barca2010 írta:Tudom, hogy ez Pedrito topikja, de többször hasonlították össze Bojannal!
Erről csak annyit akarok mondani, hogy Bojan sokkal régebb óta edz a felnőtt kerettel, és még sem tud robbantani. Pedrito viszont akkorát fejlődött két év alatt, hogy már Don Pedro lett. Fontos láncszeme a csapatnak! Őszinte leszek, ugyanolyan rossz érzésem kezd lenni amikor nem kezd, mint ha Messi nem kezdene. Nagyon beleillik ebbe a csapatba, és Ő tényleg küzd amíg nyelve nem lóg.
Rosszul mondod!!!!!!!
Akkor is küzd ha már lóg a nyelve!!!!
Pedrito nagy kedvencem lett!Mesébe illő a története!!!
És a madridisták nem szeretik ismerik el amit különösen szeretek!!sok realos ismim van aki azt mondta hogy gólvonalról ő is betudja passzolni!!Linkeltem egy vidit a góljairól neki azt mondtam hogy nézd;)Valaki azt mondta hogy semmi játéka nincs csak fut:D:D/közbe az a haverom egy tipikus szélső aki gyors és azért jó! nem cselez nem tud cselezni de a gyorsaságával megver bárkit!!/
Igazából szegényeknek savanyú hogy náluk van az isteni granero meg stb és nem villog nálunk meg a semmiből felbukkan egy gyerek és tojja gólokat!!!Csak így tovább kicsi Pedrito!!!!