Barca vs. Real
Valószínűleg egy évet marad még kölcsönben a Racingnál.
Amúgy meg a Realnak egész évben védőproblémái voltak, nem a számukkal, se nem a minőségükkel, a sérüléseikkel...
Én örülök Garay megvételének.
Amúgy meg a Realnak egész évben védőproblémái voltak, nem a számukkal, se nem a minőségükkel, a sérüléseikkel...
Én örülök Garay megvételének.
Na igen már megint borsot tör az orrunk alá a mardid....
most mondja meg valaki hogy miért volt nekik szükségük Garayra???
mindenesetre majd megnézem hány meccsen fog játszani jövőre...
kb Metzelderéhez hasonló idénye lesz szerintem! sok sikert neki...
nem baj legalább jól megszedi magát pénzzel,úgyis csak ez a célja szerintem..

most mondja meg valaki hogy miért volt nekik szükségük Garayra???
mindenesetre majd megnézem hány meccsen fog játszani jövőre...
kb Metzelderéhez hasonló idénye lesz szerintem! sok sikert neki...

nem baj legalább jól megszedi magát pénzzel,úgyis csak ez a célja szerintem..
A Levanténak kutya kötelessége volt kiállni a tegnapi meccsre. Ha már sztrájkolni akartak, miért nem kezdték előbb? Azt meg már ne egy Barca szurkoló döntse el mire és miért ad pénzt a Madrid.
- miihii
- KHAL
Jajj,de köszönöm szépen,h osztod a véleményt ! Azt hittem én is meg leszek róva a felvetésért,de h épp egy MADRIDista (csak a te tiszteletedre írtam nem margitot!fir3bird írta: De ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy persze hogy azért akartak fizetni, hogy kitömhessék a Levantét, de nembaj nekem így jobban is tetszik

Hopp,közben 4:2,van itt esemééény kérem szépen...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Irigykedünk hát,példaképünk a Madrid.Gomezinho írta:Egszerűen nem értem hogyan lehet már ezen is vitatkozni? Annak ad pénzt a MAdrid akinek akar! Amugy meg szerintem a BArcelona is kisegiti majd őket! Ez egy gesztus , ennyi! És most csak irigykedünk hogy nekik jutott eszükbe előszőr!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ez a kulcs mondat.Sztem az a szánalmas ha valakit itt oltogatnak...De ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy persze hogy azért akartak fizetni, hogy kitömhessék a Levantét, de nembaj nekem így jobban is tetszikFernando írta:Tartom h a fórum egyenlő a véleményalkotással.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én elmondtam a véleményem. A véleményem támadása, ott kezdődött sztem a vita. Ha normálisan elmondta volna mki a véleményét értelmesen és bántás nélkül sztem nemlenne itt vita. Tartom h a fórum egyenlő a véleményalkotással.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Egszerűen nem értem hogyan lehet már ezen is vitatkozni? Annak ad pénzt a MAdrid akinek akar! Amugy meg szerintem a BArcelona is kisegiti majd őket! Ez egy gesztus , ennyi! És most csak irigykedünk hogy nekik jutott eszükbe előszőr!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Neharagudj! De miért is jártam volna jobban? Azért mert megvan a véleményem és nézőpontom és felis vállalom? Mert hát ugye nem erre való egy fórum. Teljesen igazad van. Inkább te maradtál volna csöndben. Amugyis romlik a fórum színvonala. Ne gyarapítsd te is.Pedro10 írta:Fernando,erre mondják,jobban jártál volna ha csöndben maradtál volna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- raúlgonzales89
- Barça B
ez lehetetlen ugyanakkor elgondolkodtatómiihii írta:Én nem akartam beleszólni ebbe a margit jótékonysági akciós vitába,de most kicsit bekotyogokBelenézegettem a levante elleni meccsbe,3:0 félidőben...Gonosz gondolat fogalmazódott meg bennem:a nagy sportszerű margit csak nem azért akart segítő csekket nyújtani a kiscsapatnak (amiről amúgy sztem 100%ig tudni lehetett,h úgyis visszautasítják!) h nehogy már ne utazzanak el az utsó meccsre,ahol majd jól kitömhetik őket,h villantsanak még egyet a szurkolóiknak!?:-k Ehemmm,ehemmm
![]()
![]()
![]()
Tudom,gané wok,h ezt felvetem,de csak eljátszottam a gondolattal...

Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
- miihii
- KHAL
Én nem akartam beleszólni ebbe a margit jótékonysági akciós vitába,de most kicsit bekotyogok
Belenézegettem a levante elleni meccsbe,3:0 félidőben...Gonosz gondolat fogalmazódott meg bennem:a nagy sportszerű margit csak nem azért akart segítő csekket nyújtani a kiscsapatnak (amiről amúgy sztem 100%ig tudni lehetett,h úgyis visszautasítják!) h nehogy már ne utazzanak el az utsó meccsre,ahol majd jól kitömhetik őket,h villantsanak még egyet a szurkolóiknak!?:-k Ehemmm,ehemmm

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando,erre mondják,jobban jártál volna ha csöndben maradtál volna.
Azáldójátnéki.
-
- Barça C
ha a madrid öltözőjében egy légy elcsúszik a kövön és kitöri a nyakát, az is sajtótéma... => nem hiszem h azárt csinálták volna ezt, mert nem foglalkozik velük eleget a sjató...Hát nem is tudom, gesztusnak szép, nyilván nem utolsó hogy a média beszél a Mardidról.
csak a madrid
Kákán is lehet csomót találni..
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát nem is tudom, gesztusnak szép, nyilván nem utolsó hogy a média beszél a Mardidról. Nem hinném, hogy a Reálnak bele kéne szolnia ebbe. Nem az ő dolguk. Szerintem nem sok közük van hozzá, hogy a másik csapatban mik történek. Ez a szép gesztus épp arra volt jó, hogy beszéljünk roluk. Szerintem ez a Levante dolga. Egyik csapat se szoljon bele vagy ha mégis megteszik akkor az összes La Ligás csapat támogassa a Levantét (természetesen nem anyagilag. Amig más csapatok nem juthatnak fel a magasabb ligákba anyagi körülményeik miatt, addig ebbe sem kéne beavatkozni. Nem lenne fer másokkal szemben)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sztem sincs, jobb is h segítenek rajtuk.Csak a Barca! írta:Szerintem ebben semmi gáz nincsen...laxa1990 írta: Ez tényleg túlzás, h. ekkora arcuk legyen, na mind1 majd jövőre lejebb vesszük.![]()
Força Barça!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem. Egyáltalán nem azért kötök bele, mert Real Madrid. És akkorsem teccene ha a csapatunk tett volna ilyen gesztust. Bár sztem ha a mi csapatunk tett volna, akkor azt nem a sajtó által világgákürtölt dolog lenne.Aprieto írta:Amennyiben a csapatunk tett volt egy ilyen gesztust -miért ne tett volna?!-, akkor is azt mondanád hogy undorító nemde?
Komoly, hogy még ebbe is bele tud néhány ember kötni csak azért mert Real Madrid.
És tényleg leszeretném zárni a vitát. Nem egyezik az álláspontunk. Visca el Barca! És sztem nekedis ez a fontos.

Én is így látom. Szép dolog volt, hogy felajánlották.Rivaldo11 írta:Egyáltalán nem tartom megalázó dolognak a madridi lépést. Ellenkezőleg. A Levante kis klub, a játékosok hónapok óta nem kaptak fizetést.
Szép gesztus.
Amennyiben a csapatunk tett volt egy ilyen gesztust -miért ne tett volna?!-, akkor is azt mondanád hogy undorító nemde?
Komoly, hogy még ebbe is bele tud néhány ember kötni csak azért mert Real Madrid.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért megalázó mert szegény Levante játékosok az önbecsülésükért harcolnak már a tavalyi szezon óta, dacolva a klubvezetéssel és gondolom nem egy bírósági ügyük volt már. Erre jön egy Real Madrid aki a sajtó által világgá kürtöli hogy ők majd fizetnek a Levante játékosainak, mert nekik ugyis van egy csomó pénzük. Ha ezt kedves gesztusból tették volna mi nem tudnánk róla. És én ezt a témát részemről leis zártam. Nézőpont kérdése az egész.sergi1989 írta:félelmetes világképpel rendelkezel de komolyan...nem könnyeb volna reálnak is elmenni nyaralni és nem lejátszani a meccset ők mégis segítenének...ebbe mi a megalázó ..paff
Ui.: Lehet kicsit durva volt ez az Amerikás dolog

-
- Capitá del Barça
félelmetes világképpel rendelkezel de komolyan...nem könnyeb volna reálnak is elmenni nyaralni és nem lejátszani a meccset ők mégis segítenének...ebbe mi a megalázó ..paffFernando írta:Sztem lenéző cselekedet volt amit csináltak. Roppant unszimpatikus dolognak tartom. Nemhiszem, hogy ezt (is) a Real Madridnak kéne megoldania. Kicsit törődjenek magukkal. Kezdem ugy érezni hogy a Real madrid olyan mintha világvsizonylatban összevetnénk Amerikával.
Szerk.: Nah meghát igen. Világgá kell kürtölni ugye hogy a real a télapó.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem lenéző cselekedet volt amit csináltak. Roppant unszimpatikus dolognak tartom. Nemhiszem, hogy ezt (is) a Real Madridnak kéne megoldania. Kicsit törődjenek magukkal. Kezdem ugy érezni hogy a Real madrid olyan mintha világvsizonylatban összevetnénk Amerikával.