Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben annyira nem vagyok biztos, nemcsak vele kapcsolatban. Sztem ennek a csapatnak az egység az erőssége, és nem vagyok benne biztos, h ha szétszednék mondjuk az alap 11-ket, és 11 különböző csapatba küldenénk őket, h mindenki megállná a helyét az új helyen.papek89 írta:Meg merném kockáztatni, hogy Pedro a világ bármelyik csapatába beférne. Ha ebbe a barcába tudott alkalmazkodni, nehogy már más csapatba ne férjen már be. Egyre színesebb a játéka. Bevállalja a cseleket, (tegyük hozzá, sikeresen teszi) kiváló a passzjátéka, lefut bárkit, és gólerős. Mi kell még? Egy kiforrott játékos. Pedro ezért Pedro. Nem kell senkihez hasonlítani. Egyedi stílust képvisel. Maradjon meg ilyennekMou örülne, ha neki lenne egy ilyen játékosa
Pedig még csak most hozta fel szinte a nagycsapathoz.Puyol05 írta:Pedronak az Almeria elleni kupameccs volt a 100. meccse a Barcelona első csapatában! Gratulálok neki!
Bizonyára nem látta azt az El Clásicót, amikor 2-0-ra nyertünk Messi és Pedro góljaival. Nem, hogy betette a lábát arra a pályára, hanem gólt is lőtt. Ennyit a nagyszájúról...Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
sztem csak bosszúból és nagyképűen dumálgat be...kicsit dühös lett rá az 5-0 után biztos:Pbandua írta:Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
nem barca szint??? idővel simán stabil pillére lesz a csapatnak, még ha mások nem tartják annyira tehetségesnek is - szerintem..
Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
A sok munkának a meg van az eredménye!Nem egy kivételesen tehetséges gyerek, de rengeteget dolgozik!Imádni való a kis Petikelevproff írta:Ezt a Pedro gyereket egyre jobban csípem, elképesztő pali, elképesztően gyors, agilis. Imádom.
Pedro abszolút kétlábas (és állítólag kétkezes is), ugyanakkor állítása szerint góljai több, mint felét jobbal szerzi, úgyh ha valami, akkor jobblábas.bence-barca írta:Amúgy Pedro jobb v bal lábas?![]()
Csak mert Fifa 10-11 ben is ballábasként van jelölve, de élőben szögleteknél is pl, meg ugye helyzeteknél is mindig a jobbját használja.
Nem biztos, hogy nem hangzott el.haszi írta:Ilyen nyilatkozat nem volt sehol, kitaláció, NSO, Képes Sport ilyenekre nem kell hivatkozni...
Hát azért jó pár Madrid meccset néztem meg ebben a szezonban. Mondjuk egy madridista biztos jobban figyeli a játékosok teljesítményét, mint egy katalán fanatikus, de én így vettem észre (pontosabban nem vettem észrehaszi írta:Hát ezzel a 'Di Maria nem védekezik' szöveggel az látszik, hogy nem nagyon nézted az eddigi meccseit a Madridban, mivel ez pont rá k*rvára nem igaz. A Ronaldós részt adom. Többet majd máskor, mert most mobilról írok és unom be pötyögtetni.
Miben?haszi írta: Amúgy meg az idézet utolsó sorával nem értek egyet, ebből a hármasból Di Maria szvsz. egy szinten van Pedroval és ez a mérleg idővel ha elbillen, az argentin felé fog (bár ez szubjektív vélemény)... Benzema és Higuaín jelenlegi formájánál meg lassan Air Sanyi is jobbat produkál...
Erre csak az előbbi hsz-mből tudok idézni... :Varatrix írta:nem érdemel ilyesfajta negatív kritikát.
haszi írta:Ilyen nyilatkozat nem volt sehol, kitaláció, NSO, Képes Sport ilyenekre nem kell hivatkozni...
Hát igen, néha-néha elég eszetlen húzásai vannak (Milan ellen és most a Getafe ellen is (ahogy te is említetted) volt 1-1 olyan akció hogy 3-an mentek szembe a kapussal és mind a kétszer D.M. k-rta el... Milan ellen nem passzolt, míg a tegnapelőtt későn passzolt és a Benzematól érkező visszapasszt elég hosszan tolta meg és a kapus kezében kötött ki a labda). De! Vannak nagyon okos megoldásai is, nem egy gyönyörű gólpasszt adott az eddigi szezonban (a kupából tudok most 2-őt kapásból a Murcia ellen egy gyönyörű passz külsővel és a Levante elleni átemelése ) és 1-1-ben vagy egy szép cselt, vagy a gyorsaságát kihasználva az esetek többségében megveri védőjét. Ami rossz tulajdonsága a néhányszori eszetlensége mellett az a színészkedése, fetrengése, bár engem addig nem zavar amíg a pályán gyönyörű dolgokat visz végbe.kennyke04 írta:Jelenleg Pedro sokkal jobb mint DM, márcsak azért is, mert játék-intelligenciája magasan az argentiné felett van és így sokkal többet ki tud hozni magából. Máriának kéne egy kis agy néha és jó játékos lehetne, mert technikája gyorsasága megvan, de néha annyira buta, hogy nagymamám is meglátná, hogy egy-egy szituba mit kell csinálni (legutóbbi meccsen is, 3 az egybe vihették erre visszakapott labdával azt se tudja hogy mit kezdjen)haszi írta: Di Maria szvsz. egy szinten van Pedroval és ez a mérleg idővel ha elbillen, az argentin felé fog (bár ez szubjektív vélemény)...
Ellenben Pedro, úgy megtanult játszani Alvessel jobb szélen, hogy álmodozni se mertem volna erről...
Majd az idő eldönti.haszi írta:Amúgy meg az idézet utolsó sorával nem értek egyet, ebből a hármasból Di Maria szvsz. egy szinten van Pedroval és ez a mérleg idővel ha elbillen, az argentin felé fog (bár ez szubjektív vélemény)... Benzema és Higuaín jelenlegi formájánál meg lassan Air Sanyi is jobbat produkál...
Jelenleg Pedro sokkal jobb mint DM, márcsak azért is, mert játék-intelligenciája magasan az argentiné felett van és így sokkal többet ki tud hozni magából. Máriának kéne egy kis agy néha és jó játékos lehetne, mert technikája gyorsasága megvan, de néha annyira buta, hogy nagymamám is meglátná, hogy egy-egy szituba mit kell csinálni (legutóbbi meccsen is, 3 az egybe vihették erre visszakapott labdával azt se tudja hogy mit kezdjen)haszi írta: Di Maria szvsz. egy szinten van Pedroval és ez a mérleg idővel ha elbillen, az argentin felé fog (bár ez szubjektív vélemény)...
Ilyen nyilatkozat nem volt sehol, kitaláció, NSO, Képes Sport ilyenekre nem kell hivatkozni...gergo9 írta:Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
Azt hogy ez egy kitaláció, semmiféle nemzetközi sajtó nem közölte.
Megnyugodhatsz erre ment volna a válasz Guardiola részéről is.
Ha mégis igaz akkor nagyon jó uton jár a provokációban , de a hüléje saját magának megássa a sírt mint ahogy megásta azzal hogy be nem állt a pofája a hazai klasszikusig. Aztán az egész csapat felszabta magát és közröhejt csinált az egész csapatából.
Én nem bánom ha folytatja, a köpedék státuszból nem nagyon tud elmozdulni már negatív irányban.
Attól függetlenül jelenleg Pedro a Benzema,Higuain,Di Maria trió előtt jár elég bőven.
Ja, kizárt dolog hogy Mourinho ilyet mondana Pedro-ról.Azt hogy ez egy kitaláció, semmiféle nemzetközi sajtó nem közölte.
Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?