Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Használd csak nyugodtan!miihii írta:Valentino!
Utólagos engedelmeddel levadásztam a munkádat,remélem még nincs használatban.Naon bejön.Ha gáz,cs szólj és kikapom rögvest.
Én nem értek hozzá, de valahogy az engem nem fog megtenkl írta:
Friss avatarok
Nem vagyok Photoshop guru, de sztem konvertáld át az eredeti képet PNG-be! Ha nem sikerül így sem, akkor nem tom..Mosquito írta:itt van egy másik eurobarcas banner:
ez sem végleges, várom a javaslatokat
A photoshop gurukat kérdezném, hogy miért van az ha kicsinyítek egy képet teljesen elromlik a minősége?
Régebben ilyen gondom nem volt, most az összes kép amit kicsinyítek "berecésedik"(lásd eurobarcas logo és ez még nem is fest olyan szörnyen).![]()
Nem tudom, hogy valami elállítódott e, vagy csak a grafkártya szórakozik velem.
Tökéletes!!!!..:Poldi:.. írta:
elég nehéz eltalálni ugyanazt mégegyszerígy sikerült
Nézted a képek formátumát? Egy png sokkal nagyobb lehet egy sima jpg-nél.barca99 írta:Ezeknek az avataroknak miért ekkora a mérete? Mármint egy másik fórumon akartam avarart használni, de ott még direktlinkbe sem mehet 11 kb-nál nagyobb méretű kép. Megnéztem pár ittenit, szinte az összes nagyobb 11 kb-nál, aztán kerestem pár másik avatarképet máshol (ami mondjuk pixelben nagyobb) azok mégis 11 kb alatt vannak. Szóval itt egy 100x100-as 20 kb, ott egy 130x130-as 8 kb. Hogy működik ez?
Jujj Poldi!..:Poldi:.. írta:
kommentek reményében. erre is és az előzőre is
először erre reagálva: nagyon jól néz ki, de a bal felső sarokban,olyan már majdnem mintha egy angol zászló lenne, szntem azzal kellene kezdeni vmit..., viszont a játékosok része nagyon frankó,grt!
először erre reagálva: nagyon jól néz ki, de a bal felső sarokban,olyan már majdnem mintha egy angol zászló lenne, szntem azzal kellene kezdeni vmit..., viszont a játékosok része nagyon frankó,grt!
Nagyon jó!Bányász írta:Az új téma pedig röviden tömören ennyi lenne: Barca vs Real