Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem dehogyis! Egyszer egy szabadrúgásnál volt kezezés, meg most előbbis volt valami, bár az lehet nem az volt.Varga Tamás írta:Melyikre gondolsz?danikaa10 írta:Belegondolva szó sem esett a 2 megnem adott 11-esünkről nem?
Amikor Ibra a nagy fáradtságtól el akart esni?
Vagy amikor kifordulva a labda a védő könyökéről került az alapvonalon kívülre?
Ne túlozzunk emberek! Egyik sem volt büntető. Ibráé meg végképp nem!
Melyikre gondolsz?danikaa10 írta:Belegondolva szó sem esett a 2 megnem adott 11-esünkről nem?
Köszdanikaa10 írta:Szerintem mindenki megbocsájt, de legközelebb inkább gondolkodj mielőtt irsz.matyi25 írta:Igazatok van első felnidulásból volt. Túloztam.
Azért azt tuti nem a mutatott játék nem volt valami fényes. Valamint helyzete sem igen volt. Csak olyan amiből ha passzol másnak nagyobb helyzete lehetett volna.vlxe írta:Húú látom elég rendesen megy itt a sárdobálásha ibra belőtte volna valamelyik helyzetét, most nem az önző szó hangzana el, hanem istenítenétek.
Szerintem mindenki megbocsájt, de legközelebb inkább gondolkodj mielőtt irsz.matyi25 írta:Igazatok van első felnidulásból volt. Túloztam.
plusz még azt is nézzük hogy azért a pályán 2 csapat van és az egyik betonvédekezést használ és a talaj sem a legjobb és nincs a csapat csúcsformában...Titinho írta:
Ez azért durva jóbarát! Jó hogy elönzőzte, de azért na.
Megint látom, hogy ki lesz a fekete bárány a meccs után, csakhogy ez nem 1 játékos érdeme ez a mai teljesítmény.
Vamos vamos! Még 7 perc + hosszabítás!