2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ronaldinho&Barca írta:A főoldalon lévő hírben olvastam... "Xaviék játékából ezúttal is nagyon hiányzott az elképzelés..."
Azthiszem ezek után nagyon nincs mit mondanom... Messi visszatérését nagyon várom, vele jobbak leszünk, legalább lesz valaki aki Eto'o-n kívül lő gólt...
De Ronaldinho az Ronaldinho... hiányzik a szín, az elképzelés, az ötlet.
A Milan Seringham szerződtetésén dolgozik gőzerővel. De erre kevés lehetőség van, mert a nagymamája nem szertné az édes kicsi unokája fociznia, nagyon veszélyes sport!torrentkiller írta:2 indok miért nem megy a milánba:
- Még nincs 35 éves, és ott ennyi az alsó korhatár![]()
- Mert ittmarad nálunk és sok szép trófeát nyerünk vele(és persze egy uj edzővel!)
Jézusom csak Gilardino NE!!!! Akkor kanállan eretvágnék magamon.kis-leo-messi írta:Szerintem Ronaldinho nyugodtan mehet de ne "csöpnyi" 20 millióért, meg ha már a Milánba akkor lehetne egy kissebb csere esetleg Kaká , Pirlo , Gilardinho . Én szívem szerint Ronaldinho helyére Fabregas-t szerződtetném de ennek kicsi az esélye![]()
én se nagyon de R10-et kiprobálnám más edzö alattnorbert55 írta:Én nem hiszek már sem Ronnie ban sem Rijkaard-ban
Ha megnézed miröl szolnak a hirek, akkor azt látod, hogy 5-böl 4 Ronaldinho-val foglalkozik, hogy ki mennyit ajánl érte, milyen "cselek" vannak hogy elmenjen, (16millios kivásárlásra gondolok) és hogy sérült....Z$ołtu írta:Úgy beszéltek, mintha biztosan elmenne...nem kell MÉG gondolkodni, hogy kit kéne leigazolni helyette.
Jönni is fog, Ronaldinho pedig menni. Lassan törődjön bele mindenki.Léfe írta:Kell, hogy jöjjön valaki, mert baloldali futónk nincsen és Messinek sincs helyettesitője. Etoo-Bojan-Henry, mind center.
sztem meg felesleges még tűnődni rajta, hisz korántsem biztos, sőt, nem tól valószínű, hogy az új edző (aki 99%-ban jövőre megérkezik) is ezt a 4-3-3-at fogja nyomatni!Léfe írta:Kell, hogy jöjjön valaki, mert baloldali futónk nincsen és Messinek sincs helyettesitője. Etoo-Bojan-Henry, mind center.
Úgy beszéltek, mintha biztosan elmenne...nem kell MÉG gondolkodni, hogy kit kéne leigazolni helyette.Danka00792 írta:Miért ne jönne senki a helyére? Éppen ez a gond, hogy a sok jelölt közül ki jöjjön a helyére... (na jo, ez tulzás) De arra mérget vehetsz, hogy jönni fog valaki.Ronal.10 írta:az az igazság h ha dinho elmegy nem fogunk helyére senkit venni nyáron.
tehát marad a nagy büvös oriási henry-etoo-messi (bojan) 3as.
ez a hármas meglátjuk mit ér el ez a 1 honap alatt!!!!
Miért ne jönne senki a helyére? Éppen ez a gond, hogy a sok jelölt közül ki jöjjön a helyére... (na jo, ez tulzás) De arra mérget vehetsz, hogy jönni fog valaki.Ronal.10 írta:az az igazság h ha dinho elmegy nem fogunk helyére senkit venni nyáron.
tehát marad a nagy büvös oriási henry-etoo-messi (bojan) 3as.
ez a hármas meglátjuk mit ér el ez a 1 honap alatt!!!!
"Nincs biztos állítás arról, hogy meglátogatta-e társait Ronaldinho Gaúcho a tegnapi, Valladolid elleni mérkőzés során a Camp Nouban, mert arról sincs információ, hogy egyáltalán ott volt-e a stadionban a brazil. Az köztudott, hogy a futballista - mikor nem játszik - általában az öltözőknél elhelyezett tévékről szokta nézni a meccseket, s nem ül ki a díszpáholyba, amire pedig volna lehetősége. Ezúttal viszont még az öltözők környékén sem látták, ugyanakkor két másik sérült játékos, Deco és Márquez jelenlétét megerősítették."FCB_gábor írta:Lehetséges bár nem valószínű, hogy Ronaldinhot ne mutatná a rndező ha ott van a lelátón. Minden más játékosunkat megtalálja a kamera -nem is egyszer- amikor kint vannak.torrestoni írta:Abból, hogy nem láttad (gondolom nem voltál ott a meccseken, s nem jártad végig a lelátót), még nem biztos, hogy egyiken sem volt ott...
Azt meg nem hiszem, hogy az öltözőből nézi a többieket(főleg, ha ezt Farkas Norbitól tudjuk), hacsak ennyire nincs mersze kiülni a szurkolók közé.