Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Game90 írta:Sir ha máskor is beírsz ilyeneket, akkor nem akarnád átfogalmazni?Sir Maxwell írta:keresztény ChivuraVagy csak a lényeget írd be.
De ez a legjobb
hallod e te barcelona! elkótyavetélted a címverseny feletti irányítást!Sir Maxwell írta:Barcelona, akit óriási csalódás ért, mikor miközben a végső percben elkótyavetyéled a címverseny feletti irányítást, tervezd azt, hogy csinálsz néhány komoly változást.
Sir ha máskor is beírsz ilyeneket, akkor nem akarnád átfogalmazni?Sir Maxwell írta:keresztény Chivura
szergoka írta:Arról van szó benne, h a barca a héten hivatalosan is meg fogja tenni az ajánlatát a védőért.
Valamint arról. ha elszerződik Rómából akkor külföldön szeretné folytatni.
Olyan Xavi-sgrecki írta:Szerintem Tiago se nem védekező, se nem támadó, amolyan középpályás
goal.com-on olvasta szerintem, mert lehozták őt is a Barcával kapcsolatban... Szerintem Tiago se nem védekező, se nem támadó, amolyan középpályásSlither írta:A lyonos Thiago? Ő egyáltalán nem védekező középpályás.Fluwy írta:Sztem Thiago jo igazolás lenne vkp posztra ö beleillene a barca játékába!
honnan van a fordítógép?Sir Maxwell írta:Luis Aragonés nem hiszi azt, hogy a spanyol címversenynek vége van és reményteljes, hogy FC Barcelona még mindig tud araszolni Real Madrid előtt a végső napon.
A spanyolországi válogatott-főnök nem ért egyet a médiák feltevésével, hogy az utolsó hétvége döntő volt és gondolja azt, azzal, hogy Real Mallorca le tud húzni egy meglepetést.
Real Madriddal ünneplő övék szombaton rajzol Real Zaragoza ellen, Aragonés, aki volt a vezető Camp Nounál, az 1987-88 kampányol, megszólalt és kijelentette, hogy egy döntő tud lenni csavarodik a mesében.
Az utolsó szót még nem mondták. Barcelonának nem kellene lemondania erről lény veszített, mondta.
Eléggé közelinek érzem magamat nekik, mert elég kedvesek voltak, hogy nekem adják az esélyt, hogy az autóbuszaik legyenek, és nyerjék a Copa Del Reyt.
Igazi Mallorca, egy másik, Aragonés korábbi klubok, az állvány Madrid és a cím és a veterán edző között azt hiszi, hogy tudják tartani a veretlen futásukat abban, hogy a Bernabéu megy.
Nem veszítettek ott öt év alatt és győztek magam alatt és Manzano alatt, folytatta.
Úgyhogy a statisztika mutatja azt Mallorca vagy tökéletesen tehetséges tevő Madridban valami.
A vita ellenére körülvevő Ramón Calderón a becsület öle la Romaredában, Aragonés nem állt készen arra, hogy kritizálja a Madridi elnököt az önhitt tetteiért.
Mindegyik személy kifejezi az érzéseiket, ahogy gondolkoznak megfelelő, befejezett.
Forditóprogival csináltam, de a lényeget ki lehet hámozni:)
Annyi a lényeg, hogy kb. minden mondatában nyomatékosítja Henry, hogy még semmi sem dőlt el, még az Arsenal játékosa, de rugalmas, és kész váltani.bence 8 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=326004 ez mit jelenthet?