Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.04. 12:47:59

cantera írta:és szted mi a hülyeség? az ami nem egyezik a te véleményeddel?
én most itt konkrétan az eurobarcára gondoltam....hogy teleírják az igazolások topicot..mindenféle hülyeségekkel egyesek szerint.....de engem nem zavar..biztosan én is ilyen voltam....erre gondoltam....szóval,hogy lehet írnak egy-két értelmetlen dolgot,de majd alakul az! Madridistát meg annyira nem szoktam mostanában olvasni,de nekem azzal sem volt sok bajom régebben.. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.04. 12:47:42

Cantera!

Pl,az ami megy nálunk az igazolás topicban :wink: Én nem olvasgatom a Madridistát,miért is tenném? De az itteni madridisták szavaiból az jön le,hogy nálatok nem csak 1-1 topic színvonala olyan,mint nálunk az igazolásoké,hanem elég soké :roll:

Cikkeitekkel,híreitekkel kapcsolatban:

Szinte minden elégetlenkedő azt hozza fel,h minek oda bulvár rovat? Szerintem Nálunk sokkal jobban meg van oldva,az Eurobarca is közöl minden FONTOS infót,és nem maradunk le semmi HASZNOS cuccról,a többinek mi értelme? Szerintem az a rövidhíres cucc nagyban hozzájárul,hogy kisgyerekek,rosszabb esetben nagygyerekek hülyeséggel nyomják tele a fórumotokat,mert egyből elkezdik gondolom fejtegetni a bulvár hírek valószínűségét,meg hasonló finomságokat. Persze ez csak az én véleményem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.04. 12:44:08

Lassan minden madridista munkatárs, itt van a fórumon.
Elbeszélünk egymás mellett!!!

A Madridistát nagyon jó oldalnak tartom, nem véletlenül ez a kezdőlapom, és mániákusan óránként ránézek, hogy történt-e valami frissítés.

Szerintetek mi itt az eurobarca-n bírálunk titeket.
Feljött egy téma, fórum szinvonal, eurobarca-madridista, voltak reagálások.
Pozitív-negatív vegyesen. Nem az oldallal van baj hanem a fórum szinvonalával! Ebből nem az következik, hogy az oldallal van problémánk.

Ti is elismertétek, hogy milyen bajok vannak! Ne állítsatok be minket a a madridizmus kerékkötőjének. Ha tetszik, ha nem, nem fogok hozzászólni az ottani témákhoz amíg nem változik a színvonal. ( fórum)

Remélem ezt a hozzászólást még engedik a modik ( Kérnénk egy madridista fórum topicot :wink: ),

Ezúton szeretném megköszönni az Eurobarca és Madridista honlap munkatársainak a munkáját, és tűzoltó módra Sok erőt ,egészséget kívánok.

Részemről lezártam a témát, az esetről mást elmondani nem tudok.

ui. cantera: Ti is látjátok a problémát, ezt közlemény formájában ki is fejeztétek. Itt ha egy téma túlfőtt, egy hozzászólás személyeskedő,sértő azonnal reagálnak. Mindig van valaki aki helyre tudja tenni az illetőt. Lehet,hogy már nálunk is elkezdődött valami, majd körülnézek, és ha lesz egy kis időm készítek egy tűzoltási tervet. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára khtomka 2008.06.04. 12:52:12-kor.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
cantera
Madridista

2008.06.04. 12:42:35

és szted mi a hülyeség? az ami nem egyezik a te véleményeddel?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.04. 12:38:21

mondjuk a regisztrácóhoz csapni kellene egy két ismeretlenes egyenletet,és aki megoldja,az tudjon csak regelni...... :D
egyébként meg..előbb-utóbb mindenki beérik szerintem....hadd mondják a hülyeségeket,majd megunják egyszer csak... :)
cantera
Madridista

2008.06.04. 12:35:06

egyébként meg a fórumra visszatérve... nektek mit jelent az h egy fórum színvonalas vagy éppen nem? mitől lesz színvonalas egy fórum? kíváncsi lennék erre, hátha lesz olyan, amit esetleg fel tudnánk használni moderálás közben :)
cantera
Madridista

2008.06.04. 12:09:00

Üdv,
És abban kb leírtam hogy milyen elképzeléseim lennének.De azóta semmi változást nem vettem észre...pedig az sem tegnap volt!
elég sok kérés, észrevétel eljutt az illetékeshez, az oldal fejlesztése nem egy egyszerű kérdés, főleg munka mellett, a szabadidő terhére. Szabad a verseny, ha úgy érzed a madridista szerkesztői, fejlesztői nem végzik úgy a dolgukat ahogy kellene, vágj bele egy ilyen oldal létrehozásába, az tulképpen a madridistának is jót tenne, mert versenyhelyzet alakulna ki :)

Nagyon bírom hogy errefelé az emberek csak a negatívat veszik észre, a pozitívat nem. Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, mindenkinek magának kellene változtatnia rajta.

Egy fórum színvonalának növelése, javítása is bonyolult kérdés, akik itt annyira odavannak: dolgoztatok már egy fórum adminjaként vagy moderátoraként? Ha igen, sztem kicsit máshogy fogalmaznátok. Lehet oltogatni, felesleges, egy fórum színvonalát az oda járó felhasználók alakítják leginkább, a moderátorok meg próbálják terelni az ügyet erre-arra kisebb nagyobb sikerrel.

Egyik kolléga írta, hogy egy külsős nem lát bele abba, hogy a háttérben mi folyik, úgyhogy talán bölcsebb dolog lenne legalább a szerkesztők munkáját nem ócsárolni.

A hírek pedig... ha nincs semmi hír, az a baj, ha meg van, akkor az. Az elvünk az, hogy a lehető legtöbb információt ami életre kel, magyarul továbbítsuk felétek, olyan nagy bűn, hogy ezt tesszük? Bocsánat érte... mondjuk a több ezer felhasználónkból 1-2 mondja ezt, úgyhogy eléggé kisebbségben vagytok :)

Mások az elvek itt is, és a madridistán is, ettől még egyik oldal sem gyenge, inkább örüljetek hogy vannak információk szeretett csapatotokról! Khtomkához hasonlóan én sem vagyok egy fiatal gyerek, évekkel ezelőtt annyi info jutott csak el hozzám, amennyi a hétfői nemzeti sportban (vagy népsportban) megjelent, azaz az adott forduló eredményei és a tabella első része. sokszor azt is csak aznap tudtam meg, hogy a bek-ben, uefa-kupában fordulót rendeznek... Azt mondom örüljetek hogy van információ a birtokotokban. Szelektáljatok, ne fikázzatok!
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.04. 12:07:24

A Guardian és a The Sun is beharangozta, hogy Ronaldo meghozta a döntését: elhagyja a MU-t és Madridba igazol...Jorge Mendes-el most a lehetséges távozást kell megbeszélnie...

Nem örülnék neki valljuk be, ha igaz lenne... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
umek
Barça C
Kapcsolat:

2008.06.04. 11:06:57

Szia khtomka!

Remélem nem baj, hogy én is válaszolok. :)

Jelenleg kiértékelés alatt vannak a kérdőívek, amelyeket hála az égnek sokan visszaküldtek, véleményt mondtak az oldalról, javasoltak különböző dolgokat. (Amint ezzel megleszünk, lesznek változások, ebben biztos vagyok.)

Te, mint tényleg tapasztalt „öreg róka” (nem sértésnek szánom), beláthatod, hogy mindenhol vannak hülyék. Nem egyszer volt már rá példa, hogy ide átjött valami szerencsétlen, és anyázott, de ugyanez megtörtént odaát is. Itt is leugatják egymást az emberek, ugyanúgy, ahogy máshol. Ha valaki okoskodó és agresszív, nem tudja kifejezni a gondolatait normálisan, az nem egy fórum hibája. Ha valaki csak a saját igazát erőlteti, még akkor is, ha óriási baromság, az sem a fórum hibája. Azzal meg ne jöjjön nekem senki, hogy a madridistán vannak csak ilyenek, mert ez nem igaz. Engem is érdekel mindkét csapat, ez teljesen természetes, hiszen mégiscsak a legnagyobb riválisról van szó, olvasgatok ezen a fórumon is, itt is előfordul, hogy leugatnak valakit, pedig lehet, hogy igaza van, csak ez sokaknak nem tetszik. Az sem igaz, hogy több ilyen van odaát, ez semmivel nem bizonyítható.
Én jeleztem felétek a fórum problémáit, nektek a feladatotok az, hogy változtassatok ezen.
Sajnálom, tényleg, de például hozzám a részedről annyi jutott el, amennyit ide is beírtál, hogy lehetne egy külön részleg, ahova csak az „értelmesebbje” írhatna. Ezen kívül semmi, ezt viszont láthattuk, hogy ezen a fórumon sem vált be. Ha van építő jellegű kritikád, vagy bármi, ami szerinted megoldás lehet az említett problémákra, kérlek, jelezd felém.
Azzal szintén vitába tudnék szállni, hogy feladatunk-e bármi is, illetve követelhető-e tőlünk bármi is. Közülünk többen munka és család mellett foglalkoznak az oldallal, többen még tanulnak. Jövedelmünk nem származik belőle, szerelemből tesszük, amit teszünk. Elhiheted, hogy rengeteg energiát kell belefektetni az oldalba, és azt is, hogy ezt egyikünk sem sajnálja, mert szeretjük csinálni. Hidd el, hogy a moderátorok és mi, hírszerkesztők is mindent megteszünk azért, hogy mindenkinek a kedvében járjunk. Ez sajnos nem lehetséges, ilyen még a világtörténelemben soha nem fordult elő.

Azért látogasd az oldalt, néha nézz a fórum felé is, hátha. Egy-két hülye miatt nem érdemes bojkottálni a fórumot. :wink:
real_funghi

2008.06.04. 10:27:11

Csak azokra a részekre reagálok, amik az alapprobléma szempontjából fontosak.
khtomka írta:A fórum szinvonala katasztrofális. Néha egész oldalakat lehetne törölni, nem igaz,hogy eddig nem vetted észre.
De képzeld el, hogy észrevettük. Kb. azóta van probléma, mióta megújult a fórum. Azóta folyamatosan foglalkozunk vele, rengeteg dolgot kitaláltunk/alkalmaztunk már több-kevesebb sikerrel.

khtomka írta:Nem tudom hozzáférésed van-e a Madridista moderátorainak ill hirszerkesztőinek privát üzeneteihez. Honnan veszed, hogy ezek a problémák nem kerültek jelzésre. Valószínű, hogy valami nektek is feltűnt, mert egy-két héttel ezelőtt jeleztétek,hogy szigorodnak a moderálási szabályok.
Csak éppen nem történt változás.
Nincs hozzáférésem a privát üzenetekhez. Csak adminként kb. az összes beérkező javaslatról, írandó cikkről, tervezett újításról tudomásom van. Neked viszont nincs. Ezért tisztességtelen dolognak tartom, hogy valaki a hátunk mögött húzza le az oldalt, amely elvileg érte is készül, holott semmilyen rálátása nincs az ott folyó munkára, a terveinkre. És ha már itt tartunk. Te sem tudhatod, hogy mikor kit figyelmeztettünk privát üzenetben. Eddig az volt az alapelv, hogy minél kevesebb retorzióval menjen a moderálás. Legalábbis 12 moderátorból mondjuk 8 ezen volt. A többség akarata számít. Ez viszont - mint már többször kiderült - nem járható út. Változtattunk. Hogy nem lesz a fórum két perc alatt olyan, hogy a te ízlésednek megfeleljen, sajnáljuk. Kérdezd meg az itteni főnököket, hogy milyen "egyszerű" rendet tartani egy ilyen fórumon.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.04. 09:54:48

real_funghi írta:Kedves khtomka és fir3bird!

Örülök neki, hogy itt kell szembesülnöm a madridista.hu-ról alkotott véleményetekkel. Kár, hogy velünk, ottani szerkesztőkkel ezeket egyetlen egy alkalommal sem közöltétek. A lehetőség mindig adott volt, hogy építő jellegűt tegyetek hozzá munkánkhoz, amellyel nektek állítjuk elő a lapot ingyen és bérmentve. Többször még e-mailes kérdőívet is küldtünk ki, amikből egyikőtöknek kettőt is kellett már kapnia, kifejthettétek volna, hogy miben változtassunk, mit tartsunk meg, mit újítsunk, stb.. Nem tettétek. Ennélfogva a kutyát nem érdekli mostmár, hogy mit írtok az ottani dolgokról. :wink:

Barátiatlan üdvözlettel: egy ottani szerkesztő
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, láthatnád,hogy az én madridistáról alkotott véleményem pozitív, kivéve a fórumot. Nekem a honlap úgy jó ahogy van. A fórum szinvonala katasztrofális. Néha egész oldalakat lehetne törölni, nem igaz,hogy eddig nem vetted észre. Nem tudom hozzáférésed van-e a Madridista moderátorainak ill hirszerkesztőinek privát üzeneteihez. Honnan veszed, hogy ezek a problémák nem kerültek jelzésre. Valószínű, hogy valami nektek is feltűnt, mert egy-két héttel ezelőtt jeleztétek,hogy szigorodnak a moderálási szabályok.
Csak éppen nem történt változás.
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ember akinek mind a két csapat szimpatikus, de senkitől nem tűröm el, hogy ezért sz.r embernek tartson. Mint azt tették a madridista fórumán, olyan emberek akik meg sem születtek amikor a Madrid az Üllői úton játszott és a szimpatikus fradi szurkolók egy csoportja megkergették a spanyol szurkolókat.( köztük engem)
Az, hogy én hol teszem közzé észrevételeimet, ahhoz neked semmi közöd. Én jeleztem felétek a fórum problémáit, nektek a feladatotok az, hogy változtassatok ezen.
Érdekesnek tartom, hogy a madridistán 2,5 év alatt kb 30 hsz-m volt ( ez talán jelent valamit)
Mellesleg jegyzem meg 30 éve Madrid szurkoló vagyok és 3 éve arra gyűjtök, hogy kimehessek veletek a Madridi túrára.
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
umek
Barça C
Kapcsolat:

2008.06.04. 09:07:25

aronba írta:Tényleg egy picit lehetne változtatni a Madridistán. Pl nem azzal kellene foglalkozni a főoldalon a gyorshíreknél, hogy ki szerződik a Bracába talán. Nem egy olyan játékos nevét olvastam a Madridistán akiket ott már a Barca leigazolt, itt meg a hírekben csak az áll hogy jól haladnak a tárgyalások.
Na most akkor a madridista.hu-nak beépített emberei vannak a Barcelónábban akik előre tartanak a hírekkel?
Nevetséges.
Meg az is ahogy a C.Ronaldo ügyet felvezetik, hogy Ronaldo szülei meg a nagymamája meg a sarki hentes azt szeretné, hogy a R Madridban játszon.
Nem kell minket hülyíteni, nagyon jól tudjuk, hogy Ronaldo ezen a nyáron nem jön Madridba, s nem kell a jobb sorsra érdemesült madridi szurkolókat állhírekkel meg féligazságokkal traktálni.
Mint a madridista.hu egyik szerkesztője, köszönöm, hogy megosztottad ezt a gondolatsort a nagyérdeművel, köztük velem is, itt, a Barcelona magyar szurkolói honlapján. (Ez kicsit Lucky-s lett) :) Ha megengeded, és senkit nem bántok meg ezzel, szeretnék pár szóban reagálni, ha már itt tetted fel a kérdést.
Nos:
A madridista gyorshíreiről, mégegyszer, annak ellenére, hogy már mások is leírták: A gyorshírek a világsajtóban szereplő olyan rövidhírek, nyilatkozatok, amelyek vagy (jelenlegi vagy volt) Real Madrid játékosokkal kapcsolatosak, vagy olyan játékosokkal, akiket már szóba hoztak a csapattal. Ezek iránt a játékosok iránt pedig nagy az érdeklődés a fórumon, sokan kíváncsiak, hogy mi az aktuális helyzet az igazolások terén. A gyorshíreknél ezek a rövid hírek, pletykák is szerepelnek, innen is, onnan is. Azzal ugye mindenki tisztában van, melyek azok az újságok, amelyek a Real, és melyek azok amelyek a Barcelona "lapjai". A fórumon már sokszor kitárgyalták az emberek, hogy melyik újság megbízható, melyik kevésbé, mi pedig kifejtettük egy hír formájában, hogy honnan származnak a gyorshíreink, így mindenki el tudja dönteni, hogy mi az, amit kézpénznek vehet, és mi az, amit nem.

Azzal is mindenki tisztában lehet, aki nem 3 perce követi a csapata életét, hogy amint feltűnik egy új tehetség, átadólistára kerül egy világsztár, bármi apró jele feltűnik annak, hogy egy nagyobb név esetleg eligazolhat, az összes spanyol újság (legyen az a Marca, a Sport, az AS, az El Mundo) azonnal elkezd spekulálni, hogy a Barca, Chelsea, Inter, Milan, Real leigazolhatja. De ezek csupán találgatások, érdekességek. Arról nem tehet senki, hogy minden csapattal hírbe hozzák ezeket az embereket.
A legnagyobb butaság az, amikor valaki leírja, hogy "mi akarjuk leigazolni, erre most direkt ők is le akarják". Ezt valaki képes úgy leírni, hogy komolyan is gondolja? Ilyen sajtó mellett? Ott nem olyan a sportújságírás, mint Magyarországon. Ott olyan terjedelmű lapokat kell megtölteni tartalommal, mint amiket már az imént felsoroltam. Nem csak a Nemzeti Sport van és kész... Az egy más világ.

Ennek megfelelően a C.Ronaldo ügyével kapcsolatos felvetéseidre, észrevételeidre már nem reagálnék, a fennt leírtakból kiolvasható minden. Még csak annyit, hogy nem hinném, hogy "nagyon jól tudjuk", hogy idén nyáron ki, hova igazol. (igaz ez Alvesre, Robinhóra, C.Ronaldóra, vagy bárkire.) Ez csak akkor derül ki, amikor vége az átigazolási időszaknak. Voltak már lehetetlennek hitt transzferek. Várjuk ki a végét. A mai világban bármi megtörténhet.

Remélem, így már tisztán látod te is a képet, mint Real Madrid szurkoló. Egyébként bármilyen kérdésed, észrevételed, javaslatod van az oldallal kapcsolatban, odaát megtalálsz, állok rendelkezésedre. :)

Sziasztok :)

Szia! Eurobarca fórumon tiltva van az animált avatárak használata, szóval légyszi vedd ki! S.

Ok, kiszedtem. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára umek 2008.06.04. 13:19:12-kor.
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.04. 06:51:10

zizou fan írta:
Na most akkor a madridista.hu-nak beépített emberei vannak a Barcelónábban akik előre tartanak a hírekkel?
Nevetséges.
Meglepő, de egyáltalán nem mulatságos, hogy vannak olyanok, akik a csöpp eszükkel továbbra sem tudják felfogni, hogy a madridistára a külföldi honlapokról LEFORDÍTOTT hírek kerülnek ki a gyorshírek közé. A vezető hírek közé nyilván nem fognak ilyenek kikerülni. A nálunk gyorshír formájában megjelenő információk 80 százalékuk valószínűleg hamis, de ott a forrás, mindenki eldönti, kinek hisz, kinek nem. Remélem világos.
Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!!
Szánalom a köbön. És akkor ki beszél színvonalról?
a Madridistán is ott a forrás, az a szánalmas hogy egyesek csöpp eszükkel úgy kritizálják a honlapot hogy életükben nem voltak ott :D
zizou fan
Jugador del Barça

2008.06.04. 06:47:06

Nevetséges.
Meglepő, de egyáltalán nem mulatságos, hogy vannak olyanok, akik a csöpp eszükkel továbbra sem tudják felfogni, hogy a madridistára a külföldi honlapokról LEFORDÍTOTT hírek kerülnek ki a gyorshírek közé. A vezető hírek közé nyilván nem fognak ilyenek kikerülni. A nálunk gyorshír formájában megjelenő információk 80 százalékuk valószínűleg hamis, de ott a forrás, mindenki eldönti, kinek hisz, kinek nem. Remélem világos.
Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!!
Szánalom a köbön. És akkor ki beszél színvonalról?
miihii
KHAL

2008.06.04. 02:04:55

Ordog írta:Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ÁMEN!!! :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.04. 01:37:38

Szüntessük meg együtt a madridista.hu-t srácok egy életre, és legyen végre béke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.03. 23:09:35

Tényleg egy picit lehetne változtatni a Madridistán. Pl nem azzal kellene foglalkozni a főoldalon a gyorshíreknél, hogy ki szerződik a Bracába talán. Nem egy olyan játékos nevét olvastam a Madridistán akiket ott már a Barca leigazolt, itt meg a hírekben csak az áll hogy jól haladnak a tárgyalások.
Nevetséges.
Meg az is ahogy a C.Ronaldo ügyet felvezetik, hogy Ronaldo szülei meg a nagymamája meg a sarki hentes azt szeretné, hogy a R Madridban játszon.
Nem kell minket hülyíteni, nagyon jól tudjuk, hogy Ronaldo ezen a nyáron nem jön Madridba, s nem kell a jobb sorsra érdemesült madridi szurkolókat állhírekkel meg féligazságokkal traktálni.
miihii
KHAL

2008.06.03. 22:40:43

Ez de komoly,a BARCA oldalon kapnak össze a madridisták :twisted: Látjátok mennyivel jobb BARCA-snak lenni?Itt foglalkoznak a problémákkal,felvetésekkel az illetékesek.MÉS QUE UN CLUB!!!

Na jó,nem akarok ám beledumálni,folytassátok csak :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zizou fan
Jugador del Barça

2008.06.03. 22:15:38

Talán azért írták ide, mert ott a kutyát sem érdekelte. És ebben lehet is valami.
Úristen. Nektek tényleg nincs jobb dolgotok?
Egy javaslat néhány embernek: előbb tájékozódjanak, aztán ugráljanak. Köszi.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.03. 20:19:18

Örülök neki, hogy itt kell szembesülnöm a madridista.hu-ról alkotott véleményetekkel. Kár, hogy velünk, ottani szerkesztőkkel ezeket egyetlen egy alkalommal sem közöltétek. A lehetőség mindig adott volt, hogy építő jellegűt tegyetek hozzá munkánkhoz, amellyel nektek állítjuk elő a lapot ingyen és bérmentve. Többször még e-mailes kérdőívet is küldtünk ki, amikből egyikőtöknek kettőt is kellett már kapnia, kifejthettétek volna, hogy miben változtassunk, mit tartsunk meg, mit újítsunk, stb.. Nem tettétek. Ennélfogva a kutyát nem érdekli mostmár, hogy mit írtok az ottani dolgokról. :wink:

real_funghi!! Én már küldtem levelet (a nevét itt most nem említem) egy szerkesztőnek azt mondta továbbítja az adminnak.És abban kb leírtam hogy milyen elképzeléseim lennének.De azóta semmi változást nem vettem észre...pedig az sem tegnap volt!
Real_Madrid_Campeones írta:Ilyen bunkó hsz-t még nem olvastam. Minden fórumon vannak hülyék, de hogy szerinted minden ember, aki a madridista.hu-n van egy nulla elég érdekes beszólás. Nagyon bírom az ilyen embereket, akik csak úgy a monitoruk mögül leosztanak 100 másikat. De gondolom te feljebbvaló vagy mindenkinél, aki oda írogat. Komolyan mondom, hogy ez szánalmas. Funghinak teljesen igaza van.
Én nem az emberekre értettem, hanem a színvonalra...az embereket nem szoktam így megjelölni mint 0, hiszen nemis ismerem őket, sajnálom ha valakinek ez lelki fájdalmat okozott.

Bocsi az OFF-ért!
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.06.03. 20:19:08

És valóban a madridistán a fórum egy nulla a megjelenéstől elkezdve az emberkéken keresztül az egész úgy ahogy van
Ilyen bunkó hsz-t még nem olvastam. Minden fórumon vannak hülyék, de hogy szerinted minden ember, aki a madridista.hu-n van egy nulla elég érdekes beszólás. Nagyon bírom az ilyen embereket, akik csak úgy a monitoruk mögül leosztanak 100 másikat. De gondolom te feljebbvaló vagy mindenkinél, aki oda írogat. Komolyan mondom, hogy ez szánalmas. Funghinak teljesen igaza van.
"EL MEJOR EQUIPO DEL SIGLO XX!"
"A 20. század legjobb csapata!"
Campeones!
real_funghi

2008.06.03. 20:18:03

Akkor a te barátod véleménye igen nagyot változott március óta. Ő ugyanis válaszolt a kérdéseinkre építő jellegűen a megfelelő formában, amit tiszteletben is tartunk, bármennyire is az ellenkezőjét gondolod. Akkor most mégsem úgy van, ahogy ő írta nekünk?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.03. 20:10:53

Talán azért írták ide, mert ott a kutyát sem érdekelte. És ebben lehet is valami. Az én realos barátom is erre panaszkodik, rendszeresen. Ezért jóformán csak a filmegről szóló topic-ba írja le a véleményét, a többibe belelolvas. Mert csak leugatásban, lehülyézésben van része. Pedig többet tud a Madridról, mint sokan közületek. Legtöbben még nem is éltek, vagy csecsemők voltak, amikor már a RM-nak szurkolt. Csakhát az ilyen szurkolók véleményére ott nem adtok. Inkább a tizenéves suttyókéra, akik a nyomdafestéket sokszor nem bíró véleményt fogalmaznak meg, alpári stílusban. Az ő véleménye ez. Én nem nagyon tudok hozzászólni, hiszen nem látogatom ezt az oldalt.
Ja, és ne kérdezd kiről van szó, mert a személyiségi jogai és a barátsága ennél fontosabb a számomra.
Kép
real_funghi

2008.06.03. 19:54:15

Kedves khtomka és fir3bird!

khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 18:38:18

fir3bird írta:
Én nem mondtam, hogy nálatok gyenge a színvonal, ezért is van az, hogy többet járok ide mint a saját csapatom fórumára. Úgy veszem észre, hogy nálatok a moderálás jobban működik, jobban figyelitek a hozzászólásokat. Az eurobarcan 70-30 % az arány az értelmes hozzászólás, nálunk viszont pont fordítva.
Ezzel énis pont így vagyok! És valóban a madridistán a fórum egy nulla :? a megjelenéstől elkezdve az emberkéken keresztül az egész úgy ahogy van.Az Eurobarca fórum viszont kifejezetten tetszetős, azért is járok ide!Madridistára kb csak a híreket olvasni megyek fel.
Viszont ha ez az ára a bajnoki címnek, akkor ne változzon a helyzet :wink:
2009-hez grat
Lezárt