Látod, bezzeg a Bl-t nem közvetitik ilyen elánnalIlúvatar írta:a halál vigye már el ezt a csatornát, mert kezd már elegem lenni a váltogatásból

Látod, bezzeg a Bl-t nem közvetitik ilyen elánnalIlúvatar írta:a halál vigye már el ezt a csatornát, mert kezd már elegem lenni a váltogatásból
Az Espanyol meccs már a 79. percben jár, a második félidőre már nem lesz ez a kapcsolgatás. Katalán tv a TV3, nincs mit tenni.Ilúvatar írta:a halál vigye már el ezt a csatornát, mert kezd már elegem lenni a váltogatásból
Mert az összes Celta szurkoló a Camp nouban van és nézik Pinto bravúrjaitIlúvatar írta:azta bazze, csak most vettem észre, hogy tök üres a stadion az espanyoli meccsen![]()
![]()
![]()
LOL!!!
Én is.. Elég unalmas.. Mindjárt mek tv-zni, aztán elolvasom reggel a meccs eredményét...gyuro999 írta:Úgy érzem ez egy nyögve nyerős meccs lesz...
ez tényleg királykrkic87 írta:Itt nekem egész jó minőségben fut: http://www.justin.tv/mahavira
ne fárasszál... erről a meccsről beszélek vazz.McLovin írta:Csak 1-t. Te most a Kupáról, vagy miről beszélsz?
Most veszem észre, hogy töltök...Victor_Valdes írta:1MB-s és fut mint a gyalogkakukkszajko írta:10Mb-os a netem és akadozik nevetséges.
Csak 1-t. Te most a Kupáról, vagy miről beszélsz?Ilúvatar írta:akkor miért van olyan érzésem, hogy ezt a bajnokságot nem tartják fontosnak, mert ugyanis ha bekapunk egy gólt...
legalább 2őt kell lőnnünk...
nekem is 10 megás. ÉS szépen fut.Victor_Valdes írta:1MB-s és fut mint a gyalogkakukkszajko írta:10Mb-os a netem és akadozik nevetséges.
Csak 1-t. Te most a Kupáról, vagy miről beszélsz?Ilúvatar írta:akkor miért van olyan érzésem, hogy ezt a bajnokságot nem tartják fontosnak, mert ugyanis ha bekapunk egy gólt...
nem kell akkor hosszabítás van utána meg tizik , amugy meg elég egy is a továbbjutáshoz ha egyet lőnekIlúvatar írta:akkor miért van olyan érzésem, hogy ezt a bajnokságot nem tartják fontosnak, mert ugyanis ha bekapunk egy gólt...
1MB-s és fut mint a gyalogkakukkszajko írta:10Mb-os a netem és akadozik nevetséges