2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a jobb oldali "egyeduralom" szerintem idén megszűnik, legalábbis a tegnapi meccsen látni lehetett, hogy Maxwell-el sokkal aktívabb a bal oldalunk mint Abidallal és ez óriási fegyvertény a számunkra.Mikaos írta:Ha a jobb szélen megy a támadások többsége, akkor többször marad ki a játékból az, aki a bal oldalon van, vagyis Henry.MR. TROMORT777 írta:Nem értem miért hagyják ki ennyire a játékból, ez csak nekem zavaró???
Nincs ezzel semmi baj, a Dani-Messi páros brutál a jobb szélen, és ez biztos nem fog változni jó pár évig.
Amúgy tényleg nagyon jó volt Henry. Megint az tűnt fel, hogy amikor nem ment a csapatnak annyira (első 30 perc), akkor szinte ő csinálta a támadásokat, meg voltak szép megindulásai.
Az "öreg" mindig észbe kap, hogyha baj van, vagy ha kemény az ellenfél.
Ha a jobb szélen megy a támadások többsége, akkor többször marad ki a játékból az, aki a bal oldalon van, vagyis Henry.MR. TROMORT777 írta:Nem értem miért hagyják ki ennyire a játékból, ez csak nekem zavaró???
nem csak neked....de szerintem ma még jobban benne is volt,mint mondjuk az előző szezonban..amúgy nagy dícséret neki a maiért...kjól játszott!MR. TROMORT777 írta:Nem értem miért hagyják ki ennyire a játékból, ez csak nekem zavaró???
Nem ijesztget, csak félreérthetően fogalmazott.barca0417 írta:ezt honnan vetted? ne ijesztegess...palmiki írta:henry mért nincs a bl jelöltek között?
Mert.Henry-t sajnos már nem veszi figyelembe senki.palmiki írta:henry mért nincs a bl jelöltek között?
UgyaneztMessa írta:Boldogat Titi!
Egyetértek , kétlem h neki ilyen múlttal és ilyen fiatal tehetségekkel a sarkában pl. a Racing ellen kellene megszakadnia a pályán ,a nagy meccseken viszont sokat érhet a tudása és rutinja ami még hiányzik az "ifikből".....ElBartimaeus írta:Titi a fontos meccseken tud nagyon jót teljesíteni, az látszik rajta, hogy nem remeg meg a lába, hogy van sok rutinja. Nekem ezért megnyugtató az ő jelenléte a csapatban.
Más: Boldog szülinapot Titi!
Ha ezt tesszük,akkor különösen szemet szúró,h miért volt ilyen gyengus tegnapMikaos írta: Mindenkit a helyén kell kezelni, és tekintsetek úgy Henryra, ahogy "illik": tavalyelőtti házi gólkirályunkra, tavalyi szuper teljesítményre, a nevére, a korára (ezáltal a posztjára!!!, nem sok 32 éves szélső van, aki ilyen szuper teljesítményt tud nyújtani! - konkrétan egy sincs).