Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hu nagyon tetszik,lehetne még ilyeneket??Katalán88 írta:Csináltam egy wall-t:
Még fogok sztem változtatni rajta...
http://kepfeltoltes.hu/view/090321/Mess ... es.hu_.png
Még fogok sztem változtatni rajta...
Használd nyugodtan.TZS írta:Akkor ezt lestoppolhatom, vagy barca99 igényt tart(asz) rá??
Valóban ugyanaz,Michael engedélyével csórtam ellionelmessi19 írta:Hmm.. ez a zöld cucc ugyanaz ami 1-2ővel lentebb van a Messisen.. már annál is akartam mondani,de most így mindkettőre:
Mindkettő jó kis munka, de nekem ez a zöld fényjáték iszonyat idegen hatású rajtuk.. egyszerűen nem illik oda szerintem, színben.
Gólöröm közben sikerült elkapnia a fotósnak.TZS írta:Úgy értettem, hogy fura az a fej tőle, ami a képen van.MichaaBee írta:Azt hogy érted, hogy érdekes az arcberendezése?![]()
Gondolom grimaszol, vagy csak így röhög, örül, nem tudom...![]()
Erről nem te tehetsz!
Egész jó, csak próbáld meg Eto'o arcát letisztítani. Onnan radírozd le a nem kellő texteket, mert így olyan mintha bevágtál volna egy képet Eto'óról és rátettél volna 20 textet.socio66 írta:Eto'o
Úgy értettem, hogy fura az a fej tőle, ami a képen van.MichaaBee írta:Azt hogy érted, hogy érdekes az arcberendezése?![]()
Nekem is küldd el légyszíves, mert én rakom ki majd a szavazást. Ha van időd, akkor egy olyan képet is nyomhatnál, amint a te fejléceddel látszik a honlap.balboa7 írta:izé....
hova küldjem,rakjam be a honlaphoz készült fejlécet?
Nem az én dolgom, csak már kezd zavaró lenni, h sokaknak nagy képe van, de előbb le kéne kicsinyíteni a képet nem?TZS írta:
Akkor ezt lestoppolhatom, vagy barca99 igényt tart(asz) rá??
Akkor ezt lestoppolhatom, vagy barca99 igényt tart(asz) rá??Katalán88 írta:Na végleges:![]()