ferkoka írta: amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
OFF

Puyol=Barcelona
ennyi...
OFF vége
ferkoka írta: amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
Azt ne te döntsd el, hogy ki mit ér. Amúgy meg kummára nem csípem, hogyha ilyen "ferkókák" veszik semmibe Puyolt, úgyhogy vigyázz, mit mondasszferkoka írta: amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
varga tamás írta:Nem hinném, hogy Ronaldinhótótl elveszik a 10-es mezszámot.ferkoka írta:néztem a videokat, képeket és feltűnt a kis mexikói mezszáma.19...márpedig az messié volt ugye?tehát messi ismét egyel nagyobb mezszámban fog virítani jövőre?na de akkor mi lesz deco mezszáma?remélem a 10es
ugyanis az úgyis felszabadul szepttemberig
Név nélküli mezek voltak.varga tamás írta:Nem hinném, hogy Ronaldinhótótl elveszik a 10-es mezszámot.ferkoka írta:néztem a videokat, képeket és feltűnt a kis mexikói mezszáma.19...márpedig az messié volt ugye?tehát messi ismét egyel nagyobb mezszámban fog virítani jövőre?na de akkor mi lesz deco mezszáma?remélem a 10es
Istenem milyen hülyeségeket beszélsz...Rita írta:Ezt nem kellett volna írnod..Sokan nem fognak veled egyetérteni..köztük én sem.Puyol nagyszerű védő.Jobbat nem is kívánhatnánk!!ferkoka írta:amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
Ezt nem kellett volna írnod..Sokan nem fognak veled egyetérteni..köztük én sem.Puyol nagyszerű védő.Jobbat nem is kívánhatnánk!!ferkoka írta:amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
Neked meg mi a bajod?ferkoka írta:amugy szvsz puyol egy fabatkát sem ér...nemhogy 5ös mezt...
Nem hinném, hogy Ronaldinhótótl elveszik a 10-es mezszámot.ferkoka írta:néztem a videokat, képeket és feltűnt a kis mexikói mezszáma.19...márpedig az messié volt ugye?tehát messi ismét egyel nagyobb mezszámban fog virítani jövőre?na de akkor mi lesz deco mezszáma?remélem a 10es
köszi a választ...mypeter írta:Tavalyelőtt Messi 30-as volt. A 2007-2008-as Barca mezek már kaphatóak, és Messi 19-es feliratozás is van. Ha megfigyelted több játékoson is volt ugyanaz a mezszám különböző meccseken. Egyszerű: Elvittek (kb.) 25 játékost, tehát számoztak 1-25-ig több garnitúrát. Ezért nem nyomtattak neveket sem még a polókra.
ferkoka írta:gondolom ezek után dos santos nem merte azt mondani h az 53asban szeretnék itt is játszani mint majd idény közben...vagy elromlott a számnyomó gép és nem csináltak neki külön mezt és messiében kellett neki játszania...szegény egy klubb ez a barca...mypeter írta:Névtelen, csak számozott mezekkel játszanak még. Messi marad 19.
amugy nem jól tudom h tavajelőtt 18as volt messi tavaj 19es?ebből következtettem arra h idén 20as le, deco meg a 10es...ugyanis az úgyis felszabadul szepttemberig:D:
ferkoka írta:gondolom ezek után dos santos nem merte azt mondani h az 53asban szeretnék itt is játszani mint majd idény közben...vagy elromlott a számnyomó gép és nem csináltak neki külön mezt és messiében kellett neki játszania...szegény egy klubb ez a barca...mypeter írta:Névtelen, csak számozott mezekkel játszanak még. Messi marad 19.
ferkoka írta:néztem a videokat, képeket és feltűnt a kis mexikói mezszáma.19...márpedig az messié volt ugye?tehát messi ismét egyel nagyobb mezszámban fog virítani jövőre?na de akkor mi lesz deco mezszáma?remélem a 10es
amugy nem jól tudom h tavajelőtt 18as volt messi tavaj 19es?ebből következtettem arra h idén 20as le, deco meg a 10es...ugyanis az úgyis felszabadul szepttemberig:D:
gondolom ezek után dos santos nem merte azt mondani h az 53asban szeretnék itt is játszani mint majd idény közben...vagy elromlott a számnyomó gép és nem csináltak neki külön mezt és messiében kellett neki játszania...szegény egy klubb ez a barca...mypeter írta:Névtelen, csak számozott mezekkel játszanak még. Messi marad 19.
ferkoka írta:néztem a videokat, képeket és feltűnt a kis mexikói mezszáma.19...márpedig az messié volt ugye?tehát messi ismét egyel nagyobb mezszámban fog virítani jövőre?na de akkor mi lesz deco mezszáma?remélem a 10es
Nagyon korrekt a cikk, nagyon tetszik. Köszi, hogy belinkelted ide. Olvassuk nagy figyelemmel, és nézzük meg a videorészletet. Maradjon.redmiller írta:Egy portugál varázsló Brazíliából az origó.hu -n