Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van.Szenzációs bokája van, ez látszik a passzaiból is.Capon írta:Kicsit beleszürkült, bár ha játszik azért mutat egy két szép cselt ezt-azt a labdával, de még bőőőven van mit tanulnia és ehhez aztán tényleg nagyszerű tanárai vannak Xavi, Ini személyében, remélem egész nap a nyakukban lóg.
Ugyanígy gondolkodtam ahogy Te.Sanama írta:
Élő topikból áthoznám ide.
Eddig- Pedro mellett- Az év csalódása számomra. Annyira be volt magyarázva,hogy Ronaldinho + Xavi ötvözete... Első pár meccse jó is volt, azonban, szürke, eltűnik a mezőnbyen, gólhelyzetben rosszul dönt. És még akkor az apja pattogott,hogy mekkora ász a fia.
Nem azt mondom,hogy reménytelen,de azért rendre kap lehetőséget, és akkora nagy fejlődést nem látok
Élő topikból áthoznám ide.Capon írta:Á ne is mond. 6 méterre üresen szemben a kapuval bepasszolja 2 védő közé.Sándor_is írta:Thiago is a megtestesült önzetlenség...onnan vissza, minek?
iniesta mellett a másik ember a barcában,akit imádok. kívánom neki,hogy kapjon idővel egy olyan posztot,ahol stabil kezdő lehet,mert megérdemli,hogy a világ legjobbjai között játszhasson meccsről-meccsre. hatalmas játékos lesz,ez nem vitás és ehhez a legjobb helyen van(ami sajnos nem a real)Barcaman14 írta: A lényeg hogy hatalmas tehetség, aki így is úgyis húzóember lehet a jövőben!
Kétségkívül sok a hasonlóság közöttük. Lehet hogy "hiba" lenne őt Xavi posztján játszatni. Jól ellátná a feladatát nem vitás, de szerintem túl kötött poszt neki. Inkább el tudnám képzelni egy kötetlen, szabad pozícióban, mert hatalmas lehetőség van benne ilyen szempontból szerintem. Viszont Pepnél ez nem fog megvalósulni!Barcaman1993 írta:Azért az első góljánál, amilyen cselt lenyomott az se volt semmi.Barcaman14 írta:Valamiért a tegnapi büntetőjéről megint Ronaldinho jutott az eszembe!
Azért az első góljánál, amilyen cselt lenyomott az se volt semmi.Barcaman14 írta:Valamiért a tegnapi büntetőjéről megint Ronaldinho jutott az eszembe!
szerintem ez nem flegmaság,inkább "lazaságnak,könnyedségnek" mondanám.Ha fociról van szó,én is ilyen vagyok,legalábbis mozgásban és ilyen dolgokban,de közben mégis maximálisan odateszem magam,és beleadok mindent,csak ilyen vagyokshutterisland írta:valami egészen különleges a labdakezelése, mozgása
tényleg olyan, mint ha mondjuk ronaldinho és xavi gének lennének összegyúrva a srácban.
viszont a csapatban ő az egyetlen, akit olyan flegmának érzek, vagy nem is tudom.
én is felvetettem korábban (nem konkrétan ezt..) azt, hogy egy sorral közelebb játszhatna a kapuhoz...az ő képességeinek nem a kezdőkörnél, vagy az ellenfél térfelének közepén, hanem a 16-os előtérében és környékén vennénk a legnagyobb hasznát szvsz.Tocy írta:Kipróbálnám amolyan Ronaldinhos poszton vmelyik oldalon, befelé húzva, a védelemre rávezetve. Cesc ziccere előtti mozdulatai megmutatták, hogy tudna ott nagyot mutatni...meg korábban az AtMa ellen volt, hogy a bal szélről befelé húzódva alázta meg a védőjét. Nem vonalszélsőben, mint Pedro vagy Alexis, hanem bal v jobb oldali támadóként, mint R10 anno...mesés lenne