gratulálok neki!lluisllach89 írta:JÓL GYÚRT A GYURTA DANI!!!!!!!!! OLIMPIAI REKORD!!!!!!!!!!!!

Kovács Emese viszont...

gratulálok neki!lluisllach89 írta:JÓL GYÚRT A GYURTA DANI!!!!!!!!! OLIMPIAI REKORD!!!!!!!!!!!!
Hát, én is végigizgultam, nagyon szurkoltam a spanyoloknak. Az olimpia előtt bár mindenki az Egyesült Államokat nevezte meg befutónak, s én is azt gondolom, hogy merész mást mondani, de én egyértelműen Navarro-ékra fogadtam, s nem azért, hogy mondjak valami meglepőt.kovinho írta:Nagyon nagy meccs volt. De azért ehhez kellett az, hogy valami ritka rosszul játsszon a spanyol válogatott a 2-3. negyedben. Pau Gasol zseniális volt, Yaot viszont teljesen kivették a spanyolok a játékból.
A végén ez a Ricky gyerek zseniális volt.
Azért a spanyol rutin megette a végén a kínaiakat, akiknek nagy respekt, ügyesek voltak. Talán maguk sem hitték el, hogy megverhetik a világbajnokot.
Viva Espannnaaaa!
Egy mazochista biztos kihasználja a csodás lehetőséget. Egyébként csodálom az olyan embereket, akiknek egy ilyen kérdés megfgalmazódik a fejében.lluisllach89 írta:A mai szerb-horvát vízilabda meccs után ki mer kimenni Belgrád legforgalmasabb pontjára 1 horvát úszósapiban és 1 FREEDOM KOSOVOS pólóban?
Én midenröl lemaradok. mert nemnézemaronba írta:Közben a szlovákoknak is megvan az első aranyérmük.
Szerintem ezt ne vedd ennyire keményen! A profi sportolóknak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", hogy optimisták legyenek! Enélkül nem megy - persze ez nem azt jelenti, hogy el kell szállni -aronba írta:És a csalódások folytatódnak most az evezőseink lettek 4. a reményfutamban. Fájdalmas, főleg, hogy vasárnap még arról szónokoltak, hogy az alapszakaszon majd legyőzik a dánokat.
Tudom hol vagyok én hogy kritizáljam őket, de akkor is a fiúknak nagyobb volt a szájuk mint az erejük. Ha azt mondták volna, talán megpróbálnak bejutnia középdöntőbe ok. Nem szólok. De így. Több szerénységet elvtársak.
Másrészt azt hiszem a sportolók többek között a mi adóforintjainkból is készülnek az olimpiára. Vagyis mi is támogatjuk őket nem is kicsit. S ha már a pénzünkért minket képviselnek- az olimpián nem csak magukat, hanem az országot is képviselik - akkor at hiszem mindenki jogosan mondhatja el róluk a kritikáját, hisz ha már közvetve finanszírozzuk őket elvárhatjuk hogy kapjunk is valamit a pénzünkért.
ez is egy [auto_cenzúra] kifogás. egyébként sem értem ezt a negatív hozzáállást, épp nincs egy egerszegink, vagy egy verhetetlen vizilabda-csapatunk, és egyből mindenki arról beszél, hogy elment mellettünk a világ.van Bommel írta:Nem feltétlenül a sportra fordítandó pénz a kevés, hnem inkább az ún. "táplálékkiegészítőkre" és "vitaminokra" fordított. Csou Han-ming nagy zsugás lehet a szakmájában, a wikipedia se tud róla semmit. A világ eldoppingolt mellettünk, nekünk maradt a sajnálkozás.Rivaldo11 írta:Erre céloztam. Kevés gyerek kezdi el a sportot-kevesebb klasszis, éremesélyes "nő ki". De ennek nincs köze Nemcsikékhez. Majd pár év múltán érezteti a hatását. Egyre inkább. A sportra fordítandó összeg hazánkban édeskevés. Ennek isszuk majd a levét-más sportágakban már idén is. A dicsőségben sütkérezni jó dolog. De néha vetni is kéne, hogy később arathassunk.
Nem feltétlenül a sportra fordítandó pénz a kevés, hnem inkább az ún. "táplálékkiegészítőkre" és "vitaminokra" fordított. Csou Han-ming nagy zsugás lehet a szakmájában, a wikipedia se tud róla semmit. A világ eldoppingolt mellettünk, nekünk maradt a sajnálkozás.Rivaldo11 írta:Erre céloztam. Kevés gyerek kezdi el a sportot-kevesebb klasszis, éremesélyes "nő ki". De ennek nincs köze Nemcsikékhez. Majd pár év múltán érezteti a hatását. Egyre inkább. A sportra fordítandó összeg hazánkban édeskevés. Ennek isszuk majd a levét-más sportágakban már idén is. A dicsőségben sütkérezni jó dolog. De néha vetni is kéne, hogy később arathassunk.
nem tudja valaki hogya 100m-es férfi mellúszásban az a japán milyen idővel nyert Question csak azt tom hogy világcsúcs.