2009.04.05. 08:22:10
Sziasztok! Én ritkán szoktam hozzászólni itt fórumon, most azért mégiscsak megteszem. Véleményem szerint (ahogy azt baas11 is említette) Pique rendkívül jól játszott, nálam talán ő volt a meccs embere. Persze ez egy szubjektív vélemény, és azt sem mondtam, hogy Eto'o nem érdemli meg, de Pique már jóideje nagy magabiztossággal, jó helyezkedéssel, kulcsfontosságú szerelésekkel és fejjátékban szinte verhetetlen játékkal veteti észre magát. Valószínűleg jót tett neki a válogatottság, megfelelő önbizalommal végzi dolgát a védelem tengelyében. Mondjuk Marquez sem piskóta! Néha olyan cseleket nyomott, hogy megállt bennem ez ütő, de ő már csak ilyen:D Szerencsére most bejöttek... Sajnos én akármennyire is akarom, Keitát még mindig nem tartom olyan játékosnak, aki érdemben hozzá tud tenni a csapat játékához... Elvileg ő támadó feladatokkal van megbízva a középpályán, de támadásban szinte észrevehetetlen, olyankor a védekezőközéppályásokra jellemző biztos, pár méterre adott passzok jellemzik a játékát, ritkán fordul elől, hogy valami váratlant húzzon. Persze Pep biztosan elmagyarázná nekem, miért is hasznos a csapatnak Keita játéka, de sajnos a mesterrel én nem beszélhetek erről (sem) :S:D Annak viszont nagyon örülök, hogy Pedro kezdett és véleményem szerint jól játszva hálálta meg a bizalmat. Persze nem száguldozott úgy a jobb szélen, mint a kicsi Lio, de többször is jó csellel, néha pedig jó passzal vette ki részét a játékból. Remélem ebben az erőltetett menetben még többször is lehetőséget kap a bizonyításra, ugyanis megérdemli és jót tenne a fejlődésének is. Mindenesetre örülök a győzelemnek, egy válogatott forduló után ez a legfontosabb! A Bayern ellen pedig várom, hogy milyen játékkal rukkol ki a csapat! Forca Barca!
Ui: azt tudja valaki, hogy Toure felépült-e már?