2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jah, lehetett látni a gamperen mennyire a foci szépségére mennek,mentekFevernova írta:Jó lesz az a City! Eszméletlenűl jó a kerete jó kis ENGLATINfocit fognak játszani! Hajrá City...
Szerintem is, idén van a legnagyobb esélyük a Bl szereplésre. Kár, hogy az edző nem a legjobb a világon, de remélem még így is sikerül. Hajrá City!!!Fevernova írta:Jó lesz az a City! Eszméletlenűl jó a kerete jó kis ENGLATINfocit fognak játszani! Hajrá City...
Mióta szurkolsz nekik?Fevernova írta:Jó lesz az a City! Eszméletlenűl jó a kerete jó kis ENGLATINfocit fognak játszani! Hajrá City...
Tudtommal Lescott egy remek középső védő.Az Everton egyik legnagyobb erőssége (volt?) szvsz. David Moyesnak gyorsan kell valakit igazolnia aki méltó helyettese lehet.Ajánlom figyelmébe Juhász RolandotRivaldo11 írta: Mintha valami hatalmas sztárt szereztek volna meg. Ki az a Lescott?
A szokásos, angol/skót, kopasz, hajlott hátú védekező középpályás,-akikből túltengés van angliában-vagy esetleg egy futballozni tudó emberke?
Mintha valami hatalmas sztárt szereztek volna meg. Ki az a Lescott?kabekabe írta:Áhhhh, ilyen nincs. Mennyiért? Sajna a City befuthat egy jobb helyre(utálom őket is meg a cselszkit is). Azért szerezték meg, mert félnek az Arsenaltól meg a Spurstől.Fernando írta:LescottCity, vége a kálváriának
Én úgy tudom 22 volt. Mjadnem mind1. Remélem szereznek vkit helyette.Fernando írta:Azt nem írja a cikk, de azt hiszem a legutolsó ajánlat 18 (vagy 16?) M Euro volt.kabekabe írta: Áhhhh, ilyen nincs. Mennyiért? Sajna a City befuthat egy jobb helyre(utálom őket is meg a cselszkit is). Azért szerezték meg, mert félnek az Arsenaltól meg a Spurstől.
25 Milláért tuti nem adják el, azt hiszem ha ennyibe kerülne már rég nem a Valenciába játszana.ElBartimaeus írta:Atlético Madrid vinné Silvát Hát elég vicces lenne, ha eladnék, vagyis inkább Silva szemszögéből: elmenne egy kb olyan szintű csapatba, mint a Valencia, váltana, ami mindig egy kicsit rizikós, meg új társaság. Hát nemtom. Meg nem azt mondta a Valencia elnöke, hogy Silvát semmiért nem adja el? Jobban szeretem a Valenciát, mint az Atléticót, ezért remélem marad a helyén Silva![/url]
Azt nem írja a cikk, de azt hiszem a legutolsó ajánlat 18 (vagy 16?) M Euro volt.kabekabe írta:Áhhhh, ilyen nincs. Mennyiért? Sajna a City befuthat egy jobb helyre(utálom őket is meg a cselszkit is). Azért szerezték meg, mert félnek az Arsenaltól meg a Spurstől.Fernando írta:LescottCity, vége a kálváriának
Áhhhh, ilyen nincs. Mennyiért? Sajna a City befuthat egy jobb helyre(utálom őket is meg a cselszkit is). Azért szerezték meg, mert félnek az Arsenaltól meg a Spurstől.Fernando írta:LescottCity, vége a kálváriának
Persze,aláírom ,h naon jó playa,láttam nem keveset játszani.De azért az a világ másodikja dolog...Hááát...Fecooo írta:anno a Cassano-Totti-Montella 3as alatt szerettem meg a Romát,azt a Romát, amelyik 4est szórt a Juvénak és az Internek is(nem mellesleg a legszebb focit játszotta Capello utsó Romában töltött idényében), és elhiheted nekem Miihii,h zseni a srác... csak elszállt vele a ló már 21-22 éves korára, ráadásul iszonyat balhés, pedig a tehetsége megkockáztatom még Tottiénál is nagyobb (lenne).miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... bb-272721/
Antonio vhova naon beüthette a fejét nemrég...Gyengén félrebeszél.
Méghogy ő a második legjobb
Ahha,én meg a harmadik,ha egy pöttyet többet bírnék futni
persze ez a nyilatkozat kicsit túlzás, viszont nagyon igaza van abban, h önkritikát gyakorolva elmondta, h a fejével van a baj... ha össze lehetne gyúrni a fiatal Cassano-t Pep fejével...hm..
Nyílván azért, mert 4 napos hír... Valószínű, hogy nem találod meg a főoldalon...Valbali írta:Linket tudsz adni, mert nem nagyon találom... ?fcbarca10 írta:Hatalmas hír a www.sport.es -en!
Arról írnak, hogy Hollandiából új csillagok emelkednek ki:
Luis Suárez és Dzsudzsák Balázs
Azért ez nem rossz, hogy külön cikket írnak róla Katalóniában!
Linket tudsz adni, mert nem nagyon találom... ?fcbarca10 írta:Hatalmas hír a www.sport.es -en!
Arról írnak, hogy Hollandiából új csillagok emelkednek ki:
Luis Suárez és Dzsudzsák Balázs
Azért ez nem rossz, hogy külön cikket írnak róla Katalóniában!