Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem semmi bajom a 3 védővel. De az hogy Abidal és Alves legyen abból a 3-ból 2 az rohadt nagy öngyilkosság. Ők szeretnek felfutni, és ha ezt meg is teszik akkor ott marad Pique egy szél semmiben, az egyedüli aki max segíteni tudna neki az Busi. Tök mind1, hogy most a kp-n van minden ember, egy szemfüles passz,ívelés elég ahoz, hogy kakiban legyünk.Bestbarca
A mai labdarúgás viszonylatai között is lehet használni a 3 belső védős felállást, de ahoz nagyon jó szélső védők kellenek akik fel vannak tolva a kp-ra de bármikor visszajönnek kialakítani egy 5 emberes előnyt. Ilyet a Brazilok nyomtak 2002-ben.3 védővel meg senki nem játszik már, a hatharom.hu oldalán van errol egy cikk tökéletesen leirja h miért is. az európai topcsapatok közül senki nem tolja így,
Game90 írta:Remélem Pep játszatni fogja őt szerdán...hazai pálya, Real ellen, Szuperkupa visszavágó...![]()
Na jó ez csak egy felvetés volt,egy érdekes cikk alapján,ami elgondolkodtató...Én se hinném hogy ez lesz,mint írtam,de azért van vmi alapja...visca el barca írta:ez gyönyörű monológ volt a nagy semmirőlBestbarca írta:...
nem fogunk 3 védővel játszani.
van egy sok-sok éve tökéletesen működő rendszerünk, amellyel nagy ritkán (20 meccsbol egyszer) betlizunk és ennyi. Hiába tudja mindenki h mit fogunk játszani, senki nem tud ez ellen semmit tenni. Nem kell példának felhozni az x évvel ezelotti cselzi v inter elenni meccset, mert minden idényben lesz olyan, amikor semmi sem sikerul...
3 védővel meg senki nem játszik már, a hatharom.hu oldalán van errol egy cikk tökéletesen leirja h miért is. az európai topcsapatok közül senki nem tolja így, talán majd a hülye gasperini az interrel az idén. ha tényleg bevállalja a 3-5-1-1-et, amit a milan ellen toltak az elso felidoben, sztem oriasi bukta lesz neki belole. de ez már legyen az ő gondja
ez gyönyörű monológ volt a nagy semmirőlBestbarca írta:...
Született: 1980.01.25.Barcaman1993 írta: Sztem az lehet a háttérben, hogy Xavi bőven 30 felett van,
Hát azért jó, hogy nem te vagy az edző. Ne hülyéskedj már! 2+x meccs erejéig venne a vezetőség egy játékost 35 milláért. Még viccnek is rossz. Az ok pedig, hogy Pepe ne Messit, hanem Cesct rúgja szét, hát vmi oltári nagy baromság. Ráadásul láttuk vasárnap, hogy Mou Pepét védőként is használja. Sztem az lehet a háttérben, hogy Xavi bőven 30 felett van, Ininél előszoktak fordulni a sérülések és Xavi is jó pár meccsen sérülten játszott. Így pedig Cesc bőven odafér. Keitanál sokkal jobb, Thiagonal pedig érettebb. Thiagonak még rengeteget kell fejlődnie a labdajáratásban. Másrészt ha Pep ellenszert keresne a Real ellen nem hinném, hogy az lenne, hogy Fabregast tolja föl előre. Nem véletlenül pl. Sanchez sem véve.S.Doyle írta:Ha Guardiola azt akarta hogy jöjjön akkor itt a helye amugy szerintem Cesc csak a nagy meccsekre jött azért mert Mou kitalálta Pepe féle vk-t aki eltönteti Messit a szabadokat meg elpaszoljuk mint legutobb az első félidőben aztán a 2.-ban Messi már hirtelen Alexissel kényszeritözött a szélen nem is egyszer, Guardiola kihuzta szélre és szerintem igy Cesc lesz a hamis 9 amire Mou nem készül ráadásul Angliába már megszokta a boka csattogást Messi pedig azt fogja csinálni amit 2008/09ben befele húz lő gól mert ugye Marcelo mellet azért neki nem lesz nehéz dolga.
A mi felállásunk egy jóideje ennél korszerűbb. 4-1-2-1-2. Messi jobbszélsőből támadóközéppályás lett és nincs középcsatárunk. Szerintem részben zseniális, részben a kénysze rszülte.bali 15 írta:Lehet, hogy nekünk is át kellene állni a jelenkor divatfelállására a 4-2-3-1-re?
Néha azon gondolkozom, hogy mondjuk egy olyan jól kontrázó csapat ellen mint a Madrid lehet, hogy több szűrő kellene.
De akkor a jelenlegi csatársort tehetjük is a kispadra
Ezt eddig is tudtuk, s már beszéltük is, a leírt gondolatokból sok mindennel egyet értek!A felállás változtatás nem hiszem hogy megvalósulna!Ami működik azt tökéletesíteni kell!És én is úgy gondolom, hogy Cesc beilleszkedése s helyzete korántsem lesz olyan egyszerű, mint gondoljuk, de kívánom neki a legjobbakat!Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/3abb4d-a ... ozeppalyan
Off: Na azért ne vicceljünk márdaffy írta:messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadtSuperMessi írta:Edzés képek:
http://fcbarcelona.com/web/castellano/g ... leria.html
azér ezt felépíteni 1 nyár alatt nem lehet
nagyszerű videó.Bestbarca írta: http://www.youtube.com/watch?v=REKuFOBtpes
A kiemelt részre reagálnék:shutterisland írta:
picit off, de ha már linkelted...nincs olyan videó, amin pepe összes állatsága megvan ? találtam egy 4 perceset, de ott kb 6-7 eset megy végig.
Off: Öhhh volt nekem lementve,de leszedték,azóta nem találok,biztos nem illett bele Flórika galaktikus madridi elképzeléseibe...shutterisland írta:
picit off, de ha már linkelted...nincs olyan videó, amin pepe összes állatsága megvan ? találtam egy 4 perceset, de ott kb 6-7 eset megy végig.
Mégis hogyan segítene?ferninho írta: az köztudott dolog, hogy Messit hormonozták anno rendesen.
és ennek tudatában máris nem olyan meglepő ez... nagyon sokat segít ez ilyen téren, még ennyi idő távlatából is.