Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kapna is lehetőséget, ha nem lenne ilyen szoros a vége. Gondolom nem számítottak erre a vezetőségnél sem...grecki írta: Csiki azt is nyilatkozta, hogy tavasszal lehetőséget kap...ergo, nem kell mindent készpénznek venni, amit mondanak.
Csiki azt is nyilatkozta, hogy tavasszal lehetőséget kap...ergo, nem kell mindent készpénznek venni, amit mondanak.lionelmessi19 írta:Off: Akkor meg sem szólalatam...Egyébként 4es vagyok.
ON: Txikiék azt nyilatkozták, jövőre feltétlenül az A keret tagja lesz.
görög kisváros... ezzel a felkészültséggel, akár amerikai is lehetnél...lionelmessi19 írta:Mért? Ismernem kéne minden görög kisvárost?Game90 írta:Hányas vagy földrajzból?lionelmessi19 írta:Milyen nemzet bajnokságához tartozik ez a csapat?![]()
![]()
Mért? Ismernem kéne minden görög kisvárost?Game90 írta:Hányas vagy földrajzból?lionelmessi19 írta:Milyen nemzet bajnokságához tartozik ez a csapat?![]()
Hányas vagy földrajzból?lionelmessi19 írta:Milyen nemzet bajnokságához tartozik ez a csapat?
Hogy venné kölcsön amikor jövőre már a nagycsapatnál van???Ez viccgrecki írta:Az Arisz Szaloniki állítólag kölcsön akarja venni 2Santost jövőre, és a faterja (ha a google jól érti) részt is vett valamilyen sajtótájékoztatón...
Na, ennek nem örülnék.
Tényleg.. ezt el is felejtettem..Zozzy 5 írta:Nem mellesleg Txiki azt ígérte neki, hogy ezen a tavaszon lehetőséget fog kapni a felnőtteknél.
Nem csak a Chelsea és az Arsenal létezik. Sztem rengeteg csapat kapva kapna azon a lehetőségen, hogy dos Santos náluk folytathatnáShandor írta:Értem én, de most egy Chelseaben, Mourinhonál kezdő lenne 18 évesen? Szvsz nem. Arsenal? Esetleg. De én nem félek. Rövidesen megkapja a profi szerződését, és mindenki megnyugodhat.Zozzy 5 írta:Nem feltétlen...Itthagy egy csapatot, ahol az edző vak, így játéklehetőség nem sok jutna neki
És a másik. Krkicet sem azért akarták marasztalni, h 'A' csapatba kerüljön, hanem hogy megmentse a kieséstől a 'B'-t. Most Dos Santosra hárul ez a feladat.. A Barca utánpótlás érdeke, hogy a Barca B ne essen ki, s ezt a vezetőség is látja, s szerintem helyesen is döntenek (Rijkaard+vezetőség), hogy a hajrában B csapattal játszatják DS-t..
Értem én, de most egy Chelseaben, Mourinhonál kezdő lenne 18 évesen? Szvsz nem. Arsenal? Esetleg. De én nem félek. Rövidesen megkapja a profi szerződését, és mindenki megnyugodhat.Zozzy 5 írta:Nem feltétlen...Itthagy egy csapatot, ahol az edző vak, így játéklehetőség nem sok jutna neki
Nem feltétlen...Itthagy egy csapatot, ahol az edző vak, így játéklehetőség nem sok jutna nekiShandor írta:Dos Santos marad, és kész. Ő is tudja, h neki itt a helye. Most őszintén! Itthagyni egy csapatot, ahol olyan emberektől tanulhat, mint R10 és Messi.. Ugyan már!
De legalább jövőre, ha minden jól megy, akkor nem lesz Giuly, Dos Santos pedig az elsőszámú csere lenne Messi helyére.Zozzy 5 írta:Ja, csak Rijkaard inkább 20szor beteszi Giuly, mint hogy egyszer nevezze Dos SantostLos Banditos írta:A Getafe ellen nyugodtan nevezhetné Rijkaard a keretbe, és játszhatatni is, mivel a meccs után rákövetkező nap lesz a 18. születésnapja.![]()
Szerintem remek ajándék lenne a Barçától.![]()
Ja, csak Rijkaard inkább 20szor beteszi Giuly, mint hogy egyszer nevezze Dos SantostLos Banditos írta:A Getafe ellen nyugodtan nevezhetné Rijkaard a keretbe, és játszhatatni is, mivel a meccs után rákövetkező nap lesz a 18. születésnapja.![]()
Szerintem remek ajándék lenne a Barçától.![]()
Nyáron már jön fel az első csapathoz. Ennél hamarabb a cselszinél sem játszhatna felnőttek közt...Egyébként meg ha van csapat ahol kevesebb játéklehetőséget kapna mint nálunk akkor az a cselszi.Los Banditos írta:Csak már Ő is nagyon szeretne játszani és gondolom egy idő után majd megunja, hogy csak a B csapatban kap lehetőséget.