Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd csak a bajnokság után fogjuk elkezdeni a tárgyalásokat a szerződésekről/igazolásokról.Ádám02 írta: Hát csak megerősitik a csapatot nem?...elkezdhetnék már a tárgyalásokat
Hát csak megerősitik a csapatot nem?...Sir Maxwell írta:goal.com szerint, ha nem fogják megerősíteni a csapatot, akkor deco távozni fog...
kitért samu viselkedésére, ami szerinte szégyenletes, szeirnte az öltözőből nem kéne kivinni a sajtó elé az infokat
Drogba amúgy sem kéne még akkor sem ha nem menne az afrikai kupára...nekem legalábbis nem szinpatikus.barca99 írta:Tehát:
Ugye egy jó csatárt akarunk igazolni, mert Samu megy majd az ANK-ra, és akkor kell vki, aki szállítja a gólokat. Erre felröppent Drogba neve, én meg írtam, hogy ő nem jó, mert ő is megy. (Érezzétek az iróniát![]()
)
Jó úgy értettem hogy nem elsősorban...ozsimiki írta:Kell csatár is,de csak azután,hogy a leglényegesebb posztokat megfelelően megerősítettük! De csatár is elkellene,mert sosem lehet tudni,mikor lesz újból komolyabb sérülés....Ádám02 írta:Most ezt nem vágom mér csatárokról beszélünk amikor nekünk nem kell csatárt itt van a világ legjobb csatárhármasa akkor mit akarunk?
barca99 írta:Drogbában az a jó, hogy nem megy ANK-ra Samuval együtt...
Kell csatár is,de csak azután,hogy a leglényegesebb posztokat megfelelően megerősítettük! De csatár is elkellene,mert sosem lehet tudni,mikor lesz újból komolyabb sérülés....Ádám02 írta:Most ezt nem vágom mér csatárokról beszélünk amikor nekünk nem kell csatárt itt van a világ legjobb csatárhármasa akkor mit akarunk?
ADrianonak az Internél is csak akkor ment valamennyire a játék, ha folyamatosan kezdő volt.Miután már csak meccsek felén volt kezdő, semmit se tudott felmutatni. Itt se menne neki.bence 8 írta:én arra is gondoltam ha Henry nem jön jó lenne Adriano.
a sokunk által "nagyra tartott" transfermarkt.de szerint 38.5 millio eubence 8 írta:Én nem tudom kinek örülnék jobban
valaki tudja mennyibe kerül drogba thx
Eto'o elmondta 100szer, hogy maradni szeretne. A vezetőség is ezt nyilatkozta, és nem is hiszem, hogy feláldoznák Samut.Ádám02 írta:Nah már ez a [auto_cenzúra] is irja : http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144196
Eto'oT, ha belevonják a cserébe, akkor k..va ideges leszek...Ádám02 írta:Nah már ez a [auto_cenzúra] is irja : http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144196