Seria A / Coppa Italia
huhh hát szerencsére nem jött, főleg hogyha jött volna nem jön etoo
-
- Barça B
Badi írta:jah én is elhatároztam hogy utálom őket mert antifocival vertek ki, de nem tudom őket úgy utálni mint a milánóiakat
Az igaz, hogy antifocival vertünk ki titeket, de azt se felejtsétek el, hogy akkor a második félidőt végig emberhátrányban játszottuk végig! Viszont azt se felejtsétek el, hogy Torinoban, hogy elintéztük a Margitott!:)))))
jah én is elhatároztam hogy utálom őket mert antifocival vertek ki, de nem tudom őket úgy utálni mint a milánóiakat 

- Barcelinho
- Jugador del Barça
miota kiütött minket a Juve a BL-böl,az ota utálom öket.de sajna ök nyerik a bajnokságot
Visca el Barca!!!
2 évvel ezelőtti odavégón szerzett saviola gól...

utáni "öröm":)

utáni "öröm":)
-
- Director del Fútbol
Huh hát az egy nagyon izgalmas és látványos meccs lenne,de vissza tudnánk vágni remélhetőleg.
Könnyen lehet,hogy összefutunk velül,mert én mindkét csapatnak hosszú idényt jósolok a BL-ben.
De persze a Barca-nak nyernie kell.

Könnyen lehet,hogy összefutunk velül,mert én mindkét csapatnak hosszú idényt jósolok a BL-ben.
De persze a Barca-nak nyernie kell.

-
- Director del Fútbol
Szerintem sem kérdéses, hogy (többek között a:) Trezegue és Zlatan csatárkettősnek köszönhetően a Juve lesz az idei Olasz bajnok, igazán jól kezdték a szezont, jót tettek a csapatnak a frissítések, összeszedettek, és nagyon gólerősek, szintén motiváltak (mint mi) a tavalyi év után! Szóval: hajrá Juve!!! 
Egyébként örülnék egy Juve - Barca összecsapásnak mondjuk a BL-ben valahol a negyeddöntő körül, hogy visszavághassunk nekik!!! Igazán pikáns kis meccs lenne!
Forcá Barca!

Egyébként örülnék egy Juve - Barca összecsapásnak mondjuk a BL-ben valahol a negyeddöntő körül, hogy visszavághassunk nekik!!! Igazán pikáns kis meccs lenne!
Forcá Barca!
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Én az olasz bajnokságban a Parmának szurkolok már elég rég.Sajnos most oriási gödörben vannak.Sztem a Juve nyeri a bajnokságot.Capello nagyon összeszedte azt a gárdát.Az Intert nem szabad leirni,de ráillik az x-csapat név,állandoan x-elnek.
Visca el Barca!!!
-
- Director del Fútbol
Szerintem idén a Juve nyeri az olasz bajnokságot,főleg ha sikerül megszerezniük Morientest.A Milan-t és az Intert sem szabad leírni,de én a Juve-t esélyesebbnek tartom.
A Roma idén szerintem nem fog beleszólni a bajnokság első pár helyének alakulásába.
A Roma idén szerintem nem fog beleszólni a bajnokság első pár helyének alakulásába.
-
- Barça B
mindenki aki szereti az olasz focit! azt várom! mivel a kedvenc csapatom a Juventus ezért adtam neki ezt a címet, de olyanokat is várok ide aki más foci csapatot is szerett! Remélem népes és barátságos tábort tudunk ide összegyűjteni!!!!

-
- Barça B
hello
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szparimiro 2004.10.09. 15:45:08-kor.