Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kardi
Capitá del Barça

2009.12.20. 10:34:22

Puyol05 írta:.....
hmm...ez egy jókérdés nemis gondoltam rá csak örültem hogy megvan a megoldás, amitn rájövök közlöm veletek! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.20. 10:26:02

Kardi írta:Srácok lehet, hogy találtam egy megoldást a betöltési problémátokra....a minap olvasgattam egy PES10es angol oldalon és ezt találtam! "If you want to play BAL, remove unnamed_6.bin from dt04.img.
There is a problem with ML when loading a savegame, we are trying to release a fix for this problem soon."

Remélem segíthettem a megoldásban! :)

köszi, hogy ezt leírtad, tök jó tényleg, és reméljük, hogy majd működik is, csak olyan kérdésem van, hogy a dt04.img-t hogy a rákba nyitom meg? vagy nem csak ezt, hanem az összes többit is?

félre ne érts, köszönöm, hogy foglalkoztál vele, csak most már a megoldás megvan, csak a kivitelezéssel vannak gondjaim... :lol:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Kardi
Capitá del Barça

2009.12.20. 10:14:51

Srácok lehet, hogy találtam egy megoldást a betöltési problémátokra....a minap olvasgattam egy PES10es angol oldalon és ezt találtam! "If you want to play BAL, remove unnamed_6.bin from dt04.img.
There is a problem with ML when loading a savegame, we are trying to release a fix for this problem soon."

Remélem segíthettem a megoldásban! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.19. 23:49:42

levproff írta:
Haljátok engem megbünetett ez a játék! :D A Pool elleni meccs után eltiltottak.És nem is 1 nem is 2 hanem 3 meccsre eltitlottak. :lol: vicc..
hát persze, hogy eltiltottak, mert Angliában ez a szabály a Pes szerint... :roll: na de mind1.

nem adtam fel a pessel való küzdelmemet, és ennek meg is lett az eredménye. ugye korábban írtam, hogy mindig kilép a ML betöltésénél. így hát akkor nem azzal játszok, hanem elkezdtem egy Leauge/Cup sorozatot az Arsenallal. elég jól haladok, már a 29. fordulóban járok, ha jól emlékszek, és 11 ponttal vezetek a Chelsea előtt. a szintet most már feljebb raktam, és így már Top Playeren játszok. hát egy kicsit nehezebb, mint volt Professionalon. a góllövőlistát vezetem van Persie-vel (19 gól), és a gólpassz listát is Arshavinnal (15). a kupából kiestem, hála a Birminghamnak. ott már a negyeddöntőknél jártam. elérkezett a Bl negyeddöntőrésze is. ki mást kaphattam volna, mint a Barcát... szerencsés góllal nyertem meg az első meccset 1-0ra. még a visszavágó hátravan, de előtte még van egy meccsem a Mu-val.

és hogyha már játszottam, akkor ugye mentések is készülnek, és ha mentések készülnek, akkor készül videó is. még a Master league-es Barca is köztük van, meg az Arsenal is. kérlek szavazzatok, ha már megnéztétek.
itt a link:Pes 10 - Barca and Arsenal

breywol írta:Sziasztok!

...
sztem látogasd meg a www.pesedit.com oldalt, onnan tudsz leszedni patcheket. és egy csomó kérdésedre választ kapsz. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puyol05 2009.12.20. 11:38:29-kor.
Koorpiklaani - Tequila
levproff
Director del Fútbol

2009.12.19. 21:11:42

levproff írta:Ezt nem értem.
BaL módban vagyok az Arsenallal.És Premier League meccsen kiállítottak a Sunderland ellen a 16. percben.Utána hétközbe jött egy BL meccs.Ott játszottam.És most jön a Liverpool elleni BAJNOKI meccs és ott vagyok a kezdőbe. :roll: (fellebbeztek vagy mi a f.sz? :) )És megnéztem többször, hogy hol állítottak ki, de a Sunderland az ugyanúgy bajnoki volt.Pedig már bele törődtem, hogy nem játszhatok a 'Pool ellen.De így piszkosul makker vagyok. :) 8)

Már volt valakinek ilyen? :)
Haljátok engem megbünetett ez a játék! :D A Pool elleni meccs után eltiltottak.És nem is 1 nem is 2 hanem 3 meccsre eltitlottak. :lol: vicc..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
levproff
Director del Fútbol

2009.12.19. 14:34:12

Az elég komoly, hogy BaL módban leigazolata télen az Arsenal (amiben én is vagyok) Iniestát és első meccsén kezdő és csapatkapitány is. :shock: :)
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
vlxe
Capitá del Barça

2009.12.19. 14:30:47

retek írta:Milyen OS-t használtok srácok?
Én pedig 7-es wint, de néztem xp alatt is ugyanez :D
Kép
breywol
Jugador del Barça

2009.12.19. 14:28:23

Sziasztok!

Lenne kettő kérdésem a manager móddal kapcsolatosan:
  • hogyan tudok igazolni?
    hogyan tudom meghosszabbítani a játékosaim szerződését/emelni a fizetésüket?
Nem eredeti játék esetében melyik az a patch ami működik? Nincs fent nálam semmi, s már kissé unalmas "licensztelen" csapatok ellen játszani. Letöltöttem a 0.8-as patchet a lejjebb található linkről, de nem jó, azt írja, hogy hibás a fájl. Így hát nem is kerestem tovább másikat, inkább megkérdezem, hogy egyáltalán melyiket ajánlatos feltenni.

Műesést milyen billentyű paranccsal lehet elérni?

Van egy olyan gondom is, amit már a 2008-as és 2009-es PES-ben is tapasztaltam, hogy van amikor a lövés parancsra alányes egy kicsit a labdának. Ziccerben vagy épp egy távoli kísérletnél bosszantó tud lenni. Ezt javítja vmelyik patch? Továbbá: szabadrúgásból még nem sikerült gólt elérnem. Ti hogy lövitek? Beállítom az irányt, megnyomom a lövést, kb a közepéig felszalad az erőssége aztán mindig belelövöm a sorfalba. Próbálom a nyilakkal csavargatni, de vagy túl gyenge és belehullik a kapus ölébe, vagy pedig célt tévesztek. Kell más gombot is lenyomva tartani?

Kapuralövésnél van olyan, hogy ha egy picit lenyomom a gombot, akkor is erősen lövi, de mikor tovább tartom lent akkor sem erősebb. Kicsit össze-vissza van ez. Nálatok? Nagyon kellene már vmi patch...

Kérlek segítsetek, ha tudtok. Előre is köszönöm.
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
levproff
Director del Fútbol

2009.12.19. 13:23:53

Ezt nem értem.
BaL módban vagyok az Arsenallal.És Premier League meccsen kiállítottak a Sunderland ellen a 16. percben.Utána hétközbe jött egy BL meccs.Ott játszottam.És most jön a Liverpool elleni BAJNOKI meccs és ott vagyok a kezdőbe. :roll: (fellebbeztek vagy mi a f.sz? :) )És megnéztem többször, hogy hol állítottak ki, de a Sunderland az ugyanúgy bajnoki volt.Pedig már bele törődtem, hogy nem játszhatok a 'Pool ellen.De így piszkosul makker vagyok. :) 8)

Már volt valakinek ilyen? :)
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.12.18. 17:59:28

valaki rakta már fel a gamingaccess 1.0 ás patchet?

nekem nem működik tökéletesen.. közel se, a bundes liga a b c d csapat a játékosok szintén a hozzáadott bl csapatok és szét vannak kutyulva..
a jó no dlc es exével indítom felraktam már a kitservert vagy 5 x mind a setupba mint a managerbe sehog se jó?

valaki ötlet?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
fifaorult
Barça B

2009.12.18. 14:26:24

vlxe írta:
Barrano írta:
Nekem meg a nagy bajom még azzal van, hogy megesik az az eset, amikor 4 meccsen keresztül ugyanazzal a csapattal kell játszanom :D pl továbbjut a A. Madrid a Bl-ben, Spanish kupában és úgy néz ki a történet, hogy mind bajnokságban, mind a kupákban egymás után találkozom velük :D morbid 3-4 meccset egyfolytában egy csapat ellen játszani :D
Nekem is volt ilyen. Sőt egy szezonban nem is egyszer. Először a Reallal voltam igy. a Kupában összesorsoltak velük. Három meccset (1 meccs megszakítással) a madriddal játszottam egymás után. Utána a Sevillával ugyanez. Csak velük a BL-ben találkoztam. De mondjuk a real ellen izgalmas volt játszani annyit. :D
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.17. 17:31:57

retek írta:Milyen OS-t használtok srácok?
operációs rendszerre gondolsz?
én Windows XP SP2-t használok. de eddig nem volt baj vele soha. mármint a játékkal nem :lol: csak mióta felraktam az 1.2-es patchet...
Koorpiklaani - Tequila
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.17. 16:55:48

Milyen OS-t használtok srácok?
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
vlxe
Capitá del Barça

2009.12.14. 14:11:49

Puyol05 írta:köszi retek már megoldottam a problémát. :arrow: felraktam a legújabb patchet. (1.2) így már majdnem minden tökéletesen működik. az a baj vele, ami elég nagy, hogy mikor befejezem a Master leaguet, kilépek a játékból, majd később újra akarok vele játszani, rámegyek, a master leaguen belül, hogy load data, elkezd tölteni, majd kilép, és kiírja, hogy runtime error. de csak ott írja ki. a Bl, a Cup és a BaL mód is tökéletesen működik. és ez a probléma nem csak nálam gond, hanem egyik haveromnak is ugyan ez a gondja... :roll:

valakinek valami ötlet?
Nem csak neked probléma ez :D nekem is ugyanez a gondom. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Várom én is, hogy valaki megmondja mi a megoldás :?
Kép
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.14. 12:51:57

köszi retek már megoldottam a problémát. :arrow: felraktam a legújabb patchet. (1.2) így már majdnem minden tökéletesen működik. az a baj vele, ami elég nagy, hogy mikor befejezem a Master leaguet, kilépek a játékból, majd később újra akarok vele játszani, rámegyek, a master leaguen belül, hogy load data, elkezd tölteni, majd kilép, és kiírja, hogy runtime error. de csak ott írja ki. a Bl, a Cup és a BaL mód is tökéletesen működik. és ez a probléma nem csak nálam gond, hanem egyik haveromnak is ugyan ez a gondja... :roll:

valakinek valami ötlet?
Koorpiklaani - Tequila
Mogyi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 18:17:26

Hello!
segítséget szeretnék:

http://supremesport.instantshop.it/prod ... 473509.jpg

ez a kép a Total Shoot II-t ábrázolja és annyit szertnék csak kérdezni hogy ehhez a cipőhöz van patcha 2010-ben??vagy ha valaki megtudná nekem csinálni azt megköszönném
Kép
http://www.kepfeltoltes.hu/090618/bukia ... es.hu_.jpg
Take me home United road's!
One Love, One Heart, One United, this is Man United!
Mogyi
Hattrick:Buki17(8879798)
Csapat:Buki FC (157881)
Kedvenc játékos:Ádám Büki (248765364), Ádám Büki (253684015)
socio66

2009.12.12. 16:29:48

http://peshungary.hu/letoltes/PESEditcom_2010_Patch_08
Nekem ez bejött,egyenlőre jól is működik vele a játék,bár picit félek a peccsektől.
LM10
Director del Fútbol

2009.12.12. 15:52:27

Picit elszoktam a Pestől..olyannyira h csak az alapjáték van fent. Milyen kiegészítők jelentek meg, és linkeket is küldenétek?

SZERK: Melyik kiegészítőt használjam a hivatalost vagy a
PESEdit.com félét?
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.12. 15:02:02

Puyol05 írta:
Barcaádám írta:ezt nem értem, nagyon gáz... ma azt csinálta nekem a játék hogy egyszeűen elkezdett akadozni .. van amikor csak szimplán lassú van amikor meg így nagyon megakad.. de tegnap még nem volt ez.. mit csináljak?
ez nálam is van elég sűrűn. én ezt annak tulajdonítom, hogy az új patch lassítja. amíg nem raktam fel, addig nem is volt semmi baj vele, de amint felraktam... (pesedit 1.01) letörölni meg fogalmam sincs, hogy hogy kell... :roll:
Feladatkezelőben keresd meg a PES2010.exe-t, jobb katt rá, és adj neki MAGAS prioritást, ennek eredménye, hogy nemfog akadozni :) most nem fejtegetem miért:)
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.12.12. 14:39:19

socio66 írta:2, Másold az img mappát a kitserver/example-root1 mappába.
Hol van ez a mappa?
Az új peccsnél írja.
ha nincs ilyen mappád, akkor csinálj egyet és kész :wink:

amúgy nekem is ezt csinálja: mindig kilép, ha be akarom tölteni a master league-t. eléggé bosszantó... :evil:
Koorpiklaani - Tequila
socio66

2009.12.12. 13:51:23

2, Másold az img mappát a kitserver/example-root1 mappába.
Hol van ez a mappa?
Az új peccsnél írja.
Dotn93
Jugador d'estrella

2009.12.12. 12:45:44

Nekem az a problémám, hogy kezdtem a manchester cityvel egy menedzser módot, elmentettem, kiléptem, de nem tudtam visszalépni, mert nem töltötte be és leáll a játék, csak a zene megy Nekem az 1.2-es patch van fent.
vlxe
Capitá del Barça

2009.12.11. 22:43:32

[quote="Barrano"][/quote]

Nekem meg a nagy bajom még azzal van, hogy megesik az az eset, amikor 4 meccsen keresztül ugyanazzal a csapattal kell játszanom :D pl továbbjut a A. Madrid a Bl-ben, Spanish kupában és úgy néz ki a történet, hogy mind bajnokságban, mind a kupákban egymás után találkozom velük :D morbid 3-4 meccset egyfolytában egy csapat ellen játszani :D
Kép
Barrano
Jugador del Barça

2009.12.11. 11:04:19

Szerintem nagyon jó lett ez az új pes, viszont van egy-két dolog ami zavar. A master league-ben sokszor van h a sorsolás szerint 3-4-5 meccset is folyamatosan otthon vagy idegenben kell játszani. Ez még nagyjából meg is oldható ha párszor új ml-t kezdesz, akkor van h nagyjából normális a sorolás:D A másik meg h össze-vissza vannak a meccsek, szal akivel az 1. fordulóban játszol, annak a visszavágója nem a 20.-ban van, hanem vmikor máskor. A tavaszi szezonnak ugyanolyan sorrendben kéne követeznie a meccseknek, mint ősszel. A premier league-ben jó ez, mert ott tényleg így van, de engem a spanyoloknál zavar, főleg h minden jól meg van csinálva, licencelt bl, meg el, ificsapat, szponzorok stb.

Nem tudom ez feltűnt-e másnak is, vagy h tud-e vmi megoldást.
Catalonia is not Spain
barcaloki
Jugador del Barça

2009.12.11. 10:47:41

Nekem is ez volt a problémám, de az 1.1 es és az ahoz tartozó fix 1.11 megoldotta a problémákat.

A legújabb patcheket a pesedit.com oldalon találhatjátok meg.
Remélem tudtam segíteni.
Lezárt