Rivaldo11 írta:Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren

), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Ezzel abszolút egyetértek. Nem ez a legerősebb brazil garnitúra, amit láttam játszani az évek folyamán, de még így is a világ elitjébe tartozik.
Spanyolok bomba erősek, bár én a támadósorukat nem mondanám olyan erősnek, hiába a klasszisnak mondott játékosok. Torres a KK-n is megszórta Új-Zélandot, aztán semmi PL-ben is vezeti a góllövőlistát, de ott is a harmatgyenge kis csapatokat szórja meg mindig, erősebb védelemmel szemben nem szokott úgy tündökölni (Persze az Eb-t megnyerte a németek ellen.). Villanak egyenletesebben szokott termelni, de őt sem érzem olyan játékosnak, aki majd hozza a meccseket egyedül. A spanyolok egyedül itt lehetnek bajban.
Németekről kár is szólni, lehet bármilyen keretük, lehet bárki az edző, velük mindig számolni kell.
Angolokról meg csak annyit, hogy nem mostanában fognak ők vb-t nyerni...
Meglepetéscsapat? Az majd meglepetés lesz