Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.13. 09:29:35

Samuel Eto'o ragaszkodik hozzá, hogy megszáll Barcelonában, és elkezd a jövőjével kapcsolatos állandó találgatással fáradt lenni.

Már azt mondtam, hogy nekem van egy Barcelonával való megállapodásom, és tisztelni akarom azt, mondta Eto'o.

Irányítom a szerződésemet. A klub nem dobhat ki engem.

Azonfelül, tenni akarom a klubot, és folytatni akarom őt, úgyhogy nem értem, hogy néhány miért érdeklődik aziránt, hogy azt mondja, hogy el fogok menni.

Nekem már elegem van ebből.

Elismerte, hogy Barcelona megengedte egy nagy esélynek, hogy elkapják a címet, hogy csússzon, de reményt fejezett ki, hogy a dolgok megint megfordulnának a végső napon.

Lehet, hogy ez úgy néz ki, mint Barça gondolat, azután azt elkapták, de az nem az út ez volt, mondta.

Mindazonáltal reméljük, hogy el tudjuk kapni azt megint hátrál a végső napon.

Barcelona igény, hogy felülmúlják Real Madrid eredményét a parancsban, hogy nyerje a címet.

Ez űbereli az eddigieket:D:D:D
szergoka
Jugador del Barça

2007.06.13. 08:04:23

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=326521

Ebben meg arról szól, h ne bánná Henry érkezését, de legfontosabb feladatnak a védelem megerősítését tartja.
szergoka
Jugador del Barça

2007.06.13. 08:00:06

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=326587

Samu a cikkben ismét megerősítette, h nálunk kívánja folytatni, és rendkívül fárasztják már a távozásáról szóló hírek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.12. 23:18:18

Game90 írta:
Sir Maxwell írta:keresztény Chivura
Sir ha máskor is beírsz ilyeneket, akkor nem akarnád átfogalmazni? :roll: Vagy csak a lényeget írd be.

De ez a legjobb :)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,Sr Maxwelll!!! Ezek óriásiak!!! Akkorákat röhögtem,h kééész....és még nem is offok...úgyhogy nyomasdd őket :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 23:01:37

nem fless?:D
jobb mint valami viccoldal szerintem:D
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.12. 22:08:32

Sir Maxwell írta:Barcelona, akit óriási csalódás ért, mikor miközben a végső percben elkótyavetyéled a címverseny feletti irányítást, tervezd azt, hogy csinálsz néhány komoly változást.
hallod e te barcelona! elkótyavetélted a címverseny feletti irányítást!

ez mekkora....kész.... :lol:

és még a forditoprogram is azt javasolja: "tervezd azt, hogy csinálsz néhány komoly változást."

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 21:42:32

ugyanmár, vizsgaidőszakban annyi időm nincs hogy még át is irogassam a dolgokat!:D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 21:35:54

Ha a hírek igazak, akkor mi nem sajnáljuk Chivutól a 3-4 millás fizut :roll: Remélem ez az ajánlatban is meg fog mutatkozni. Iszonyatosan örülnék neki 8)

Tiagóról meg annyit, hogy nem védekező, másmilyenre meg nincs szükségünk.
PCsabi
aka Game90

2007.06.12. 21:22:14

Sir Maxwell írta:keresztény Chivura
Sir ha máskor is beírsz ilyeneket, akkor nem akarnád átfogalmazni? :roll: Vagy csak a lényeget írd be.

De ez a legjobb :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 21:18:49

ezen én is röhögök amiket ez a progi fordít:D:D:D
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 21:16:06

íme itt a nyersfordítás:
Reports Olaszországból javasolja azt Barcelona el fog indítani egy keresztény Chivura tett jelentős erőfeszítést.

A múlt héten jelentések voltak az Chivu lépése Inter elakadt, mert Barcelona kijelentette az érdeklődésüket.

Corriere dello*() Sport Stadio most követeli azt a katalán óriásokat beállítják hogy nemzetközivé tegyenek egy formális ajánlatot a románokra.

Ha ő távoznia kellett Roma, Chivuról szintén azt mondják, hogy jobban szereti, ha egy lépés külföldön, ami az, hogy még is miért látszik, hideggé válik Interön, amíg a Barcelona szög tisztábbá válik.

Mondja a jelentést: A katalán klub múlt pénteken felemelte az érdeklődésüket, és ajándékozni fog egy formális ajánlatot Romának a közelgő napokban.

A védő már jelezte az elérhetőségét, és most és csütörtökön konkrét kapcsolatnak kellene lennie.

Barcelona, akit óriási csalódás ért, mikor miközben a végső percben elkótyavetyéled a címverseny feletti irányítást, tervezd azt, hogy csinálsz néhány komoly változást.

Végül a jelentés felveti, hogy a játékosok beletartozhatnának az alkuba. Juliano Belletti, Thiago Motta és Eidur Gudjohnsen neveit említették.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.12. 20:18:52

szergoka írta:Arról van szó benne, h a barca a héten hivatalosan is meg fogja tenni az ajánlatát a védőért.
Valamint arról. ha elszerződik Rómából akkor külföldön szeretné folytatni.

Na, ez jó hír, jó lenne ha megszereznénk. :)
szergoka
Jugador del Barça

2007.06.12. 20:17:21

Arról van szó benne, h a barca a héten hivatalosan is meg fogja tenni az ajánlatát a védőért.
Valamint arról. ha elszerződik Rómából akkor külföldön szeretné folytatni.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.12. 20:08:16

PCsabi
aka Game90

2007.06.12. 18:30:33

grecki írta:Szerintem Tiago se nem védekező, se nem támadó, amolyan középpályás :wink:
Olyan Xavi-s :)

Nekem nem kéne Tiago, nálunk van elég játékos az ő posztján.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 18:24:03

Slither írta:
Fluwy írta:Sztem Thiago jo igazolás lenne vkp posztra ö beleillene a barca játékába!
A lyonos Thiago? Ő egyáltalán nem védekező középpályás. :wink:
goal.com-on olvasta szerintem, mert lehozták őt is a Barcával kapcsolatban... Szerintem Tiago se nem védekező, se nem támadó, amolyan középpályás :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.12. 18:22:36

Fluwy írta:Sztem Thiago jo igazolás lenne vkp posztra ö beleillene a barca játékába!
A lyonos Thiago? Ő egyáltalán nem védekező középpályás. :wink:
Fluwy
Barça B

2007.06.12. 18:18:25

Sztem Thiago jo igazolás lenne vkp posztra ö beleillene a barca játékába!
Eto'o-t nagyon akarja a Milan de remélem nem hagy itt minket... Chivu nagyon jó lenne de a Roma nem fogja egykönnyen adni. Ha Abidal nem megszerezhető én heinze-nek is örülnék hajtos kemény játékos. Saviolát meg sajnálom neki a kezdőben lenne a helye de min. a padon... Oli meg menjen ahova akar... söt én schustert is idehoznám franky helyett
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 15:16:11

Egy nyelvsuliból kaptam!:)
bence 8
Jugador del Barça

2007.06.12. 15:05:58

Sir Maxwell írta:Luis Aragonés nem hiszi azt, hogy a spanyol címversenynek vége van és reményteljes, hogy FC Barcelona még mindig tud araszolni Real Madrid előtt a végső napon.

A spanyolországi válogatott-főnök nem ért egyet a médiák feltevésével, hogy az utolsó hétvége döntő volt és gondolja azt, azzal, hogy Real Mallorca le tud húzni egy meglepetést.

Real Madriddal ünneplő övék szombaton rajzol Real Zaragoza ellen, Aragonés, aki volt a vezető Camp Nounál, az 1987-88 kampányol, megszólalt és kijelentette, hogy egy döntő tud lenni csavarodik a mesében.

Az utolsó szót még nem mondták. Barcelonának nem kellene lemondania erről lény veszített, mondta.

Eléggé közelinek érzem magamat nekik, mert elég kedvesek voltak, hogy nekem adják az esélyt, hogy az autóbuszaik legyenek, és nyerjék a Copa Del Reyt.

Igazi Mallorca, egy másik, Aragonés korábbi klubok, az állvány Madrid és a cím és a veterán edző között azt hiszi, hogy tudják tartani a veretlen futásukat abban, hogy a Bernabéu megy.

Nem veszítettek ott öt év alatt és győztek magam alatt és Manzano alatt, folytatta.

Úgyhogy a statisztika mutatja azt Mallorca vagy tökéletesen tehetséges tevő Madridban valami.

A vita ellenére körülvevő Ramón Calderón a becsület öle la Romaredában, Aragonés nem állt készen arra, hogy kritizálja a Madridi elnököt az önhitt tetteiért.

Mindegyik személy kifejezi az érzéseiket, ahogy gondolkoznak megfelelő, befejezett.

Forditóprogival csináltam, de a lényeget ki lehet hámozni:)
honnan van a fordítógép?
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 15:04:48

hierry Henry ragaszkodott hozzá, hogy semmi nem kész miközben még tisztel egy nyári lépést Barcelonának. Mindazonáltal még egyszer bizonyos dolgokkal ismételte a nemtetszését Arsenalnál.

Lásd, hogy Henry jövőjén levő szóbeszédek egy friss köre egy megállapodás France Football kiadójelentéseivel ütötte a tetőt Henry ügynöke, Jerome Anderson, és Barcelona között az utolsó 24 órában.

Azóta tagadások voltak mind az körbe, tartalmazó egy magától Andersontól származó kijelentésen keresztül:

Találkozók soha nem vittek Franciaországba helyet Jerome Anderson és Barcelona között vagy bárhol máskülönben, és Jerome Anderson törvényes tanácsot fog keresni France Football ellen.

Az Arsenal kapitány most adta a meglátásait a dologról.

Semmi nem kész. Ismétlek, nincs semmi, mondta L'Equipe-nek Franciaországból, ahol őt beállítják hogy egy jótékonysági mérkőzést játsszon, Henry.

Az írás egy olyan találkozóról, ami soha nem zajlott, teljes szemét. Ebben a pillanatban Arsenal játékos vagyok és ugyanabban a helyzetben vagyok, ahogy az elmúlt év voltam.

Utolsó idényemberek jelentették be mindenhol a helyen, hogy távoztam.

Néhány ember azt írta, hogy ez biztosan történni fog de a nap végén megszálltam Arsenalban. Ez ebben az évben ugyanaz lehetne.

Nem vettem semmilyen döntést és a nevem nincs fent semennyin az indulások kosztolnak. Ha valami történik, el fogom mondani mindenkinek.

Az Arsenal kapitány állt cég az értékelésén David Dein indulás, valami, amit a mások az Arsenal tanácsban pontosan nem élveztek.

David Dein indulása egy hiba volt, állította. Azelőtt mondtam azt és a következő 20 éven keresztül mondani fogom azt. Ha volt egy személy, akinek meg kellett szállnia Arsenalban, ez David Dein volt.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 15:04:19

Aragonés a barcát szeretné az első helyen látni.
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.06.12. 15:03:48

Luis Aragonés nem hiszi azt, hogy a spanyol címversenynek vége van és reményteljes, hogy FC Barcelona még mindig tud araszolni Real Madrid előtt a végső napon.

A spanyolországi válogatott-főnök nem ért egyet a médiák feltevésével, hogy az utolsó hétvége döntő volt és gondolja azt, azzal, hogy Real Mallorca le tud húzni egy meglepetést.

Real Madriddal ünneplő övék szombaton rajzol Real Zaragoza ellen, Aragonés, aki volt a vezető Camp Nounál, az 1987-88 kampányol, megszólalt és kijelentette, hogy egy döntő tud lenni csavarodik a mesében.

Az utolsó szót még nem mondták. Barcelonának nem kellene lemondania erről lény veszített, mondta.

Eléggé közelinek érzem magamat nekik, mert elég kedvesek voltak, hogy nekem adják az esélyt, hogy az autóbuszaik legyenek, és nyerjék a Copa Del Reyt.

Igazi Mallorca, egy másik, Aragonés korábbi klubok, az állvány Madrid és a cím és a veterán edző között azt hiszi, hogy tudják tartani a veretlen futásukat abban, hogy a Bernabéu megy.

Nem veszítettek ott öt év alatt és győztek magam alatt és Manzano alatt, folytatta.

Úgyhogy a statisztika mutatja azt Mallorca vagy tökéletesen tehetséges tevő Madridban valami.

A vita ellenére körülvevő Ramón Calderón a becsület öle la Romaredában, Aragonés nem állt készen arra, hogy kritizálja a Madridi elnököt az önhitt tetteiért.

Mindegyik személy kifejezi az érzéseiket, ahogy gondolkoznak megfelelő, befejezett.

Forditóprogival csináltam, de a lényeget ki lehet hámozni:)
bence 8
Jugador del Barça

2007.06.12. 14:57:53

...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 14:49:42

Annyi a lényeg, hogy kb. minden mondatában nyomatékosítja Henry, hogy még semmi sem dőlt el, még az Arsenal játékosa, de rugalmas, és kész váltani.
Lezárt