És az nem lenne szép ha te sem margitoznál, hisz van rendes neve a Madridnak is.lionelmessi19 írta:szép is lenne, ha nem írnád le rendesen, de ezen most ne vésszünk össze
Halálom a margitozás meg a bárkázás...
És az nem lenne szép ha te sem margitoznál, hisz van rendes neve a Madridnak is.lionelmessi19 írta:szép is lenne, ha nem írnád le rendesen, de ezen most ne vésszünk össze
Így igaz, csak arra próbáltam célozni, hogy anno Laporta is megigért mindenkit, majd megválasztása után egy 3. játékost hozott (a ti nagy szerencséteker és a mi nagy bánatunkraRivaldinho írta:Hát mintha Bekemre meg nistelrooyra lett volna akkor pénzünk, Ronival még olcsón megúsztuk...Morminho írta: Ez igaz, de ő legalább elérhető játékosokkal kampányolt
u.i.: Mormi, tudnál adni linket v bármit ahonnan letölthetem a Call of Duty 1. et, vagy a Medal of Honor Allied Assault-ot? - privátban
Légyszíves ne szólj közbe, a vita nem ezen ment h most akkor nem vettük, meg senki sem állította..... Csak arról volt szó h közülünk vki leugatta Fejot, majd Fejo válaszolt h mi sem vagyunk különbek ilyen szempontból (ígérgetések szempontjából) erre vki megin leugatta.... de miért? igaza van, mert laporta is ígérgetett és itt nem azon van a hangsúly hogy mért nem vettük meg bekemet meg nistelrooy, mert ennek énis örülk, hanem h ígérgetett Joan..... ennyiDrigo írta:Hát asszem ha Laporta betartotta volna az ígéreteit akkor a két klub most pont fordított helyzetben állna így viszont mi lettünk a legjobbak és a Realnak van szüksége igencsak nagy erősítésekre.
Hát mintha Bekemre meg nistelrooyra lett volna akkor pénzünk, Ronival még olcsón megúsztuk...Morminho írta: Ez igaz, de ő legalább elérhető játékosokkal kampányolt
Ez igaz, de ő legalább elérhető játékosokkal kampányoltRivaldinho írta:Figyelj, nem kell it keménykedni, ettől nem leszel nagyobb Barcás, ráadásul meg igaza is van, mert Laporta olyan szemponból nem különb h ő is ígérgetett, Nistelrooy-t először, aztán Beckhamet, asszem, jo az már más kérdés h szerencsére nem hozta ide, helyette jött Roni, de ő is ígérgetett....The Torreador írta:Fejo!nem vetted észre h ez nem a te oldalod ide csak normális emberek szoktak írni Barca szurkolók...
Figyelj, nem kell it keménykedni, ettől nem leszel nagyobb Barcás, ráadásul meg igaza is van, mert Laporta olyan szemponból nem különb h ő is ígérgetett, Nistelrooy-t először, aztán Beckhamet, asszem, jo az már más kérdés h szerencsére nem hozta ide, helyette jött Roni, de ő is ígérgetett....The Torreador írta:Fejo!nem vetted észre h ez nem a te oldalod ide csak normális emberek szoktak írni Barca szurkolók...
szép is lenne, ha nem írnád le rendesen, de ezen most ne vésszünk összeFejo írta:Miért, mennyivel különb a Barca elnöki széke? (mellesleg nem tudom feltünt-e, hogy én letudom írni rendesen a rivális nevét...)lionelmessi19 írta:mit vártatok az olyan emberektől, akik amargit
trónjára vágynak?
Grat.Fejo írta:(mellesleg nem tudom feltünt-e, hogy én letudom írni rendesen a rivális nevét...)
Sztem akármit is írhat egy Barca drukker te reflexből az ellenkezőjét írod le. Ennek szted van értelme? Most ezzel mi bajod van? Bármilyen más csapatot is lehetne írni a margit helyettFejo írta:Gratulálok...LG írta:Nemcsak a katalánok gyűlölhetik a madridot mint a x.art, mindenkinek joga van hozzá
Miért, mennyivel különb a Barca elnöki széke? (mellesleg nem tudom feltünt-e, hogy én letudom írni rendesen a rivális nevét...)lionelmessi19 írta:mit vártatok az olyan emberektől, akik amargit
trónjára vágynak?
így van!LG írta:Nemcsak a katalánok gyűlölhetik a madridot mint a x.art, mindenkinek joga van hozzá
már betoltam az igazolások topic-baMorminho írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1080
Szánalom magsiskolája ez már
Egy süllyedó hajóból menne egy még jobban süllyedő hajóba... egyébként ezeket nem nagyon kell komolyan venni, mindegyik elnök megegyezett már adrianoval, joaquinnal, pablova, reyesel meg még sorolhatnám. Azér kiváncsi leszek.. ha ezek közül 1 is oda megy..Rajmó írta:Ez kamu vagy sem??