2013.01.05. 18:30:28
nyilván nem csak hülyézni járok ide...írtam 3-4 tartalommal is bíró hozzászólást, de kitöröltem őket, mert rájöttem, hogy felesleges ilyen emberekkel vitába bonyolódni:
"akkor fogadjuk el tényként, hogy nincs a világon másik kapus, aki meg tudna csinálni meccsenként három darab tíz méteres passzt, meg végigkoncentrálni egy meccset, akkor is ha kevés lövés jön. "
egyszerűen túl ostobák ahhoz, hogy bármilyen formában hatni lehessen rájuk. elkönyvelték magukban, hogy sz@rt sem ér a kapusunk és ettől a véleménytől nem tágítanak.
a semlegesek közül még jó, hogy valdest veszik elő, eléggé frusztráló nekik, hogy csak félévente egyszer köthetnek bele a csapatba, amikor VV éppen hibázik. illetve, ha sergio kukucskál, és messi a nézők közé bikázza a labdát. VV eredményeit, tudását nem elismerni olyan, mintha Pep tudását, és hozzáadott értékét néznénk 0-ba, mert hogy ezekkel a játékosokkal bárki nyert volna ennyi kupát...a büdös életben nem fog bizonyosságot nyerni, hogy Valdes nélkül sokkal jobb lenne a csapat, vagy hogy nélküle sokkal rosszabb. jó lenne elfogadni, hogy ő egy korszakos együttes alapembere, és nem a két szép szeméért került oda, vagy mert saját nevelés.
na, már megint megszegtem, hogy nem írok ebben a témában, mert túl sok a birka a fórumon. további jó bégetést...