Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én Saviolát egy európai nagycsapatban szeretném, látni, hogy láthassuk játszani a bl-ben is. Nem akarom, hogy Rivaldo és Kluivert után ő is eltűnjöm, pláne 25 évesen. Jobb szeretném a Juvéban, vagy a Sevillában látni.noname írta:Saviola lehet nem járna rosszul a Napolival. Ha ott tud bizonyítani, akkor utána kezdő lehet egy európai sztárcsapatban. Most csak csere lehetne egy erős klubnál.Sir Maxwell írta:jah és henry árára vonatkozik, hogy mint írták, 30 misit kérnek érte, a barca pedig már adna 25öt
Savioláért pedig bejelentkezett a Napoli, akik szívesen tudnák a soraikban, és így hasonló utat járna be, mint egykoron Maradona
A lényeg h Thuram szerint tiszteletlen volt a Mallorcával szemben az h Calderon máris a bajnoki címet ünnepelte.
nekem ez így nagyon tetszene...Sir Maxwell írta:na szal arról van szó, hogy mivel egyik klub sem akar költeni, ezért 1az1ért cserében cserélnék el guddy-t pikire, ami szerintem nem tuti hogy jó 5let, bár nagy tag a srác. Larsson helyére kell az mu-nak guddy, piki pedig állitólag rohadt jól nyomta zaragozában, és szeretne spanyolban maradni, és nagyon örülne neki a 2004 után visszatérhetne barcelonába.
Guddy ellenben maradni szeretne a katalánoknál, nem szeretne visszatérni angliába.
A tárgyalások a spanyol bajnokság vége után fognak elkezdődni
Saviola lehet nem járna rosszul a Napolival. Ha ott tud bizonyítani, akkor utána kezdő lehet egy európai sztárcsapatban. Most csak csere lehetne egy erős klubnál.Sir Maxwell írta:jah és henry árára vonatkozik, hogy mint írták, 30 misit kérnek érte, a barca pedig már adna 25öt
Savioláért pedig bejelentkezett a Napoli, akik szívesen tudnák a soraikban, és így hasonló utat járna be, mint egykoron Maradona
Nem csak állítólag, hanem téleg jól nyomta.Sir Maxwell írta:piki pedig állitólag rohadt jól nyomta zaragozában, és szeretne spanyolban maradni, és nagyon örülne neki a 2004 után visszatérhetne barcelonába.
Igen, ez elég valószínű. De Tourétól egy karnyújtásnyira vagyunk, és Chivu is közeledni látszik. Abidalról nem tudom, hogy mit gondoljak, mióta az elnök bebőgött.lionelmessi19 írta:Ő lesz az első célpont, ahogy a szezon befejeződik.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, azt szerintem eddig is gondolni lehetett, hogy Henry nem lesz 2 fillérFelőlem idehozhatják, de csakis a lyukak betömése után, és akkor ha Eto'o marad
Ő lesz az első célpont, ahogy a szezon befejeződik.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, azt szerintem eddig is gondolni lehetett, hogy Henry nem lesz 2 fillérFelőlem idehozhatják, de csakis a lyukak betömése után, és akkor ha Eto'o marad
Hát ebből a pénzből + egy játékosból két jó játékost tudnánk venni és olyat aki nem örekszik ki 1-2 éven belül!Game90 írta:Pique jöhetnezsoltman írta:A Manchester Gudjohnsen-Pique cserét javasolAdnak még mellé x millió fontot és Guddy mehet is.
Henryt pedig nehogy megvegyük 30 milláért
Pique jöhetnezsoltman írta:A Manchester Gudjohnsen-Pique cserét javasol
Az is igaz h Pique még nagyon fiatal és elég tapasztalatlan, de ha jönne, szép lassan nyugodtan be lehetne építeni az első csapatba. Addig ott lesz Thuram és Marquez, amíg Pique megszokja az itteni légkört.nah....Chivu azért nemzetközi szinten elismert jatekos...Pique meg egy 20 éves - de tehetséges - suhanc...
ha laportaek belemennek a cserébe és Chivut hagyjuk a fenébe, az ujabb bizonyítéka annak h spórolás lesz. vagy nem?
nah....Chivu azért nemzetközi szinten elismert jatekos...Pique meg egy 20 éves - de tehetséges - suhanc...grecki írta:Annak talán még jobban örülnék, mint Chivunak...zsoltman írta:A Manchester aGudjohnsen-Pique cserét javasol