Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:39:01

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt.
Azt a 12 gólt mondjuk 4-5 meccsen (jó lehet, hogy most túloztam :) ) szerezte. Azért kéne még fejlődnie, mert valamelyik meccsen lő 3mat (pl. Real ellen), a másik meccsen meg kihagy mindent. Bár ez betudható a fiatalságának.
Hát számomra bosszantóbb az,amikor Eto'o hagy ki olyan ziccereket,amilyet egy fele akkora klasszis is simán beveri,mint Ő....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.06.17. 12:36:57

lionelmessi19 írta:Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt.
Azt a 12 gólt mondjuk 4-5 meccsen (jó lehet, hogy most túloztam :) ) szerezte. Azért kéne még fejlődnie, mert valamelyik meccsen lő 3mat (pl. Real ellen), a másik meccsen meg kihagy mindent. Bár ez betudható a fiatalságának.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 12:35:28

Los Banditos írta:Ernesto Bronzetti a Real Madrid szaktanácsadója, úgyhogy ez az szennylap ismét alaposan mellényúlt.
:lol: :lol:
Nem az ő hibájuk... :lol: :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.17. 12:34:10

Ernesto Bronzetti a Real Madrid szaktanácsadója, úgyhogy ez az szennylap ismét alaposan mellényúlt.
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:28:29

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta:A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
Ennek a Bronzettinek a nevét eleddig nem is hallottam, lehet, hogy felületes vagyok? Amúgy meg sztem ez is egy olyan kacsa, aminek nem érdemes felülni.
Samsungsport... :wink:
Az igazolásokért meg nem Txiki felel? :roll:
Ez hápog mint állat (kacsacsőrű emlős)... :)
DEDE... sportigazgató, amibe ez is beletartozik, ő a főfőfőnök Laporta után :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:26:39

Game90 írta: Ha 4-3-3-ban játszunk, akkor mind a 3 támadó játékosnak kikéne venni a gólokból a részét. R10 meg is tette ebben az évben, Messinek viszont van mit fejlődnie :roll:
Akik elvétve szerepet kapnak. Én nem a tartalékokat hibáztatom :roll:
Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt. Én nemhogy azt mondom, h fejlődhetne, hanem azt, hogy jó volna, ha közel ilyet tudna jövőre is produkálni... 8)

Akik fél évig játszottak szinte folyamatosan, a sérülések miatt. De persze én sem csak őket hibáztatom...csak ők is hozzátettek rendesen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.17. 12:23:51

varga tamás írta:A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
Ennek a Bronzettinek a nevét eleddig nem is hallottam, lehet, hogy felületes vagyok? Amúgy meg sztem ez is egy olyan kacsa, aminek nem érdemes felülni.
Az ilyen híreken én már nem is tudom h sírjak vagy nevessek :roll: Remélem egyikőjük sem megy el.
Forza Lazio!
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:23:26

Hát a nagy számok törvénye alapján is illene már egy olyan idényt adnia nekünk a jóistennek, amikor kulcsemberünk nem sérül le... :roll:

De kétségtelen, hogy a padot szinte úgy ahogy van, minőségire kell cserélni. Csak hát Henry nem épp a minőségi PAD kategória... :? Ezért nem is értem... na mind1, lesz ami lesz.

Am. 03-04es szezonban volt olyan sérülése Ronaldinhonak, ami miatt sok fontos meccset ki kellett hagynia. De egyébként is, ő annyira nem teszi oda magát, s ha jól nyomja (mint tavaly) akkor ez nem is baj, vigyázzon csak az épségére...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 12:23:10

Samsungsport... :wink:
Az igazolásokért meg nem Txiki felel? :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.06.17. 12:22:22

lionelmessi19 írta:Azért tartjuk őket, hogy alakítsák a támadást. Nem azért, hogy ők csinálják minden részét. Természetesen sokkal többet kell nyujtani mind2őjüknek jövőre, de alapvetően azért a tartalékcsatárainknak kumma nehéz helyzetet csinálni.
Ha 4-3-3-ban játszunk, akkor mind a 3 támadó játékosnak kikéne venni a gólokból a részét. R10 meg is tette ebben az évben, Messinek viszont van mit fejlődnie :roll:
Akik elvétve szerepet kapnak. Én nem a tartalékokat hibáztatom :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.17. 12:21:44

A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:16:49

lionelmessi19 írta: De Deco megtartja azt a szintet, vagy növel kicsit mondjuk fizikummal, amit mostanában produkál, Ronaldinho is fizikailag rendbe jön, Samu és Messi nem sérülnek le, Xavi és Iniesta meg csak folytatják az ideit. Ezesetben semmi probléma nem lesz a támadósorral, sőt...
Ó de biztos vagy ezekben :? Persze ha így lenne akkor minden happy lenne...de a sérülés mindenkinél benne van...sőt Ronnienak nem volt még hosszabb sérülése! Sajnos nagyon benne van,h előbb-utóbb lesérül 1-2 hónapra...szóval mindenképp kellene erősíteni vhogy a támadószekciót,főleg a padot! Persze előbb a létszükséglet poziciókat! Méghozzá MINŐSÉGI JÁTÉKOSOKKAL! NEM SZABAD SAJNÁLNI A ZSÉT! 3-4 évben EGYSZER simán bele kell,hogy férjen!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 12:15:39

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta: Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásért :roll:
Elnézem :P

Azért tartjuk őket, hogy alakítsák a támadást. Nem azért, hogy ők csinálják minden részét. Természetesen sokkal többet kell nyujtani mind2őjüknek jövőre, de alapvetően azért a tartalékcsatárainknak kumma nehéz helyzetet csinálni. Egyik se gyors, nem tudnak helyezkedni, befejezni meg végképp nem. Bár giuly esetében ezt biztosan nem tudhatjuk... lehet h a befejezés az erőssége, csak a kapuig nem tud eljutni... :)
Ezért kell lecserélni a kisapdot minőségi játékosokra :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 12:14:20

Zozzy 5 írta: Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásért :roll:
Elnézem :P

Azért tartjuk őket, hogy alakítsák a támadást. Nem azért, hogy ők csinálják minden részét. Természetesen sokkal többet kell nyujtani mind2őjüknek jövőre, de alapvetően azért a tartalékcsatárainknak kumma nehéz helyzetet csinálni. Egyik se gyors, nem tudnak helyezkedni, befejezni meg végképp nem. Bár giuly esetében ezt biztosan nem tudhatjuk... lehet h a befejezés az erőssége, csak a kapuig nem tud eljutni... :)
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 12:11:53

Rivaldo11 írta:Ezekhez csak annyit: Szerintem legalább 6-8 ponttal többet szerzünk, ha Messi, és Eto'o nem sérülnek meg súlyosan. És akkor most nincs miről beszélni, még ez a gyengébb játék is bőven elég lehetne...
De írhatnám azt is: Azért lenne több pontunk, mert Eto'o, most a nyihahával küzdene a gólkirályi címért.
Nincs "ha"... :wink: Ezért kell a lehető legbiztosabbra menni. Szerintem...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.17. 11:55:57

Ezekhez csak annyit: Szerintem legalább 6-8 ponttal többet szerzünk, ha Messi, és Eto'o nem sérülnek meg súlyosan. És akkor most nincs miről beszélni, még ez a gyengébb játék is bőven elég lehetne...
De írhatnám azt is: Azért lenne több pontunk, mert Eto'o, most a nyihahával küzdene a gólkirályi címért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 11:39:15

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta: De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig volt :wink: Ilyen nevek mellett pedig az nem támadójáték, amit mi nagyon sokszor nyújtottunk.
A kettő közül melyik csatár (tudom, elvileg dinho...) ? Nem feltétlen a helyzetkialakításunkkal volt a baj. Am tényleg mindketten [auto_cenzúra] formát mutattak.
De Deco megtartja azt a szintet, vagy növel kicsit mondjuk fizikummal, amit mostanában produkál, Ronaldinho is fizikailag rendbe jön, Samu és Messi nem sérülnek le, Xavi és Iniesta meg csak folytatják az ideit. Ezesetben semmi probléma nem lesz a támadósorral, sőt...
Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásért :roll:
Egyébként Deco szerintem azért annyira nem nagy szám :roll: Egyébként ezek igazak amiket leírtál, de láthattuk, hogy nagyon könnyen felbomolhat egy ilyen terv sérülések, rosz formák miatt...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 11:36:00

Zozzy 5 írta: De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig volt :wink: Ilyen nevek mellett pedig az nem támadójáték, amit mi nagyon sokszor nyújtottunk.
A kettő közül melyik csatár (tudom, elvileg dinho...) ? Nem feltétlen a helyzetkialakításunkkal volt a baj. Am tényleg mindketten [auto_cenzúra] formát mutattak.
De Deco megtartja azt a szintet, vagy növel kicsit mondjuk fizikummal, amit mostanában produkál, Ronaldinho is fizikailag rendbe jön, Samu és Messi nem sérülnek le, Xavi és Iniesta meg csak folytatják az ideit. Ezesetben semmi probléma nem lesz a támadósorral, sőt...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 11:32:25

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta:Nem csak a hajrában voltak rosz meccseink....
De csak a hajrában volt támadósorunk. :)
De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig volt :wink: Ilyen nevek mellett pedig az nem támadójáték, amit mi nagyon sokszor nyújtottunk.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 11:30:59

Zozzy 5 írta:Nem csak a hajrában voltak rosz meccseink....
De csak a hajrában volt támadósorunk. :)
Evidens, hogy Gudjánossal meg Gyulával 0 volt a támadójátékunk.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 11:29:21

Nem csak a hajrában voltak rosz meccseink...Persze nyilván nem kell leírni ezeket a neveket, és valószínű, hogy egy kis pihivel újra a régik lehetnek, de annyira nem voltak meggyőzőek, hogy vakon megbízzunk a megújulásban, ezért szerintem a támadószekció erősítése is simán beleférne.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.17. 11:17:42

Zozzy 5 írta:Hát azért szerintem Deco ezévi teljesítményétől egy Henry bármikor beférne :roll: És akkor Ronnie húzódna be középre, irányítani.
nem a támadósorunkkal van itt a gond. :roll:
Nem csak azzal, de a támadójátékunk sem tündökölt, sőt...Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is :roll: Szóval szerintem oda is kell frissítés, mert azzal magában nem érünk sokat, hogy nagy nevek alkotják a támadósort. Kérdés, milyen formában kell a frissítés...
Azthiszem, ez a támadósor bőven képes olyan játékra, mint a tavalyi szezonban, illetve Messivel még jobbra is.
Most a hajrában állandó kényszer alatt játszottak a fiúk, így sokkal görcsösebbé is vált. Ha ellazulhatnak, jövő szeptemberben, és nyugodtan léphetnek pályára, akkor simán benne van mindig az az örömfoci, ami tavaly volt...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 10:04:12

noname írta:
Zozzy 5 írta:Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is :roll:
Ez leginkább a sérülések miatt volt. Amikor Roni,Etoo és Messi is a pályán volt, akkor ritkán voltak gondok a támadfásokkal.
Hát, gondok akadtak akkor is :roll: Még ha szereztünk is gólt, akkor sem jött utánna a henger, viszont a szokásos bekapott gól igen...
noname
Llegenda del Barça

2007.06.17. 09:24:00

Zozzy 5 írta:Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is :roll:
Ez leginkább a sérülések miatt volt. Amikor Roni,Etoo és Messi is a pályán volt, akkor ritkán voltak gondok a támadfásokkal.
Ahhoz h Hnery játszhasson, Roni vissza kell menjen irányító posztba...Nem tudom bevállna-e ez a taktika.Ebbenn az esetben így képzelem el a kezdőt:VV-Zambi-Puyol-Marquez(Chivu)-Abidal-Toure-Xavi(Iniesta)-Roni-Messi-Etoo-Henry
De még azt se leht tudni h jön-e egyáltalán a francia(azt már régebben mondtam h sztem az idehozatala felesleges). Tavaly is mindenki biztosra vette h ide jön és erre maradt. Van egy olyan érzésem h Henry maradhat.
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.17. 08:01:04

Hát azért szerintem Deco ezévi teljesítményétől egy Henry bármikor beférne :roll: És akkor Ronnie húzódna be középre, irányítani.
nem a támadósorunkkal van itt a gond. :roll:
Nem csak azzal, de a támadójátékunk sem tündökölt, sőt...Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is :roll: Szóval szerintem oda is kell frissítés, mert azzal magában nem érünk sokat, hogy nagy nevek alkotják a támadósort. Kérdés, milyen formában kell a frissítés...
Lezárt