Levante - Barcelona

Inkább ne... még kiborulsz és ezúttal nem 1 hét ban lesz...Sanama írta:kérlek látogass el az offtopikba!
S.Agüero írta:Vagy valaki letudná kicsinyíteni ava méretűre? 130x150
Há már mé nem sikerül ?S.Agüero írta: nem sikerül.![]()
megcsinálnád nekem 130x150re?
Megteszem, ami tőlem telik.Kidb írta: Te aztán vicces csávó vagy...
nem sikerül.Bob_Marley írta:http://www.kephost.com/download.php?fil ... izka00.jpg
Nem nagy ördöngőség
Painttel megnyitod Ctrl+W kombináció, s átméretezed
Ez 90*149
érdekes kihívás! Majd ha lesz időm, nekiállok kísérletezgetni. Nem ígérek semmitMessidona10 írta:Valaki szakértőt szeretnék megkérni, hogy ezt az Abidalról készült képet:
Valami ehhez hasonló módon csinálja meg nekem:
Nem tudom pontosan, hogy hogy hívják az ilyesmit, ezt a képet találtam. Egy pólóra szeretném rárakatni, és úgy nézne ki, hogy a póló kék lenne, maga a kép pedig sárga. Két színből kéne tehát állni a képnek. Meg lehet-e úgy oldani, hogy sárgával legyen a kép, ahol pedig kék kéne, hogy legyen, ott pedig üres? Mert akkor így a vasaláskor pont kijön. Lehet, hogy így kicsit zavarosnak hangzik, de segítsetek légyszi!
Szerk.: Továbbá ezt a "csodálatos" Dinho-fotót nem lehetne innen kivenni? Enyhén széthúzza a topikot...
Atmereteztem,most te tagolhatod a hsz-edet,mert most baz huzza szet.Messidona10 írta:Szerk.: Továbbá ezt a "csodálatos" Dinho-fotót nem lehetne innen kivenni? Enyhén széthúzza a topikot...
[img]kép%20direkt%20link[/img]zsoly12 írta:Hogy kell siget berakni a profilomban?
Te aztán vicces csávó vagy...13l4cks!d3 írta:Annak érdekében, hogy egy kicsit fellendüljön a topic, szeretnék kérni egy facebook covert !