Eidur Gudjohnsen
- JOEY20
- Jugador del Barça
Gudjohnsen 1-2 éve nem is csatárt játszott a cselszkiben.Inkább amolyan Deco szerepkörű szervező kp-ást!És beállni 1 ilyen fásult Barcába nem leányálom!Lesz ő még jobb is higgyétek el!
Forca BARCA
- Andris
- Adminisztrátor
én inkább úgy mondanám, h kapu elé helyezkedett, mert sztem egyszer sem jött össze neki a labdaterelés, többnyire elpattant tőle 10 méterre.visca el barca írta:sztem az egyetlen ember volt aki néha kapu irányába terelte a labdát...ozsimiki írta:Húhh tegnap nagyon pocsék napot fogott ki Gudy,remélem csak ideiglenes formahanyatlás volt a részéről!
Persze nem csak az ő nyakába kell varni a vereséget,de látható volt,h iszonyat gyengén nyomta!
persze nehéz angolból spanyolba pottyanni, de azér egy labdakezelés azért sikerülhetett volna.
a másik észrevételem, h inkább középpályán játszik, és gyötrelmes mezőnymunkával.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem az egyetlen ember volt aki néha kapu irányába terelte a labdát...ozsimiki írta:Húhh tegnap nagyon pocsék napot fogott ki Gudy,remélem csak ideiglenes formahanyatlás volt a részéről!
Persze nem csak az ő nyakába kell varni a vereséget,de látható volt,h iszonyat gyengén nyomta!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Húhh tegnap nagyon pocsék napot fogott ki Gudy,remélem csak ideiglenes formahanyatlás volt a részéről!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Eurobarca Staff
Jó lehet az az alapfelállás, de nagyon sok, nagyonsokféle meccsöünk lesz nem lehet egy idényben 50-60 meccsen ugyanazzal a 11 játékosssal kezdeni a 60-80%-ban lehet, de pihentetni is kell a játékosokat, illetve bizonyítási lehetőséget kell adni a többieknek, de ezek a dolgok már nem feltétlenül ebbe a topicba valóak.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Jaja, sztem is a R.E.M. felállással kéne tolni. Sztem ennél jobb nem kell. Most jó h jött Gudi a csapatba, de őt elsődlegesen Henke pótlására hozták. Véleményme szerint nem rá kell építeni, de cserének mindenképpen No. 1!
- noname
- Llegenda del Barça
Messi kell a kezdőbe.Túl nagy teher nem lesz rajta, mert nem ő az egyetlen mágus. Egyébként is bebizonyította h a fontos meccseken, amikor tényleg nagyobb a teher jól játszik(lásd cselzi, margit ellen).
A csatársorunk így lenne talán a legjobb:Roni,Etoo,Messi.Cserék:Messi cseréje Gyula, Etooé Guddy, Roni-Ezu(ide nem ártana valaki más).
Ráadásul Ezu és Guddy több poszton bevethetők.
A csatársorunk így lenne talán a legjobb:Roni,Etoo,Messi.Cserék:Messi cseréje Gyula, Etooé Guddy, Roni-Ezu(ide nem ártana valaki más).
Ráadásul Ezu és Guddy több poszton bevethetők.
A Fifa egy szégyen
-
- Eurobarca Staff
Hiába van jkó formában(most) Guddy azért ne essünk át a ló túloldalára az elsődleges szerintem a szilárd középpálya és a védelem, és onnan lehet építkezni, már a védelmünk is nagyon erős lesz és így több meccset fogunk lehozni 0 góllal szerintem és Valdesnek meglehet a Zamora, valamint elég, ha csak egyet-kettőt rugunk (persze csak a 3pontokhoz, ahhoz, hogy a közönség elégedett legyen több kell), de ha mindenki támadó feladatot kap úgy járunk, mint a szomszédék...Ami nagyon nem lenne jó, maradjon csak Eto'o kezdő és Guddy, Messi, Giuly meg váltogassák egymást Messinek még nem szabad ekkora terhet rakni a nyakába, azért van még mit fejlődnie, csak szépen lassan lesz ő még itt húzóember, nehogy mindenki aztvárja, mint Robinhotól a Madridban.
- noname
- Llegenda del Barça
Nem hinném h a 4-4-2 felállás jó lenne. A két vkp. megoldható lenne, de ez a csapat úgy van felépítve h 4-1-2-3-at játsszon. A 4-4-2 felállás nem hinném h bejönne, de sztem Guddy többet fog játszani mint Henke, mert ő szélen is ugyanolyan jó mint középül, szóval akár Roni, akár Messi helyén is játszhat.
A Fifa egy szégyen
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha Gudi játszik, akkor már nem 4-4-2, hanem 4-2-4 lenne a felállás... Ronaldinho és Messi (Guily) is inkább csatárt játszott, mint középpályást...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Andris
- Adminisztrátor
azért ne felejtsd el, h most már felépült Messi, szal nem hiszem h annyit fog játszani, mint Henke.Game90 írta:Ha Guddy nagyon jól játszana a felkészülési meccseken, akkor sem lenne kezdő. Eto'o-t képtelenség kiszorítani a kezdőből. De annyi lehetőséget tuti, hogy kap mint Larsson.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sztem sokszor lessz Eto'o Guddy csatár páros a pályán szóvval eto'o-nak nme kell félnie és guddynak sem!!!ozsimiki írta:Hy all!
Szerintem egyenlőre nem kérdéses Samu kezdő beli tagsága!
Viszont az is biztos,hogy több rotálás lesz mint tavaly,ha ilyen formát mutat Guddy!
Örülök,hogy már a felkészülési meccseken is nagyon jól megérti magát Ronnival![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy all!
Viszont az is biztos,hogy több rotálás lesz mint tavaly,ha ilyen formát mutat Guddy!
Örülök,hogy már a felkészülési meccseken is nagyon jól megérti magát Ronnival

Örülök,hogy már a felkészülési meccseken is nagyon jól megérti magát Ronnival

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Ha Guddy nagyon jól játszana a felkészülési meccseken, akkor sem lenne kezdő. Eto'o-t képtelenség kiszorítani a kezdőből. De annyi lehetőséget tuti, hogy kap mint Larsson. 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Én először kissé furcsáltam Gudi leigazolását, de az erényeit elismertem. Mostanra már lassan kezdem a srácot megkedvelni, mert nem csak tudom az erényeit, de már-már kezdem látni is, és még hol a szezonkezdet.... Jó igazolás volt, ez tény! És bizony jó csatákat vívhat majd Eto'o-val a kezdő szerepért, és ez bizony csak jót tehet Eto'o-nak is, illetve a csapatnak. Mindenképpen jobb, mint hogy Eto'o fix kezdő, és valaki más fix csere lenne mögötte.
DE! Azért Eto'o-t még ne tegye senki Gudi mögé, csupán két barátságos meccs után, hiszen: 1. A játékosok 100%-os formába jó ha még vagy 2-3 hét múlva kerülnek, akkor lehet majd csak igazán következtetéseket levonni, 2. Gudi mindkétszer a ZSENITŐL, azaz Ronaldinhotól kapott egy káprázatos passzt, míg Eto'o eddig ha jól láttam nem igen játszott együtt Ronaldinho-val!!! nem mindegy, no persze a Barca nem = Ronaldinhoval, ez is tény!
DE! Azért Eto'o-t még ne tegye senki Gudi mögé, csupán két barátságos meccs után, hiszen: 1. A játékosok 100%-os formába jó ha még vagy 2-3 hét múlva kerülnek, akkor lehet majd csak igazán következtetéseket levonni, 2. Gudi mindkétszer a ZSENITŐL, azaz Ronaldinhotól kapott egy káprázatos passzt, míg Eto'o eddig ha jól láttam nem igen játszott együtt Ronaldinho-val!!! nem mindegy, no persze a Barca nem = Ronaldinhoval, ez is tény!
"Més Cuen un Club"
-
- Eurobarca Staff
Egyáltalán nem lesz kérdés, azért mert már rugott két gólt, na ne vicceljetek már?Larsson euórpa egyik legeredményesebb csatáraként érkezett hozzánk és egy jó darabig még a kezdő közelébe sem került Guddyval is ez lesz nehogy már a majdnem kétszeres spanyol golkirály csücsüljön miatta a padon ezt Ti sem gondolhatjátok komolyan!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jajj nehogy már azt higyjük,hogy nállunk vannak a világ leg jólnevelteb,meg mittoménmilyen játékosai..ittis ugyna úgylehet sértődés,mint akár hol..nincs is ezzel semmi gond,de ha most azért jáccatunk valakit,hogy jajj le ne üljön a padra mert megsértődik,az már régen rossz!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Énis ettöl"félek".Csak nehogy sértődés legyen belőle Samu részről.
FORCA GUDDA!
FORCA GUDDA!

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
Az a jó. Majd versenyezni fog Etooval h ki rúg több gólt. Ameddig Larsson volt a csere, Etoo helye biztos volt. Így már nem annyira. Lesz versenyhelyzet.Zsolti írta:Na ha a szőke így folytatja akkor Rijkaardnak lehet hogy gondot fog okozni,hogy ki legyen a kezdő center.

A Fifa egy szégyen
-
- aka Game90
Gudjohnsen leigazolásától nagyon féltem, hogy nem fog beválni. De most már rájöttem, hogy ez a srác nagyon érzi a kaput. Megfelelő helyettese ő Larssonnak
(Bár még mindig nem a kedvenc játékosom).

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Legyen igazad! Én nem őt igazoltam volna! De a Mester biztos tudja miért őt igazoltuk!Ronaldinho #10 írta:Sztem fog lőniGame90 írta:Majd a szezonban leszek rá kiváncsi mennyi gólt fog lőniEmiatt ne aggódj. Gudjohnsen tényleg jó csatár.