesség lenne benne, nem várta volna meg a fehér zsebkednőket stb. Számomra ez az ember teljesen elvesztette a hitelességét, most már az a fura, h ezzel az edzővel BL-t tudtunk nyerni :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.08. 11:17:54

MichaaBee írta:
chi omega írta:miért küldené el messit, te igen szerencsétlen? a világ egyik legjobb játékosát, aki az ő hírnevét is öregbítheti?
szerinted murinho meg del horno rokonok?
én csak azt mondtam, h kinézném belőle! Messi csak egy példa volt, de sztem szemrebbenés nélkül elküldene egy alapembert! hozna ide Lampardot, Dorgbát, Mikelt, Terryt, Cechet, mindenkit akit nem kéne!
Vagy nem hozna.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.08. 09:36:44

barca0417 írta:hát úgy értettem, hogy Laudrup az edző, Guardiola meg a segédedző.
Sztem ez jó ötlet,én is így gondolom.
Lezárt