2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ozsimiki írta:Sziasztok!
Csak további jó fórumozást szeretnék kívánni mindenkinek! Sok nagyon jó arc van itt! Most 1 jódarabig biztos nem írok,mert sajnos azt sem tudom mihez kezdjek magammal... magánéleti problémám előtt érthetettlenül állok,és jó sok idő el fog telni,míg ismét a "régi" tudok szerintem lenni...
Továbbra is FORCA EUROBARCA! FORZA EUROBARCA USERS!
FORZA BARCAAA!!!
Szia! Kívánom mielöbb rendeződjenek problémáid, és várunk vissza.ozsimiki írta:Sziasztok!
Csak további jó fórumozást szeretnék kívánni mindenkinek! Sok nagyon jó arc van itt! Most 1 jódarabig biztos nem írok,mert sajnos azt sem tudom mihez kezdjek magammal... magánéleti problémám előtt érthetettlenül állok,és jó sok idő el fog telni,míg ismét a "régi" tudok szerintem lenni...
FORZA BARCAAA!!!
Kívánjuk, hogy minél hamarabb oldódjanak meg a problémáid, és térj vissza a fórum életébe. Kitartás.ozsimiki írta:Sziasztok!
FORZA BARCAAA!!!
ezt én sem gondoltam komolyan ZsoltiZsolti írta:azt ne mondd már,hogy bemennél pár haveroddal egy cigánytelepre? mert akkor én megeszem a fejemet..ezt te sem gondolhatod komolyan..ha csúnyán rádnéznének szerintem azt se tudnád fiu vagy e vagy nőstény már bocs,de ez elég vicces,hogy majd a haverjaiddal lemész a gettóba és majd jól megkeresed,meg kiütöd![]()