Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát remélem annál jóval többet kap majd...Stalkyard írta:Bízom benne, hogy ma bemutatkozik, csereként kaphatna egy 20-25 percet.
Kitalálhattak volna valami újat is, Alexis Toons videója is full ugyanez volt
Viszont ne felejtsük el, hogy ami Busquetsnek és Xavinak vagy Iniestának zsigerből megy, hogy akár támadásban hol kell kérni a labdát, vagy védekezésben hol kell becsatlakozni az Cescnek fizikailag lehetetlen egyből elsajátítani!Sanchez esete másabb volt, mert a pálya azon részén van, ahol "kevesebb gondot" lehet okozni!Fabregas a pálya közepén akár csak egy ütemmel lemarad, mert MÉG nem érzi, hogy a játékban hol a helye már nagyobb probléma!Végén beáll megtapsolják, megy az élet tovább!Rá is igaz mint a chileire, rengeteg munka van még előtte, mert többek között a csapat egyik erőssége, hogy mindenki pontosan tudja másodpercről másodpercre mit kell csinálni, s egyszerre mozog az egész csapat!Ezt a játékot nem lehet 2-3 edzés után átvenni, még ha itt nevelkedett akkor sem!Viszont remélhetőleg minél hamarabb felveszik az új érkezők a ritmust!gerzsakov írta:Szerintem meg Cesc jóval többet fog játszani és én nem tartom kizártnak hogy kezdeni fog két dolog miatt! Az első az, hogy hatalmas meglepetés lenne a real számára ha kezdőként futna ki a gyepre! Kettő pedig ha nem úgy muzsikál a csapat ahogy Pep eltervezte akkor nagyobb a variálási lehetőség! Ma csak taktika volt sokat gyakorolták a srácok a védekezést többek között Cesc miatt! És a srácok ma 120%on fognak pörögni szeretnének gyorsan adni Cescnek egy kupát!
Ha Sanchezt bedopta egyből a mélyvízbe a Real ellen,akkor hazai pályán tuti beteszi Cescet egy 25-30 percre.Gyorsan felvenné a csapat ritmusát,nem lenne vele gond.Capon írta:Nem tudom milyen lehet most a helyzet a kp-n, ki sérült még és ki gyógyult meg, de úgy gondolom Fabregas pályára fog ma lépni hazai közönség előtt.
Pep ha máshogy nem, de legalább az utolsó pár percre be fogja küldeni, hogy megtapsolják ill. bemutatkozzon. Ennél nagyszerűbb alkalom nem is lenne rá közel telt ház előtt.
Nagyon építő hozzászólás, Xavi helyzetét pontosan így látom én is. Cesc-el kapcsolatban olyan érzésem van, h rövid időn belül ugyanaz lesz a csapatnak, mint Xavi, 8-10 évre megvan oldva az irányító poszt.maister6000cm3 írta:Szerintem ha Xavi nincs 100%-os formában kezdeni fog Cesc. (Már csak Alexis kezdőbe dobása miatt is így gondolom) De ha minden oké vele, akkor Xavi fog kezdeni szvsz. A jövőbeli szerepéről pedig annyit, hogy Guardiola majd eldönti miként számol vele. Xavit meg le öregezni nagyon nagy butaság. Még simán látok benne 4-5 évet. Nem az a fajta játékos akit az idő megkoptat, inkább csak folyamatosan fejlődik. Viszont a sorozatterhelést, a szezononkénti 65 tétmeccset egy játékos sem képes bírni hosszútávon. Tehát ha összeadjuk Xavi és Ini 65 meccsét az 130 -> itt jön a képbe Fabregas: 130 meccs hármójuknak az fejenként 40, és mindenki játszott eleget, de nem fulladt ki. Egyébként meg Xavi és Fabregas nem ütik egymást, ha összeszoknak olyan lesz a középpálya kettőjükkel mint egy kétmagos processzor. Ennyi.
Nekem az is elég lenne,hogy adjon pár értelmes passzt,és ne lógjon ki nagyon.Sanama írta:Azért az sem gyenge,hogy 8 év után hazatér, és rögtön a Nou Camp-ben a Real Madrid ellen debütálhat. Pep szavaiból az derül ki,hogy debütálni is fog!
Ha még gólt is lőne, dobnék egy hátast
Szegény Puyí... Nagyot szívna ezzel. Meg aztán véglegesíteni Busquetset a védelemben öngyilkosság lenne.Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/3abb4d-a ... ozeppalyan
No igen...Persze vannak azért érdekes taktikai ötletek ahogy azért működhetne ez a dolog,nyílván a szélső védőknek nem lenne szabad vonalig felfutni stb...de sztem hagyjuk,mert tényleg nem valószínű,hogy ez lesz nálunk...Csak érdekes felvetésként írtam az egészet...bali 15 írta:...