Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor nem ugyanarról beszélünkSharky írta:Jó, hát én egy ilyen helyről rendeltem egy idei idegenbeli mezt, és nem nejlon, nem is kínai...MichaaBee írta:a nejlonból készült, hamsított, kínai mezekről![]()
a nejlonból készült, hamsított, kínai mezekrőlSharky írta:Te miről beszélszMichaaBee írta:első használat után lehet kidobni az ilyen nejlonból készült vackokat! teljesen feleslegesek...
első használat után lehet kidobni az ilyen nejlonból készült vackokat! teljesen feleslegesek...danko94 írta:Amu van pár ilyen (nem hivatalos) bolt ahol fele annyiért lehet kapni a mezeket...Varga Tamás írta:Mondjuk, azt nem értem, hogy, ami másutt 10-12000 Ft, az a mezbirodalomál miért 6-7000? Valahonnan leesett, vagy bóvli, vagy jótündérek dolgoznak ott?
Sok mindentől függhet. Például az is előfordulhat, hogy a 10-12e forintos cuccok magyar árak, amik pofátlanul magasak (minden tekintetben). A 6-7000 Ft-os cuccok meg származhatnak külföldről. Sokszor még házhozszállítással is olcsóbb egy külföldi dolog, mintha itthon vennéd meg. Szégyen-gyalázat.Varga Tamás írta:Mondjuk, azt nem értem, hogy, ami másutt 10-12000 Ft, az a mezbirodalomál miért 6-7000? Valahonnan leesett, vagy bóvli, vagy jótündérek dolgoznak ott?
Amu van pár ilyen (nem hivatalos) bolt ahol fele annyiért lehet kapni a mezeket...Varga Tamás írta:Mondjuk, azt nem értem, hogy, ami másutt 10-12000 Ft, az a mezbirodalomál miért 6-7000? Valahonnan leesett, vagy bóvli, vagy jótündérek dolgoznak ott?
Nézd, amennyiben az Eurobarcában megbízol megbízhatsz a Mezbirodalomban is, elvégre ha nem is ugyanaz a csapat, de közel azonos csapat csinálja.Misi88 írta:Ez a Sportkiegészítő megbízható?
Én ilyet vettem 6990Ft-ért itt a helybeli boltba.Xzibit25 írta:http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=11553Azta ez milyen szép.Csak sztem drága.Fele ennyiért lenne már el is indulnék a boltba úgy is itt van 5 percnyire:D
Megnéztem és nem találtam róla semmit!!!Sharky írta:Nem hiába adta meg az oldal címét, ha azt megnézted volna, akkor nem kérdezel ekkora hülyeséget...Misi88 írta:És van boltja Debrecenben? (mert Debrecen van legközelebb meg nyiregy)
Nem hiába adta meg az oldal címét, ha azt megnézted volna, akkor nem kérdezel ekkora hülyeséget...Misi88 írta:És van boltja Debrecenben? (mert Debrecen van legközelebb meg nyiregy)
Ez a Sportkiegészítő megbízható? És van boltja Debrecenben? (mert Debrecen van legközelebb meg nyiregy)Perrero írta:lionsport sz.r.. sportkiegeszitok.extra.hu jó. 2 mezem is van onnanMessiboy19 írta:A lionsporton mennyi idő amíg kiszállítjaák?