Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát számomra bosszantóbb az,amikor Eto'o hagy ki olyan ziccereket,amilyet egy fele akkora klasszis is simán beveri,mint Ő....Game90 írta:Azt a 12 gólt mondjuk 4-5 meccsen (jó lehet, hogy most túloztamlionelmessi19 írta:Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt.) szerezte. Azért kéne még fejlődnie, mert valamelyik meccsen lő 3mat (pl. Real ellen), a másik meccsen meg kihagy mindent. Bár ez betudható a fiatalságának.
Azt a 12 gólt mondjuk 4-5 meccsen (jó lehet, hogy most túloztamlionelmessi19 írta:Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt.
Ez hápog mint állat (kacsacsőrű emlős)...Zozzy 5 írta:Samsungsport...varga tamás írta:A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
Ennek a Bronzettinek a nevét eleddig nem is hallottam, lehet, hogy felületes vagyok? Amúgy meg sztem ez is egy olyan kacsa, aminek nem érdemes felülni.![]()
Az igazolásokért meg nem Txiki felel?
Messinek nem tudom, mért kéne fejlődnie a gólokat illetően. Nem feltétlen az ő feladata elsőként, másrészt pedig 12 gólt lőtt a bajnokságban, annak ellenére h fél évig sérült volt. Én nemhogy azt mondom, h fejlődhetne, hanem azt, hogy jó volna, ha közel ilyet tudna jövőre is produkálni...Game90 írta: Ha 4-3-3-ban játszunk, akkor mind a 3 támadó játékosnak kikéne venni a gólokból a részét. R10 meg is tette ebben az évben, Messinek viszont van mit fejlődnie![]()
Akik elvétve szerepet kapnak. Én nem a tartalékokat hibáztatom
Az ilyen híreken én már nem is tudom h sírjak vagy nevessekvarga tamás írta:A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
Ennek a Bronzettinek a nevét eleddig nem is hallottam, lehet, hogy felületes vagyok? Amúgy meg sztem ez is egy olyan kacsa, aminek nem érdemes felülni.
Samsungsport...varga tamás írta:A samsungsport.hu-n van egy cikk, amiben vmi Bronzetti nyilatkozik, aki a Barcában az átigazolásokért felel. És azt mondta, hogy az idény végén R10 és Eto'o közül valamelyik focista a Milanban köt ki, és ő inkább a kamerunira tippel.
Ennek a Bronzettinek a nevét eleddig nem is hallottam, lehet, hogy felületes vagyok? Amúgy meg sztem ez is egy olyan kacsa, aminek nem érdemes felülni.
Ha 4-3-3-ban játszunk, akkor mind a 3 támadó játékosnak kikéne venni a gólokból a részét. R10 meg is tette ebben az évben, Messinek viszont van mit fejlődnielionelmessi19 írta:Azért tartjuk őket, hogy alakítsák a támadást. Nem azért, hogy ők csinálják minden részét. Természetesen sokkal többet kell nyujtani mind2őjüknek jövőre, de alapvetően azért a tartalékcsatárainknak kumma nehéz helyzetet csinálni.
Ó de biztos vagy ezekbenlionelmessi19 írta: De Deco megtartja azt a szintet, vagy növel kicsit mondjuk fizikummal, amit mostanában produkál, Ronaldinho is fizikailag rendbe jön, Samu és Messi nem sérülnek le, Xavi és Iniesta meg csak folytatják az ideit. Ezesetben semmi probléma nem lesz a támadósorral, sőt...
Ezért kell lecserélni a kisapdot minőségi játékosokralionelmessi19 írta:ElnézemZozzy 5 írta: Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásért![]()
Azért tartjuk őket, hogy alakítsák a támadást. Nem azért, hogy ők csinálják minden részét. Természetesen sokkal többet kell nyujtani mind2őjüknek jövőre, de alapvetően azért a tartalékcsatárainknak kumma nehéz helyzetet csinálni. Egyik se gyors, nem tudnak helyezkedni, befejezni meg végképp nem. Bár giuly esetében ezt biztosan nem tudhatjuk... lehet h a befejezés az erőssége, csak a kapuig nem tud eljutni...
ElnézemZozzy 5 írta: Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásért![]()
Nincs "ha"...Rivaldo11 írta:Ezekhez csak annyit: Szerintem legalább 6-8 ponttal többet szerzünk, ha Messi, és Eto'o nem sérülnek meg súlyosan. És akkor most nincs miről beszélni, még ez a gyengébb játék is bőven elég lehetne...
De írhatnám azt is: Azért lenne több pontunk, mert Eto'o, most a nyihahával küzdene a gólkirályi címért.
Hát, már elnézést, de minek tartjuk Ronniet vagy Decot, ha nem a támadásértlionelmessi19 írta:A kettő közül melyik csatár (tudom, elvileg dinho...) ? Nem feltétlen a helyzetkialakításunkkal volt a baj. Am tényleg mindketten [auto_cenzúra] formát mutattak.Zozzy 5 írta: De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig voltIlyen nevek mellett pedig az nem támadójáték, amit mi nagyon sokszor nyújtottunk.
De Deco megtartja azt a szintet, vagy növel kicsit mondjuk fizikummal, amit mostanában produkál, Ronaldinho is fizikailag rendbe jön, Samu és Messi nem sérülnek le, Xavi és Iniesta meg csak folytatják az ideit. Ezesetben semmi probléma nem lesz a támadósorral, sőt...
A kettő közül melyik csatár (tudom, elvileg dinho...) ? Nem feltétlen a helyzetkialakításunkkal volt a baj. Am tényleg mindketten [auto_cenzúra] formát mutattak.Zozzy 5 írta: De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig voltIlyen nevek mellett pedig az nem támadójáték, amit mi nagyon sokszor nyújtottunk.
De egy Ronaldinhónk, egy Decónk végig voltlionelmessi19 írta:De csak a hajrában volt támadósorunk.Zozzy 5 írta:Nem csak a hajrában voltak rosz meccseink....
De csak a hajrában volt támadósorunk.Zozzy 5 írta:Nem csak a hajrában voltak rosz meccseink....
Azthiszem, ez a támadósor bőven képes olyan játékra, mint a tavalyi szezonban, illetve Messivel még jobbra is.Zozzy 5 írta:Hát azért szerintem Deco ezévi teljesítményétől egy Henry bármikor beférneÉs akkor Ronnie húzódna be középre, irányítani.
Nem csak azzal, de a támadójátékunk sem tündökölt, sőt...Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció isnem a támadósorunkkal van itt a gond.![]()
Szóval szerintem oda is kell frissítés, mert azzal magában nem érünk sokat, hogy nagy nevek alkotják a támadósort. Kérdés, milyen formában kell a frissítés...
Hát, gondok akadtak akkor isnoname írta:Ez leginkább a sérülések miatt volt. Amikor Roni,Etoo és Messi is a pályán volt, akkor ritkán voltak gondok a támadfásokkal.Zozzy 5 írta:Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is![]()
Ez leginkább a sérülések miatt volt. Amikor Roni,Etoo és Messi is a pályán volt, akkor ritkán voltak gondok a támadfásokkal.Zozzy 5 írta:Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció is![]()
Nem csak azzal, de a támadójátékunk sem tündökölt, sőt...Legtöbb meccsen szenvedett a támadószekció isnem a támadósorunkkal van itt a gond.![]()