Egyébként az is sokat elárul a spanyol fizetések elszabadulásáról, hogy az 50ben kemény 2 ember van a MU-ből...Tőlünk meg azért elég sokan szerepeltek, mint ahogy a Real-ból is. Adebayor 8.5 milliós fizetése az meg pfffffffffffffff

Buffon, Cech és Casillas is ennyit kap.Mihu írta:Érdekelne egy olyan kimutatás, hogy a top kapusok mennyit keresnek. Tud erről valaki valami infót?
asszem casillas is 6ot keresMihu írta: Egyszóval szerintem jobban járna, ha leülne a picshájára, és dolgozna tovább. Méghogy a keret második legjobban fizetett játékosa akar lenni....eleve az a csoda, hogy 6 milliót kap. Érdekelne egy olyan kimutatás, hogy a top kapusok mennyit keresnek. Tud erről valaki valami infót?
(Egyelőre Caballero toronymagasan vezet a 13 kapott góljával mindkettejük előtt, persze a hétvégén tehetünk róla, hogy ez változzon)Alexander Mahone írta:Most hogy Casillas kapott 3-at, ő meg egyet sem, újra versenybe van a Zamora-díjért.
Sztem ez leginkább úgy nézne ki, hogy nem tud megegyezni a Barcával, lejár a szerződése, aztán leesik neki a tantusz, hogy akkor most vagy elmegy a Milanba bagóért, vagy marad neki a Galatasaray és hasonló szintű csapatok. Egy PSG-n kívül senki nem fog neki ennyit fizetni, sztem ezt ő is tudja, csak valahogy mégis ki kel sajtolnia a pénzt a Barcából.Yaya(07-10) írta:a milan még is miből állná a fizuját?
Nem ez az?sjd írta: Van egy oldal (sajna már elfelejtettem a címét), akik az utolsó passzig kielemzik a játékosokat, na az ő összeállításukat szívesen megnézném.
Lehet, csak éppenséggel ettől még nem reprezentatív. Van egy oldal (sajna már elfelejtettem a címét), akik az utolsó passzig kielemzik a játékosokat, na az ő összeállításukat szívesen megnézném.JOseppe írta:Persze igazad van.Csak lehet hogy VV-ig bezárólag, hogyha képességi szinten nézzük a kapusokat, akkor lehet igazság alapja is egy ilyen listának is.![]()
Persze, igazad van.Csak lehet hogy VV-ig bezárólag, hogyha képességi szinten nézzük a kapusokat, akkor lehet igazság alapja is egy ilyen listának is.sjd írta: Ugye azt tudod, hogy az IFFHS kizárólag a statisztikák (elsősorban megnyert sorozatok) alapján számol?
A brazil is csak azért van ott, mert nyert egy Libertadorest meg egy Klub-vbt, egyébként a nyakamat tenném rá, hogy még Pinto is jobb kapus nála.
Nehogy ezt gondold...Alcantara írta:Ez a vita tulajdonképpen abból az idétlen nyilatkozatából indult ki, ami a szerződéshosszabbítás miatt tett. Talán abban mindenki egyetért (VV-t védők is), hogy sokkal szerényebbnek kellene lennie, a klub iránt kicsit elkötelezettebben nyilatkoznia. Példát vehetne olyanokról, mint Xavi és Iniesta.
Ugye azt tudod, hogy az IFFHS kizárólag a statisztikák (elsősorban megnyert sorozatok) alapján számol?JOseppe írta:IFFHS - az év legjobb kapusai 2012-ben:
1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 224 pont
2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 128
3. Petr Cech (cseh, Chelsea) 92
4. Manuel Neuer (német, Bayern München) 85
5. Joe Hart (angol, Manchester City) 26
6. Víctor Valdés (spanyol, FC Barcelona) 15
7. Cássio Romos (brazil, Corinthians) 14
8. Samir Handanovic (szlovén, Internazionale) és Hugo Lloris (francia, Tottenham Hotspur) 8-8
Lehet hogy volt már, előre is bocsánat mindenkitől akkor érte.De azért ez komoly.
![]()
nem,talán csak felfrissült. ez a vita év elején indult,amikor sorozatos bakikat mutatott beAlcantara írta:Ez a vita tulajdonképpen abból az idétlen nyilatkozatából indult ki, ami a szerződéshosszabbítás miatt tett.
Követem,elég aktívan,az összes felsoroltat láttam is játszani,nem formálok úgy véleményt egyikről sem,hogy életemben nem láttam még védeni,így a stílust nem is értem,illetve úgy gondolom,hogy mindig olyan dologhoz szólok hozzá,amire van vmennyi rálátásom,ennek tükrében ez a kifakadás tényleg érthetetlen.Tehát leírom még egyszer,EGYIK SEM JELENTENE JELENTŐS ELŐRELÉPÉST Valdeshez képest,talán Lloris,bár mostanság...na mind1,hagyjuk,nem a kapusposzt a legégetőbb problémája a csapatnak,KHV és szélső az kell,KAPUS AZ NEM!!!shutterisland írta:ha nem követed a focit, és nem is ismered ezeket a kapusokat, akkor miért veszekszel ?Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház
Cáfolom.Varatrix írta:Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.
Hát, nem tudom. Nekem egyelőre se Oier, se Masip nem tűnik túl meggyőzőnek.Varatrix írta:Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
szerintem semmilyen téren ne hasonlítsuk victor valdest pep guardiolához.VV eredményeit, tudását nem elismerni olyan, mintha Pep tudását, és hozzáadott értékét néznénk 0-ba
beeee-e-e-e.na, már megint megszegtem, hogy nem írok ebben a témában, mert túl sok a birka a fórumon. további jó bégetést...
Neeeeeeebarcapowa írta: Aki nem tudja ki az a ter Stegen nezzen merkozeseket,vagy legalabb osszefoglalokat a csapatarol es egybol meglatja,hogy 5even belul TOP5 kapus lesz belole. Nehez lenne megszerezni de szivesen latnam a Barca kapujaba. Fifaba megvettem s azert szoltam be. Ja es tudom,hogy oriasi tehetseg.
Aki nem tudja ki az a ter Stegen nezzen merkozeseket,vagy legalabb osszefoglalokat a csapatarol es egybol meglatja,hogy 5even belul TOP5 kapus lesz belole. Nehez lenne megszerezni de szivesen latnam a Barca kapujaba. Fifaba megvettem s azert szoltam be. Ja es tudom,hogy oriasi tehetseg.Alcantara írta:Marc-André ter Stegen a Borussia Mönchengladbach 20 éves kapusa. Korához képest már most fantasztikus képességű kapus. Érdemes megnézni pár 'Gladbach meccset miatta.A jövő évet már nem biztos, hogy ott fogja védeni, ha így teljesít.ab1daL írta: Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen? Kivédte Messi tizijét a Német-Argentin barátságoson és akkor ő már valaki? ..
Pár éven belül az én szubjektív véleményem szerint, Európa Top 5 kapusa között lehet.
Egy szerencsétlensége van: Neuer a Nationelfnél egyenlőre kirobbanthatatlan (jogosan).