hmm...ez egy jókérdés nemis gondoltam rá csak örültem hogy megvan a megoldás, amitn rájövök közlöm veletek!Puyol05 írta:.....

Kardi írta:Srácok lehet, hogy találtam egy megoldást a betöltési problémátokra....a minap olvasgattam egy PES10es angol oldalon és ezt találtam! "If you want to play BAL, remove unnamed_6.bin from dt04.img.
There is a problem with ML when loading a savegame, we are trying to release a fix for this problem soon."
Remélem segíthettem a megoldásban!
hát persze, hogy eltiltottak, mert Angliában ez a szabály a Pes szerint...levproff írta:
Haljátok engem megbünetett ez a játék!A Pool elleni meccs után eltiltottak.És nem is 1 nem is 2 hanem 3 meccsre eltitlottak.
vicc..
sztem látogasd meg a www.pesedit.com oldalt, onnan tudsz leszedni patcheket. és egy csomó kérdésedre választ kapsz.breywol írta:Sziasztok!
...
Haljátok engem megbünetett ez a játék!levproff írta:Ezt nem értem.
BaL módban vagyok az Arsenallal.És Premier League meccsen kiállítottak a Sunderland ellen a 16. percben.Utána hétközbe jött egy BL meccs.Ott játszottam.És most jön a Liverpool elleni BAJNOKI meccs és ott vagyok a kezdőbe.(fellebbeztek vagy mi a f.sz?
)És megnéztem többször, hogy hol állítottak ki, de a Sunderland az ugyanúgy bajnoki volt.Pedig már bele törődtem, hogy nem játszhatok a 'Pool ellen.De így piszkosul makker vagyok.
![]()
Már volt valakinek ilyen?
Nekem is volt ilyen. Sőt egy szezonban nem is egyszer. Először a Reallal voltam igy. a Kupában összesorsoltak velük. Három meccset (1 meccs megszakítással) a madriddal játszottam egymás után. Utána a Sevillával ugyanez. Csak velük a BL-ben találkoztam. De mondjuk a real ellen izgalmas volt játszani annyit.vlxe írta:Nekem meg a nagy bajom még azzal van, hogy megesik az az eset, amikor 4 meccsen keresztül ugyanazzal a csapattal kell játszanomBarrano írta:pl továbbjut a A. Madrid a Bl-ben, Spanish kupában és úgy néz ki a történet, hogy mind bajnokságban, mind a kupákban egymás után találkozom velük
morbid 3-4 meccset egyfolytában egy csapat ellen játszani
operációs rendszerre gondolsz?retek írta:Milyen OS-t használtok srácok?
Nem csak neked probléma ezPuyol05 írta:köszi retek már megoldottam a problémát.felraktam a legújabb patchet. (1.2) így már majdnem minden tökéletesen működik. az a baj vele, ami elég nagy, hogy mikor befejezem a Master leaguet, kilépek a játékból, majd később újra akarok vele játszani, rámegyek, a master leaguen belül, hogy load data, elkezd tölteni, majd kilép, és kiírja, hogy runtime error. de csak ott írja ki. a Bl, a Cup és a BaL mód is tökéletesen működik. és ez a probléma nem csak nálam gond, hanem egyik haveromnak is ugyan ez a gondja...
![]()
valakinek valami ötlet?
Feladatkezelőben keresd meg a PES2010.exe-t, jobb katt rá, és adj neki MAGAS prioritást, ennek eredménye, hogy nemfog akadozniPuyol05 írta:ez nálam is van elég sűrűn. én ezt annak tulajdonítom, hogy az új patch lassítja. amíg nem raktam fel, addig nem is volt semmi baj vele, de amint felraktam... (pesedit 1.01) letörölni meg fogalmam sincs, hogy hogy kell...Barcaádám írta:ezt nem értem, nagyon gáz... ma azt csinálta nekem a játék hogy egyszeűen elkezdett akadozni .. van amikor csak szimplán lassú van amikor meg így nagyon megakad.. de tegnap még nem volt ez.. mit csináljak?
ha nincs ilyen mappád, akkor csinálj egyet és készsocio66 írta:2, Másold az img mappát a kitserver/example-root1 mappába.
Hol van ez a mappa?
Az új peccsnél írja.