Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.11. 13:28:11

soadroli írta:
danko94 írta:Ahogy számolgatok, ha minden jól megy akk az El Classicora 9 pontos előnynel mehetünk és akk ott beleférne egy zakó a két Bl elődöntő közt.
Nem lesz semmiféle zakó...győzni megyünk Madridba :!: :D
Egyetértek. A madridot meg kell verni. Nincs apelláta. Szégyen lenne, ha kikapnánk. Nem tudnék az ismerősök szemébe nézni... 3:0-ra megverjük őket! Csak azt sajnálom, h sorfalat nem fognak állni, pedig olyan szép lenne!!! :cry: :lol: :D
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
soadroli
Llegenda del Barça

2009.04.11. 13:23:01

danko94 írta:Ahogy számolgatok, ha minden jól megy akk az El Classicora 9 pontos előnynel mehetünk és akk ott beleférne egy zakó a két Bl elődöntő közt.
Nem lesz semmiféle zakó...győzni megyünk Madridba :!: :D
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.11. 13:11:54

Ahogy számolgatok, ha minden jól megy akk az El Classicora 9 pontos előnynel mehetünk és akk ott beleférne egy zakó a két Bl elődöntő közt.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.11. 13:06:21

Köszönöm!Akkor megvan a program mára!Forca Barca!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 12:54:01

albicelesteX írta:Lehet volt már!Szal bocs!Közvetíti valami a mai meccset?
A Sportklub nyomja.
Sőt, a jövő hétvégi Getafe meccset is, mert az is szombaton 8 órakor lesz.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.04.11. 12:50:27

Lehet volt már!Szal bocs!Közvetíti valami a mai meccset?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 12:44:52

Így, hogy közeledünk a bajnokság vége felé, és előttünk állnak a rangadók, megnéztem: kik vannak veszélyben sárga lap ügyileg.

Így fest a helyzet:

3 sárga - Henry, Puyol.
4 sárga - Yaya Touré, Xavi Hernández.
8 sárga - Piqué, Sergi Busquets.
9 sárga - Eto'o.

Yaya és Samu ma összeszedhetne egy-egy sárgát, nehogy a rangadók valamelyikét kelljen kihagynia, és ugye Xavi is eléggé veszélyeztetett. Nem lenne jó, ha belőlük egyszerre ketten is hiányoznának yellow card okán.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.04.11. 12:42:43

Érdekel milyen kezdő lesz. Ezenbelül elsősorban az h Messi játszik-e vagy nem, ugyanis most mind3 csatárunk elég jó formában van. Jelen pillanatban a Recre meccs tűnik fontosabbnak, de a BL az mégiscsak BL, szóal sztem mind3 csatárunk nem fog kezdeni. Vagy Bojan, vagy Pedro, vagy Hleb kezdő lesz, ezenkívül sztem az Iniesta-Xavi duóból az egyik pihenni fog.
A Fifa egy szégyen
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.11. 12:41:55

Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao

Sorsdöntő pár hét. Elveszíthetünk mindent amiért eddig harcoltunk. NAgyon oda kell figyelni, és amin lehet, pihentetni pár kulcsjátékost. Bár ezek közül egyiken sem lehet majd pihentetni, mivela Madrid a nyakunkban lohol, és a Real-Barca sorsdöntő lehet 2 Chelsea meccs között!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.11. 11:55:22

Lehet, bár Messi nem sűrűn kap lapot, akkoris tévesen...
kedden legfeljebb azt csinálnám,hogy kezdjena legerősebb csapat, és ha már lőttünk gólt, lejöhetne rögtön Messi, meg még 2 fontos ember. Getaféba látogatunk jövő héten,ami nem sétagalopp. nem is tudom vertük e már meg őket idegenben. max 1szer.
Mindenesetre ma pihentetném Alvest Henryt, és Messit
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.11. 11:41:30

Szerintem viszont Messi ma fog játszani, kedden pedig nem. Semmi értelme 4-0-ás előnynél rizikózni egy újabb lapot, ugyanis az elődöntőben ismét hazai pályán kezdünk. Ott viszont életbevágóan fontos lesz, hogy Messi kezdhessen.
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.11. 11:13:46

Srácok! Biztosak lehetünk benne, hogy a Bayern ellen a lehető legerőseb bcsapatunk fog kiállni!!! Maximum a védelemben lehet h helyet kap Sylv v Các de a támadótrió 99% h a tridente lesz!! A mai meccsröl annyit, hogy szivesen látnám Hleb-et Xavival karöltve a kp-n míg előttük:
Messi-Henry-Bojan vagy Messi-Eto'o-Bojan támadótriót.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.11. 10:25:05

Mental_Theo írta:Recre ellen:
Henry - Eto'o - Hleb

Bayern ellen:
Iniesta - Krkics - Messi

Messi mindenképpen kell a Bayern ellen a kontrák miatt, és ehhez Krkics is jó partner Iniestával egyetemben.
Így mindenki tudna pihenni, a Recrét meg ilyen csatársorral is meg kellene tudni verni.

középpen
Recre ellen:
Keita, Xavi, Gudjohnsen

Bayern ellen:

Touré, Sergi B, Xavi

sajnos Xavit nem lehet pótolni senkivel...
sztem Messi inkább ma játszon, és kedden pihenhet... nem kéne h esetleg sárgát kapjon kedden. sztem a két meccs közül a mai a fontosabb, mert a Bayern ellen 99%, h meglesz a továbbjutás, ezért inkább ma kéne egy erős csapattal felállni, mondjuk:

kp: Iniesta,Xavi,Toure, elől: Titi,Samu,Messi

kedden: kp: Keita,Xavi,Busquets, elől meg Bojan és Iniesta egy 3. emberrel...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.04.11. 09:50:41

Recre ellen:
Henry - Eto'o - Hleb

Bayern ellen:
Iniesta - Krkics - Messi

Messi mindenképpen kell a Bayern ellen a kontrák miatt, és ehhez Krkics is jó partner Iniestával egyetemben.
Így mindenki tudna pihenni, a Recrét meg ilyen csatársorral is meg kellene tudni verni.

középpen
Recre ellen:
Keita, Xavi, Gudjohnsen

Bayern ellen:

Touré, Sergi B, Xavi

sajnos Xavit nem lehet pótolni senkivel...
---=FORCA BARCA=---
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.11. 09:18:44

t.henry5511 írta:Minden attol függ hogy Pep hogy akarja...a Bayern ellen küld egy legerösebb kezdőt esetleg(amit nem hiszek mivel 4-0 után sok esélye nincs klinsziéknek)
ezesetben most a recre ellen egy elég tartalékolt csapatot küld.Vagy tudja hogy a bayernen már túlléptünk és a bajnokságra koncentrál ezért küld egy normális csapatot.
Sztem egy normális csapatot fog kiküldeni. Nem egy tökre tartalékot. De az alapcsapathoz képest lesz csere bőven...
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.04.11. 08:32:06

Minden attol függ hogy Pep hogy akarja...a Bayern ellen küld egy legerösebb kezdőt esetleg(amit nem hiszek mivel 4-0 után sok esélye nincs klinsziéknek)
ezesetben most a recre ellen egy elég tartalékolt csapatot küld.Vagy tudja hogy a bayernen már túlléptünk és a bajnokságra koncentrál ezért küld egy normális csapatot.
alex27
Jugador del Barça

2009.04.10. 19:48:27

Íme a Recre elleni keret: Valdés, Pinto, Jorquera,
Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Cáceres, Sylvinho,
Xavi, Touré, Busquets, Keita, Gudjohnsen, Iniesta,
Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Hleb

Közülük az egyik kapus és egy mezőnyjátékos nem lesz ott a holnapi meccsen. A holnapi napirend a következő: 11:30-kor tart egy utolsó edzést Pep, majd 13:00-kor közös ebéd vár a fiúkra. A délutáni pihenő után 18:30-ra kell megérkezniük a játékosoknak a Camp Nouba.
hady
Director del Fútbol

2009.04.06. 16:12:37

Fontos győzelem volt.....most olyan játékkal nyertünk amilyennel a madrid szokot.A fejekben már a szerdai meccs is ott volt.
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.04.05. 11:15:36

Toure és Abidal is a többiekkel tréningezett pénteken szerdán Toure biztos kezdő sztem!
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2009.04.05. 10:25:44

Nagyon fontos volt a tegnapi győzelem... :)
Az ilyen meccseket kell hozni és akkor meg lesz a bajnoki cím.
Meglátszott a csapaton a válogatott szünet, plusz ehhez még hozzájött egy jól és szimpatikusan játszó ellenfél. A végén nagyon nyomott a Valladolid, a hideg futkosott a hátamon. Az utolsó fél órában nagyon leengedtünk, de ezt írjuk a fáradság számlájára. Ha egy kicsit jobban odafigyelnek az ellen játékosai, akkor most valszeg 2 ponttal kevesebbel rendelkezünk... :?
Nem volt egy közönség szórakoztató mérkőzés, de kellenek az ilyen rakkolós sikerek is. Csak így tovább és akkor nem lehet baj. :twisted:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.04.05. 09:55:47

A keret nagy része a válogatottakkal volt az elmúlt másfél hétben, így nem volt könnyű játszani a Valladolid ellen, de sikerült nyerni. Messi a magaslaton játszott, ráadásul kikapott a válogatottal, így nem csoda, hogy nem sok mindent csinált fél óra alatt. Ettől függetlenül a Bayern ellen tud egy kicsit szusszanni és majd ott megmutatja, hogy a Beckenbauer Kupán szerzett gólja nem volt véletlen! :)
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.05. 09:48:04

Kicsit úgy érzem ez a "válogatottságos" dolog túl van dimenzionálva, végül is a csapat nagyrésze két hétig pihent! lehet hogy inkább ez okozhat egyeseknél forma hanyatlást.
A meccs egy szempontból jó volt: a védelem kapott egy kis terhelést és élen Piqe-vel jól is muzsikáltak, Valdes két jó megmozdulás mellett most is csinált egy-két hajmeresztő, felesleges dolgot, u ez érvényes Marqez re is.
Messi (sajna nem először) semmit nem csinált, talán ő az aki (lelkileg) kapott egy kis sérülést a válogatott vereség miatt.
Keita ezúttal valóban gyengén játszott, míg Etoó hajtását és gólját most dicséret illeti!
Iniesta sztem most is nagyon jó volt csak egy (sokszor kettő három) nagyon agilis jól mozgó védőt kapott aki végig tapadt rá!! Én inkább Xavit láttam gyengébbnek, egykét helyzetet is elpuskázott.
Pedrót én most láttam először, jó felépítésű és lendületesebb mint Hleb,remélem gyakrabban játszatja majd a mester.
Ezuttal én is úgyéreztem nem forgott igazán veszélyben a győzelem, elsősorban a jól játszó védelem és amit én (mindég)fontosnak tartok itt sem volt a pályán (ellenünk)klasszis csatár.
Jöhet a Bayern!!
Pee
Barça C

2009.04.05. 08:22:10

Sziasztok! Én ritkán szoktam hozzászólni itt fórumon, most azért mégiscsak megteszem. Véleményem szerint (ahogy azt baas11 is említette) Pique rendkívül jól játszott, nálam talán ő volt a meccs embere. Persze ez egy szubjektív vélemény, és azt sem mondtam, hogy Eto'o nem érdemli meg, de Pique már jóideje nagy magabiztossággal, jó helyezkedéssel, kulcsfontosságú szerelésekkel és fejjátékban szinte verhetetlen játékkal veteti észre magát. Valószínűleg jót tett neki a válogatottság, megfelelő önbizalommal végzi dolgát a védelem tengelyében. Mondjuk Marquez sem piskóta! Néha olyan cseleket nyomott, hogy megállt bennem ez ütő, de ő már csak ilyen:D Szerencsére most bejöttek... Sajnos én akármennyire is akarom, Keitát még mindig nem tartom olyan játékosnak, aki érdemben hozzá tud tenni a csapat játékához... Elvileg ő támadó feladatokkal van megbízva a középpályán, de támadásban szinte észrevehetetlen, olyankor a védekezőközéppályásokra jellemző biztos, pár méterre adott passzok jellemzik a játékát, ritkán fordul elől, hogy valami váratlant húzzon. Persze Pep biztosan elmagyarázná nekem, miért is hasznos a csapatnak Keita játéka, de sajnos a mesterrel én nem beszélhetek erről (sem) :S:D Annak viszont nagyon örülök, hogy Pedro kezdett és véleményem szerint jól játszva hálálta meg a bizalmat. Persze nem száguldozott úgy a jobb szélen, mint a kicsi Lio, de többször is jó csellel, néha pedig jó passzal vette ki részét a játékból. Remélem ebben az erőltetett menetben még többször is lehetőséget kap a bizonyításra, ugyanis megérdemli és jót tenne a fejlődésének is. Mindenesetre örülök a győzelemnek, egy válogatott forduló után ez a legfontosabb! A Bayern ellen pedig várom, hogy milyen játékkal rukkol ki a csapat! Forca Barca!

Ui: azt tudja valaki, hogy Toure felépült-e már?
Alberto10
Capitá del Barça

2009.04.05. 07:58:42

Léfe írta:Azért azt nem értem, hogy Bojan és Hleb még most sem kaphatott lehetőséget.
hlebnek kisebb sérülése van ezért a keretben sem volt ott tegnap.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.04.05. 07:18:50

Azért azt nem értem, hogy Bojan és Hleb még most sem kaphatott lehetőséget.
Fecó
Lezárt