Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 14:36:20

Hmmm...ez tényleg durva. Én biztos nem adnék ennyit egy kapusnak. Mivel több Ő, mint Puyol, aki 2004 óta csapatkapitánya a Barcának? Oszlopos tagja a védelemnek, kihagyhatatlan eleme a csapatnak...

Egyébként az is sokat elárul a spanyol fizetések elszabadulásáról, hogy az 50ben kemény 2 ember van a MU-ből...Tőlünk meg azért elég sokan szerepeltek, mint ahogy a Real-ból is. Adebayor 8.5 milliós fizetése az meg pfffffffffffffff :lol: :lol: :lol:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.07. 14:10:23

E z a z é r t d u r v a...
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.07. 14:07:55

Mihu írta:Érdekelne egy olyan kimutatás, hogy a top kapusok mennyit keresnek. Tud erről valaki valami infót?
Buffon, Cech és Casillas is ennyit kap.
http://bleacherreport.com/articles/1165 ... y-worth-it
daffy
Madridista

2013.01.07. 14:07:05

Mihu írta: Egyszóval szerintem jobban járna, ha leülne a picshájára, és dolgozna tovább. Méghogy a keret második legjobban fizetett játékosa akar lenni....eleve az a csoda, hogy 6 milliót kap. Érdekelne egy olyan kimutatás, hogy a top kapusok mennyit keresnek. Tud erről valaki valami infót?
asszem casillas is 6ot keres
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 14:00:06

Ha VV jó helyzetben van, akkor ezt el kell mondani a Barcáról is. Most 6 milliót kap, 8at akar. Nem hiszem, hogy létezne olyan forgatókönyv, hogy, a Barca közli, hogy nem kapsz egy euró centtel se többet, marad a 6 millió. Erre VV bejelenti hogy távozik, egy olyan csapathoz, ami 7 vagy annál többet ad neki. Nincs olyan klub, amelyik egy Victor Valdes-nek 6 milliónál többet fizessen évente. Úgyhogy ha tovább vergődik, akkor két szék közül a földre fog ülni. Mit ülni? Zuhanni...mert ha erősködik hogy akkor én aztán biztos hogy elmegyek, és nem jön 6 milliónál nagyobb ajánlat, akkor feleslegesen verte ki a balhét. Utána ha marad, akkor biztos, hogy nem lesz túl szívesen látott személy a hisztije után. Ha meg elmegy, akkor csak rosszabb, és eredményekben szegényebb csapatba fog menni.

Egyszóval szerintem jobban járna, ha leülne a picshájára, és dolgozna tovább. Méghogy a keret második legjobban fizetett játékosa akar lenni....eleve az a csoda, hogy 6 milliót kap. Érdekelne egy olyan kimutatás, hogy a top kapusok mennyit keresnek. Tud erről valaki valami infót?
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.07. 13:55:40

Alexander Mahone írta:Most hogy Casillas kapott 3-at, ő meg egyet sem, újra versenybe van a Zamora-díjért.
(Egyelőre Caballero toronymagasan vezet a 13 kapott góljával mindkettejük előtt, persze a hétvégén tehetünk róla, hogy ez változzon)
Yaya(07-10) írta:a milan még is miből állná a fizuját?
Sztem ez leginkább úgy nézne ki, hogy nem tud megegyezni a Barcával, lejár a szerződése, aztán leesik neki a tantusz, hogy akkor most vagy elmegy a Milanba bagóért, vagy marad neki a Galatasaray és hasonló szintű csapatok. Egy PSG-n kívül senki nem fog neki ennyit fizetni, sztem ezt ő is tudja, csak valahogy mégis ki kel sajtolnia a pénzt a Barcából.

szerk.: lui, köszi, ez lesz az, csak kár h a kapusstatok pont nincsenek benne részletesen. Mindenesetre az értékelések azért beszédesek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.01.07. 14:02:57-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.07. 13:54:40

sjd írta: Van egy oldal (sajna már elfelejtettem a címét), akik az utolsó passzig kielemzik a játékosokat, na az ő összeállításukat szívesen megnézném.
Nem ez az?
http://www.whoscored.com/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.07. 13:40:25

a milan még is miből állná a fizuját? Én sem tenném meg a klub 2. legjobban kereső játékosává, bár azzal sem értek egyet, hogy Leonak 16 milliót kell fizetni...sajnos VV elég jó pozícióban van az alkudozáshoz, remélem nem fog visszaélni a helyzetével. nyilván tisztában van vele, hogy az ő szintjén lévő kapus nem sok van, mozdítható meg még annál is kevesebb. ráadásul nem kevés pénzbe kerülne igazolni valakit a helyére. csak megegyeznek a klubbal...
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2013.01.07. 03:43:18

Most hogy Casillas kapott 3-at, ő meg egyet sem, újra versenybe van a Zamora-díjért. Az meg hogy ő akar a második legjobban kereső a csapatban, az egy rossz vicc. Marad 6 millió vagy húzhat a [auto_cenzúra] a Milanba.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.05. 21:50:02

JOseppe írta:Persze igazad van.Csak lehet hogy VV-ig bezárólag, hogyha képességi szinten nézzük a kapusokat, akkor lehet igazság alapja is egy ilyen listának is. :)
Lehet, csak éppenséggel ettől még nem reprezentatív. Van egy oldal (sajna már elfelejtettem a címét), akik az utolsó passzig kielemzik a játékosokat, na az ő összeállításukat szívesen megnézném.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.01.05. 21:44:24

sjd írta: Ugye azt tudod, hogy az IFFHS kizárólag a statisztikák (elsősorban megnyert sorozatok) alapján számol?
A brazil is csak azért van ott, mert nyert egy Libertadorest meg egy Klub-vbt, egyébként a nyakamat tenném rá, hogy még Pinto is jobb kapus nála.
Persze, igazad van.Csak lehet hogy VV-ig bezárólag, hogyha képességi szinten nézzük a kapusokat, akkor lehet igazság alapja is egy ilyen listának is. :) (Mondjuk így sztem lehet hogy Lloris is előtte lehetne. :D )
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.05. 21:30:16

Alcantara írta:Ez a vita tulajdonképpen abból az idétlen nyilatkozatából indult ki, ami a szerződéshosszabbítás miatt tett. Talán abban mindenki egyetért (VV-t védők is), hogy sokkal szerényebbnek kellene lennie, a klub iránt kicsit elkötelezettebben nyilatkoznia. Példát vehetne olyanokról, mint Xavi és Iniesta.
Nehogy ezt gondold... :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.05. 21:29:30

JOseppe írta:IFFHS - az év legjobb kapusai 2012-ben:
1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 224 pont
2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 128
3. Petr Cech (cseh, Chelsea) 92
4. Manuel Neuer (német, Bayern München) 85
5. Joe Hart (angol, Manchester City) 26
6. Víctor Valdés (spanyol, FC Barcelona) 15
7. Cássio Romos (brazil, Corinthians) 14
8. Samir Handanovic (szlovén, Internazionale) és Hugo Lloris (francia, Tottenham Hotspur) 8-8

Lehet hogy volt már, előre is bocsánat mindenkitől akkor érte. :wink: De azért ez komoly. :shock:
Ugye azt tudod, hogy az IFFHS kizárólag a statisztikák (elsősorban megnyert sorozatok) alapján számol?
A brazil is csak azért van ott, mert nyert egy Libertadorest meg egy Klub-vbt, egyébként a nyakamat tenném rá, hogy még Pinto is jobb kapus nála.
daffy
Madridista

2013.01.05. 21:29:09

Alcantara írta:Ez a vita tulajdonképpen abból az idétlen nyilatkozatából indult ki, ami a szerződéshosszabbítás miatt tett.
nem,talán csak felfrissült. ez a vita év elején indult,amikor sorozatos bakikat mutatott be
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.05. 21:18:59

Ez a vita tulajdonképpen abból az idétlen nyilatkozatából indult ki, ami a szerződéshosszabbítás miatt tett. Talán abban mindenki egyetért (VV-t védők is), hogy sokkal szerényebbnek kellene lennie, a klub iránt kicsit elkötelezettebben nyilatkoznia. Példát vehetne olyanokról, mint Xavi és Iniesta.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.01.05. 21:16:36

IFFHS - az év legjobb kapusai 2012-ben:
1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 224 pont
2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 128
3. Petr Cech (cseh, Chelsea) 92
4. Manuel Neuer (német, Bayern München) 85
5. Joe Hart (angol, Manchester City) 26
6. Víctor Valdés (spanyol, FC Barcelona) 15
7. Cássio Romos (brazil, Corinthians) 14
8. Samir Handanovic (szlovén, Internazionale) és Hugo Lloris (francia, Tottenham Hotspur) 8-8

Lehet hogy volt már, előre is bocsánat mindenkitől akkor érte. :wink: De azért ez komoly. :shock:

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... taja,44425
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.05. 21:10:48

Egyébként senki nem mondott olyat, h előrébb tartanánk egy másik kapussal vagy azt, h több címet nyertünk volna egy másikkal, vagy azt, h ő egy sz@r kapus, ezt csak Ti (azt őt védők) képzelitek be magatoknak.

Én is csak azt mondom, h vegyünk egy olyat mellé, aki versenyre készteti, meg azt, h ennyi eredményt 20 egyéb kapussal is elértünk volna, nem rajta múlt. A 2006-os BL döntőt ne hozzuk már fel, mintha ő hozta volna, mert azon kívül, h bravúrral(!) megfogta Henry ziccerét az első félidőben, semmi olyat nem csinált, amit ne tudott volna bármelyik kapus megcsinálni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.05. 20:25:03

shutterisland írta:
Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház
ha nem követed a focit, és nem is ismered ezeket a kapusokat, akkor miért veszekszel ?
Követem,elég aktívan,az összes felsoroltat láttam is játszani,nem formálok úgy véleményt egyikről sem,hogy életemben nem láttam még védeni,így a stílust nem is értem,illetve úgy gondolom,hogy mindig olyan dologhoz szólok hozzá,amire van vmennyi rálátásom,ennek tükrében ez a kifakadás tényleg érthetetlen.Tehát leírom még egyszer,EGYIK SEM JELENTENE JELENTŐS ELŐRELÉPÉST Valdeshez képest,talán Lloris,bár mostanság...na mind1,hagyjuk,nem a kapusposzt a legégetőbb problémája a csapatnak,KHV és szélső az kell,KAPUS AZ NEM!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.05. 20:14:37

"Világ-és Európabajnok."

Annyival tett többet hozzá, mint bárki spanyolhon kapusai közül. Őt érte a megtiszteltetés a kerettagságra. Reina is büszkélkedhet ezen címekkel, de kb. annyit tett a címekhez hozzá, mint VV.

Mielőtt valaki leírná: "Ehhez érdem odakerülni is". tisztában vagyok vele, de azért ne ez legyen VV mellett való érvelés lényege.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.05. 20:07:08

Varatrix írta:Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.
Cáfolom. :D
Varatrix írta:Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
Hát, nem tudom. Nekem egyelőre se Oier, se Masip nem tűnik túl meggyőzőnek. :?
Talán ebből a Bañuz gyerekből lehet még valaki, bár ő még csak 19, szóval még nem lehetett sokszor látni a Barça B-ben.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 19:05:33

VV eredményeit, tudását nem elismerni olyan, mintha Pep tudását, és hozzáadott értékét néznénk 0-ba
szerintem semmilyen téren ne hasonlítsuk victor valdest pep guardiolához.
nem mellesleg az eredményeit mindenki elismeri victornak, sőt, egy világbajnok és eb győztes kapus. :D
na, már megint megszegtem, hogy nem írok ebben a témában, mert túl sok a birka a fórumon. további jó bégetést...
beeee-e-e-e.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.05. 18:30:28

nyilván nem csak hülyézni járok ide...írtam 3-4 tartalommal is bíró hozzászólást, de kitöröltem őket, mert rájöttem, hogy felesleges ilyen emberekkel vitába bonyolódni:

"akkor fogadjuk el tényként, hogy nincs a világon másik kapus, aki meg tudna csinálni meccsenként három darab tíz méteres passzt, meg végigkoncentrálni egy meccset, akkor is ha kevés lövés jön. "

egyszerűen túl ostobák ahhoz, hogy bármilyen formában hatni lehessen rájuk. elkönyvelték magukban, hogy sz@rt sem ér a kapusunk és ettől a véleménytől nem tágítanak.

a semlegesek közül még jó, hogy valdest veszik elő, eléggé frusztráló nekik, hogy csak félévente egyszer köthetnek bele a csapatba, amikor VV éppen hibázik. illetve, ha sergio kukucskál, és messi a nézők közé bikázza a labdát. VV eredményeit, tudását nem elismerni olyan, mintha Pep tudását, és hozzáadott értékét néznénk 0-ba, mert hogy ezekkel a játékosokkal bárki nyert volna ennyi kupát...a büdös életben nem fog bizonyosságot nyerni, hogy Valdes nélkül sokkal jobb lenne a csapat, vagy hogy nélküle sokkal rosszabb. jó lenne elfogadni, hogy ő egy korszakos együttes alapembere, és nem a két szép szeméért került oda, vagy mert saját nevelés.

na, már megint megszegtem, hogy nem írok ebben a témában, mert túl sok a birka a fórumon. további jó bégetést...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.01.05. 18:23:17

Egyébként az egész hercehurca nincs, ha nem tesz ilyen amatőr nyilatkozatot.
Mindenkinek megvan a véleménye róla, de az hogy most áll a bál, (gondolom nem csak ezen a fórumon) most nem közvetlenül a teljesítménye miatt van.

Csakhogy marhára nem olyan félszezont/naptári évet produkált, ami alapján azt várhatná hogy majd a szurkolók könyörögni fognak neki, meg transzparenseket írni, hogy maradjon. A lehető legrosszabbkor beszélt, ha menni akar menjen, találni fogunk jobb kapust.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.05. 18:14:59

barcapowa írta: Aki nem tudja ki az a ter Stegen nezzen merkozeseket,vagy legalabb osszefoglalokat a csapatarol es egybol meglatja,hogy 5even belul TOP5 kapus lesz belole. Nehez lenne megszerezni de szivesen latnam a Barca kapujaba. Fifaba megvettem s azert szoltam be. Ja es tudom,hogy oriasi tehetseg.
Neeeeeee :D

Egyébként Ter Stegent ha jól emlékszem, akkor tavaly hozták hírbe először a csapattal. Valóban elég jó kapus, úgyhogy nem alaptalanul nézegetik sokan.
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.01.05. 18:00:32

Alcantara írta:
ab1daL írta: Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen? Kivédte Messi tizijét a Német-Argentin barátságoson és akkor ő már valaki? ..
Marc-André ter Stegen a Borussia Mönchengladbach 20 éves kapusa. Korához képest már most fantasztikus képességű kapus. Érdemes megnézni pár 'Gladbach meccset miatta.A jövő évet már nem biztos, hogy ott fogja védeni, ha így teljesít.
Pár éven belül az én szubjektív véleményem szerint, Európa Top 5 kapusa között lehet.

Egy szerencsétlensége van: Neuer a Nationelfnél egyenlőre kirobbanthatatlan (jogosan).
Aki nem tudja ki az a ter Stegen nezzen merkozeseket,vagy legalabb osszefoglalokat a csapatarol es egybol meglatja,hogy 5even belul TOP5 kapus lesz belole. Nehez lenne megszerezni de szivesen latnam a Barca kapujaba. Fifaba megvettem s azert szoltam be. Ja es tudom,hogy oriasi tehetseg.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Lezárt