Leo Messi #2
- Andris
- Adminisztrátor
Hát én úgy látom, hogy hiába dolgozza ki sorra a helyzeteket a csapattársainak Messi, indítások terén még nincs olyan szinten , mint Dinho. De valljuk be őszintén, senki nincs ilyen szinten. Most sem, pedig rossz idénye volt r10nek. De a passzaira megint nem lehetett panasz.
Sztem Messi jobb az eredeti helyén. Egyrészt sztem ott érzi magát leginkább otthon, másrészt ott gólerősebb. Harmadrészt meg az általad említett poszt középpálya, amihez neki annyira nincsenek meg az adottságai (fizikum) , akármennyire is csak a támadásokra kéne koncentrálnia.
Messi ott jó, ahol van. (a Barcában) Kiváncsi vagyok erre mikor jön rá az argentín mester... bár kérdéses, h akk kialakítana e bárki helyzetet.
Riquelme nem az igazi, a góljai ellenére.
Sztem Messi jobb az eredeti helyén. Egyrészt sztem ott érzi magát leginkább otthon, másrészt ott gólerősebb. Harmadrészt meg az általad említett poszt középpálya, amihez neki annyira nincsenek meg az adottságai (fizikum) , akármennyire is csak a támadásokra kéne koncentrálnia.
Messi ott jó, ahol van. (a Barcában) Kiváncsi vagyok erre mikor jön rá az argentín mester... bár kérdéses, h akk kialakítana e bárki helyzetet.
Riquelme nem az igazi, a góljai ellenére.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Örülnék , ha barcaban is ebben a szerepkörben játszana jövőre mert roni , titi , etoo támadósor jó lenne és mögöttük messi.lionelmessi19 írta:Bodi írta:Elég jól játszik eddig Messi a Copan,de ő még ennél is tud többet!
Csak nekem tűnik úgy,hogy kicsit hátrébb játszik,mint a Barca-ban?
Eddig alig került helyzetbe a tornán,inkább előkészít hátulról.Na persze ebben is nagyon jó,de úgy szeretnék már Messi gólokat látni.
Az meg egyértelmű,hogy Argentínának kell megnyerni a Copa-t,méghozzá Messi vezetésével!lionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a meccset. Nagyon nagy a srác.
Minden támadásnak ő a lelke, minden helyzetet szinte ő alakít ki.
CSak egy panaszom van: nem kap labdát. Pedig jól mozog, de a társak nem adnak neki eleget. Nem úgy mint a Barcában. Ezért is van a gólnélkülisége. De majd úgyis a döntőben rúg mesterhármast...

-
- Director del Fútbol
Hát az argentín csapatban sztem még nem tekintenek vezéregyéniségként rá,a Barca-ban viszont már igen,tavasszal a csapat első számú játékosa volt.
Annak nagyon örülök,hogy az augusztus eleji túrát kihagyhatja,így nem lesz gond az erőnlétével,lesz ideje pihenni és az alapozással sem lesz baj.
Biztos vagyok benne,hogy jövőre egy még jobb Messit láthatunk majd.
Annak nagyon örülök,hogy az augusztus eleji túrát kihagyhatja,így nem lesz gond az erőnlétével,lesz ideje pihenni és az alapozással sem lesz baj.
Biztos vagyok benne,hogy jövőre egy még jobb Messit láthatunk majd.
- Andris
- Adminisztrátor
Bodi írta:Elég jól játszik eddig Messi a Copan,de ő még ennél is tud többet!
Eddig alig került helyzetbe a tornán,inkább előkészít hátulról.Na persze ebben is nagyon jó,de úgy szeretnék már Messi gólokat látni.
Az meg egyértelmű,hogy Argentínának kell megnyerni a Copa-t,méghozzá Messi vezetésével!
lionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a meccset. Nagyon nagy a srác.
CSak egy panaszom van: nem kap labdát. Pedig jól mozog, de a társak nem adnak neki eleget. Nem úgy mint a Barcában. Ezért is van a gólnélkülisége. De majd úgyis a döntőben rúg mesterhármast...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Elég jól játszik eddig Messi a Copan,de ő még ennél is tud többet!
Az meg egyértelmű,hogy Argentínának kell megnyerni a Copa-t,méghozzá Messi vezetésével!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hihetettlen a Mi kis Messink
Crespo nélkül is bőven az Argentinok a legesélyesebbek
Én azért Bízok egy jobban játszó Brazil csapatban 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A legfrissebb diagnózis szerint számára véget ért a Copa. Sajnálom, de szerintem Crespo nélkül is behúzzák.
Messi nagyon jól játszott, lehetett érezni a kolumbiai védőkön az ijedelmet, ahogy hozzákerült a labda.
Messi nagyon jól játszott, lehetett érezni a kolumbiai védőkön az ijedelmet, ahogy hozzákerült a labda.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Kicsit Off: De személyszerint nagyon remélem, hogy a sérülése nem súlyos, nagyszerű párost alkot Mesivel, s megérdemli, hogy helye legyen a válogatottban.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát Crespo nem tom játszani fog e még...Gauchomester írta:Grt Messinek, nincs is jobb előszezon egy Copánál, és egyre szimpatikusabb az argentinok csapata. Ez a Messi-Crespo csatárkettős a lehető legjobb nálam. Most már remélem ők nyerik meg.
- József Attila
- József Attila
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Grt Messinek, nincs is jobb előszezon egy Copánál, és egyre szimpatikusabb az argentinok csapata. Ez a Messi-Crespo csatárkettős a lehető legjobb nálam. Most már remélem ők nyerik meg.
- Andris
- Adminisztrátor
Most néztem meg felvételről a meccset. Nagyon nagy a srác. 

- József Attila
- József Attila
szerintem ez a fiú egy Istenadta tehetség. Mindig Maradónához hasonlítják, de Diego tanulhatna tőle: szerénységet, alázatot, kedvességet. Remélem meg tudja tartani ezt a hozzállást, nagyon szimpatikus. 

blue
- Henry
- Jugador del Barça
Barcaforever írta:Egy gyönyö rű videó,egy félistenről egy gyönyörű zenével.Az eleje kemény....Sztem ő tudja, mi az h klubhűség.
![]()
![]()
katt
A vidi felénél van egy olyan, h vki felrugja kegyetlenül, de ő meg még azután is fut a labda után, nem semmi.![]()
hát ez rohadt nagy videó!!!!

- rytuu
- Jugador del Barça
Ez is jó vidi! Már megint kirázott a hideg...Barcaforever írta:Egy gyönyö rű videó,egy félistenről egy gyönyörű zenével.Az eleje kemény....Sztem ő tudja, mi az h klubhűség.
![]()

Főleg az eleje nagyon megható.. a végén meg az a zene...

- vaLe5
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=auXWWLeXiJg
messi mozdulatai 2006-2007
jövőre ő lesz a húzó ember (úgy mint idén csak jobban)
messi mozdulatai 2006-2007
jövőre ő lesz a húzó ember (úgy mint idén csak jobban)

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Egy gyönyö rű videó,egy félistenről egy gyönyörű zenével.Az eleje kemény....
Sztem ő tudja, mi az h klubhűség.
katt
A vidi felénél van egy olyan, h vki felrugja kegyetlenül, de ő meg még azután is fut a labda után, nem semmi.

katt
A vidi felénél van egy olyan, h vki felrugja kegyetlenül, de ő meg még azután is fut a labda után, nem semmi.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása

Új frizkó?

in to exile