Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wenger nem fog eljönni Londonból, hülye lenne. imádják, tisztelik, managerként abszolút szabad kezet kapott. ráadásul ismét sikerült összerámolnia egy fiatal csapatot, ami még sok örömet fog okozni neki (is).socio66 írta:Szerintem Wenger jo megoldás lenne! Aki néz Arsenal meccseket az tudja hogy ők játszák talán a legszebb focit most Európában! Ez Barcelonában is elvárás,vagyis Mourinho kiesett(talán),Benitez is(szintén csak talán),tehát akkor marad Arséne,Pep,és Laudrup. Guardiola szerintem még nem érett a feladatra,nem biztos hogy minden helyzetbe helytállna egy ekkora klub élén.. Viszont fiatal ambíciózus,és valószínűleg nagy hatással lenne a játékosokra, mint egykori klublegenda.Laudrup-ot nem nagyon ismerem mint edző,róla nem tudok véleményt alkotni..Viszont az sem lenne rossz,hogy Mourinho lenne az edző,és a segítője lenne Pep.Mourinho a nagy taktikus és tökéletesen megszervezné a gárda védekezését,míg Guardiola inkább a támadószekciónk sikerességében vállalna szerepet!Persze ez valószínűleg nem lesz igy mert ha jön valaki,akkor az ugyis hoz magával valakit,azt már nem a vezetőség jelöli ki!
A felsorolt edzők egyikére sem látok esélyt,bár én is támogatnám őket..Rijkaardnál már majdnem mindenki jobb..na,jó,ez kicsit túlzó,de a tegnapi játék is egy trágya volt..barca99 írta:...
Attól még, mert Mourinho erős kerettel nyert BL-t, még ugyanakkora siker, mint ahogy az előző évi UEFA-kupa győzelem is. Teljesen mind1, ezek ilyen fél lábon járó érvek... Aki BL-t nyer az tud, és ő nem csak azt nyert. Rijkaard is jó edző nem vitatom, csak itt lejárt az ideje. De ő is nyert BL-t és 2 bajnokságot.FCB_gábor írta:Amikor nyertek a portóval bl-t(uefat már sokan nyertek) kiváló keret állt rendelkezésére. Sokkal jobb, mint DD-nek a monaconál aki szintén eljutott a döntőig és nem is akárhogyan. A cselszivel meg úgy tűnik még Grant is eredményesebb lesz.Léfe írta:Murinnyó leszólása elég vicces, mert több helyen bizonyitott.
nem hiába. nincs egy olyan épkézláb angol játékos aki jol illene az arsenal stílusához (wright-philips max)gonosz írta:Wengeré (nem sok angolt látsz ugrándozni az Arsenalban...)
hogy kit?gonosz írta:Raykaardot
Amikor nyertek a portóval bl-t(uefat már sokan nyertek) kiváló keret állt rendelkezésére. Sokkal jobb, mint DD-nek a monaconál aki szintén eljutott a döntőig és nem is akárhogyan. A cselszivel meg úgy tűnik még Grant is eredményesebb lesz.Léfe írta:Murinnyó leszólása elég vicces, mert több helyen bizonyitott.
Sztem most kivételesen igen. A Recre elleni nagyon nehéz meccs lesz, nehogy megsérüljön a jelenleg legjobb formában játszó játékosunk.Saviola írta:Bojant lehozni okos húzás volt,ismét.
www.elmundodeportivo.escsababarca írta:mi a mundo honalpja?
Laudrup gondolom az Uefa menetelés végett ilyen népszerűbarca99 írta:Közel százezren szavaztak a Mundon edzőkérdésben, és még mindig Mourinho a legtámogatottabb...![]()
Laudrup mitől lett hírtelen ennyire népszerű? Wengert, Benítezt előzi. Pep-et csak nagyon kevesen látnák az első csapat élen.
Vagy nem hozna.MichaaBee írta:én csak azt mondtam, h kinézném belőle! Messi csak egy példa volt, de sztem szemrebbenés nélkül elküldene egy alapembert! hozna ide Lampardot, Dorgbát, Mikelt, Terryt, Cechet, mindenkit akit nem kéne!chi omega írta:miért küldené el messit, te igen szerencsétlen? a világ egyik legjobb játékosát, aki az ő hírnevét is öregbítheti?
szerinted murinho meg del horno rokonok?
Sztem ez jó ötlet,én is így gondolom.barca0417 írta:hát úgy értettem, hogy Laudrup az edző, Guardiola meg a segédedző.