Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fejo írta:Szó mi szó volt egy-két unszimpatikus megmozdulása rövid pályafutása során, de én személy szerint örülnék neki, jól megdobná a jobboldalunkat.Boixos írta:hát nagyon lájtosan fogalmazva nem a szívem csücske a gyerek.
az egy nagy "jópont" volt nála, amikor még a benfica-mu meccsen bemutatott a benfica szurkolóknak, portugál létére... igaz, h sportingos volt, de akkor is. gyökér.
Fejo írta:Miért is?Badi írta:Guti, Bekem, Szerdzsó Ramos...tökéletesen illene a sorba![]()
Azért, mert a madrid öltözőjében van egy 4 személyes zuhanyzófülke, amiből 1 hely nem volt kihasználva... eddigFejo írta:Miért is?Badi írta:Guti, Bekem, Szerdzsó Ramos...tökéletesen illene a sorba![]()
Szó mi szó volt egy-két unszimpatikus megmozdulása rövid pályafutása során, de én személy szerint örülnék neki, jól megdobná a jobboldalunkat.Boixos írta:hát nagyon lájtosan fogalmazva nem a szívem csücske a gyerek.
az egy nagy "jópont" volt nála, amikor még a benfica-mu meccsen bemutatott a benfica szurkolóknak, portugál létére... igaz, h sportingos volt, de akkor is. gyökér.
Akkor haaajóóóólszááámolommm, szegény Krisztián sem a szíved csüccseje...Boixos írta:ha elvinnék a cronaldót, akkor megtalálná a zsák a foltját.
egy szimpatikus ember, egy szimpatikus klubban.![]()
utálom a real madridot.
Ugye-ugye?Boixos írta:na, mit akarsz, már két dologban egyetértünk!![]()
Na attól én is! Nem mondom, tetszene az a csapat, de semmi reális esélyt nem látok rá.Boixos írta:amúgy sztem megnyeri calderon. mit mondjak, lehet, h hajítanék egy-két hátast, ha elkezdené beváltani az igéreteit
Igazad van!Boixos írta:persze, h nem nehezebb, csak az a kérdés, h megér-e annyit az egész, h ezen idegeskedjen és parttalan vitákba keveredjen az ember.Fejo írta:Ebben igazad van, de én ezt oda át is jónéhányszor szóvá tettem. Szerintem semmivel nem nehezebb rendesen leírni.
voltak ennél durvább dolgok is, amik azért némileg visszaszorultak, hála Istennek.
Hát ezaz! Ettől félek én is.Boixos írta:ez a legnagyobb gáz, h az embereknek az ilyen hozzáállás tetszik!
pedig csak egy kicsit kéne gondolkodniuk, h mi az, amitől el tudná hozni calderon a gyereket (ezt odaát már bővebben kifejtettem).
de nem, van akinél ő az igazi madridista, aki még annak ellenére is kitart a dumái mellett, h az minden szinten irreális. sztem meg egy olyan fazon, aki a hatalom megszerzése érdekében a lehető legnagyobbat hazudja.
persze, h nem nehezebb, csak az a kérdés, h megér-e annyit az egész, h ezen idegeskedjen és parttalan vitákba keveredjen az ember.Fejo írta:Ebben igazad van, de én ezt oda át is jónéhányszor szóvá tettem. Szerintem semmivel nem nehezebb rendesen leírni.
ez a legnagyobb gáz, h az embereknek az ilyen hozzáállás tetszik!Fejo írta:Perez győzelme óta ez a fajta stratégia nagy divat lett Spanyolországban, de mostanra odáig jutottunk, hogy a jelőltek gátlástalanul dobálóznak a nevekkel...![]()
Calderónt az sem érdekelte, hogy a Milan már másodszor jelentette fel, ő továbbra is állítjam hogy hozza Kakát...![]()
A Marca szerint jelenleg ő vezet.
Ebben igazad van, de én ezt oda át is jónéhányszor szóvá tettem. Szerintem semmivel nem nehezebb rendesen leírni.Boixos írta:Fejo, ne csináld már... ezek olyan sziszifuszi dolgok... azért harcolni, h itt madridozzanak, odaát meg barcázzanak... ez azért nem akkora probléma sztem.
Perez győzelme óta ez a fajta stratégia nagy divat lett Spanyolországban, de mostanra odáig jutottunk, hogy a jelőltek gátlástalanul dobálóznak a nevekkel...Boixos írta:így van, uazt csinálta laporta is, mint most a madridnál a jelöltek, főleg calderon. nem volt szimpatikus az itteni bugi sem, mint ahogy a madridi sem, de úgy látszik ezek a választások már csak ilyenek.