Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülnék , ha barcaban is ebben a szerepkörben játszana jövőre mert roni , titi , etoo támadósor jó lenne és mögöttük messi.lionelmessi19 írta:Bodi írta:Elég jól játszik eddig Messi a Copan,de ő még ennél is tud többet!
Csak nekem tűnik úgy,hogy kicsit hátrébb játszik,mint a Barca-ban?
Eddig alig került helyzetbe a tornán,inkább előkészít hátulról.Na persze ebben is nagyon jó,de úgy szeretnék már Messi gólokat látni.
Az meg egyértelmű,hogy Argentínának kell megnyerni a Copa-t,méghozzá Messi vezetésével!lionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a meccset. Nagyon nagy a srác.
Minden támadásnak ő a lelke, minden helyzetet szinte ő alakít ki.
CSak egy panaszom van: nem kap labdát. Pedig jól mozog, de a társak nem adnak neki eleget. Nem úgy mint a Barcában. Ezért is van a gólnélkülisége. De majd úgyis a döntőben rúg mesterhármast...
Bodi írta:Elég jól játszik eddig Messi a Copan,de ő még ennél is tud többet!
Csak nekem tűnik úgy,hogy kicsit hátrébb játszik,mint a Barca-ban?
Eddig alig került helyzetbe a tornán,inkább előkészít hátulról.Na persze ebben is nagyon jó,de úgy szeretnék már Messi gólokat látni.
Az meg egyértelmű,hogy Argentínának kell megnyerni a Copa-t,méghozzá Messi vezetésével!
lionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a meccset. Nagyon nagy a srác.
Minden támadásnak ő a lelke, minden helyzetet szinte ő alakít ki.
CSak egy panaszom van: nem kap labdát. Pedig jól mozog, de a társak nem adnak neki eleget. Nem úgy mint a Barcában. Ezért is van a gólnélkülisége. De majd úgyis a döntőben rúg mesterhármast...
Hát Crespo nem tom játszani fog e még...Gauchomester írta:Grt Messinek, nincs is jobb előszezon egy Copánál, és egyre szimpatikusabb az argentinok csapata. Ez a Messi-Crespo csatárkettős a lehető legjobb nálam. Most már remélem ők nyerik meg.
Barcaforever írta:Egy gyönyö rű videó,egy félistenről egy gyönyörű zenével.Az eleje kemény....Sztem ő tudja, mi az h klubhűség.
![]()
![]()
katt
A vidi felénél van egy olyan, h vki felrugja kegyetlenül, de ő meg még azután is fut a labda után, nem semmi.![]()
Ez is jó vidi! Már megint kirázott a hideg...Barcaforever írta:Egy gyönyö rű videó,egy félistenről egy gyönyörű zenével.Az eleje kemény....Sztem ő tudja, mi az h klubhűség.
![]()