Szerintem nem hogy örülne a Madrid annak amilye van!Egy elég okés CSAPATA!!!Minek oda egy ilyen nagyképű arc?Van egy csomó jó melósotok akik nem csak azt szeretik ha kiszolgálják őket és nem önző módon villognak a hűdehiperfa.sza cseleikkel!!
Azért kellene egy ilyen típusú játékos, mint CR, mert a sok melós játékos mellé végre színt is kellene vini a fociba, mert a Realban jelenleg szinte csak Robinho képes színezni a játékot ha formában van. Ehhez persze nem feltétlenül CR kellene, csak egy hasonló cselgép. Engem egy ilyen játékosnál az nem igazán érdekel, hogy mekkora arca van, mert ha így tud focizni, akkor van mire arcoskodni.
Kívánom nektek, hogy vegyétek meg a gyereket. Csak nehogy úgy járjatok, mint mi R10-el, megnyert már a Ronaldo gyerek is mindent, még jön egy aranylabda. Biztos, hogy veszített a motivációjából.
De őszintén mondom, hogy kívánom, hogy sikerüljön. Nekem nem kellene ide.
písz
Én örülnék is neki, meg nem is, ha sikerülne megvenni. Kíváncsi vok rá, hogy mit tud majd nyújtani a köv évben, és hogy vajon mennyit vett ki belőle ez a szezon. Én olyan mértékű mélyrepülésre nem számítok nála, mint R10-nél, de az aranylabda átok valószínűleg rá is fog hatni, persze csak ha megkapja, de erre elég nagy az esélye.
De ha az ManU azt mondja nem eladó akkor nem eladó, és ezt kéne tudomásul venni.
Ez nem teljesen így van. Ha leteszik érte a kivásárlási árat, és a játékos is menni akar, akkor mehet amerre lát. Anno a MU is így csinálta, mikor kivásárolták RvN-t. Ezért is nem értem teljes mértékben a felháborodásukat.