Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A reálos rész már vejött, már csak a barcának kell lőnie 3 gólt!Mégegyszer a tippem:
real-BARCELONA 2:3!
Köszi Enrique! Mondjuk én személy szerint inkább nézem a meccset, majd utána megdumálom a többiekkel a szitutEnrique írta:Mehetnek, ez egy nyilvános fórum.
Guardiola érkezése pedig nem hivatalos tény, legalábbis minden jel, hír erre utal.
Egyébként akik ide írogatnak madridisták sztem nem parasztok sőt inkább jófejnek mondanám őket, bár a madridistán van 1-2 ilyen emberkhtomka írta:Köszönjük a "megtisztelő megszólítást" menj el fogat mosni hátha a szüleid megengedik,hogy fent maradj a meccsre!czaki írta:De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h
Mehetnek, ez egy nyilvános fórum.fir3bird írta:Mehetnek a Madridisták is?csak vicc volt
de vki legyenszíves válaszoljon már a Guardiolás felvetésemre!
fir3bird írta:Mehetnek a Madridisták is?csak vicc volt
de vki legyenszíves válaszoljon már a Guardiolás felvetésemre!
Köszönjük a "megtisztelő megszólítást" menj el fogat mosni hátha a szüleid megengedik,hogy fennt maradj a meccsre!czaki írta:De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h
Mehetnek a Madridisták is?Enrique írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=774
Itt tessék majd a meccset kommentálni, utána lehet itt is megbeszélni a történteket.
Hát nem tom szerintem annyira nem vészes a kezdőnk. Egyedül Gudjózsi aki necces de remélem nem lesz sok dolga. Meg még egyedül Bojant féltem egy kicsit hogy ott középen be fogják darálni. Eto'o azért mindig nagyon felszívta magát a Real ellen. Főleg ha idegenben nyomtuk. De szerintem nem lesz annyira vészesczaki írta:gyerekek sztem ezzel a sok hiányzóval ingencsak nehéz lesz meccset nyerni. De ha sikerülne annál nagyobb bravur lenne...
Mindenesetre én bizom a fiukban h kihozzák a maximumot magukbol!!
De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h ennek mánem volt tétje, meg h nagy dolog övék a bajnoki cím.
De ez nem így van!!! óriási a presztízsértéke még iylenkor is a találkozónak és hidjétek el egy barca győzelem borsott törne a madridi orrok alá:D
Figy ez most olyan hogy Madrid a főváros. Ott az emberek másabbak egy picivel. Nem azt mondom hogy nagyon de egy picivel. Nem hiába hívnak titeket királyi gárdának. Nem olyan radikálisak mint Barcelona-ban. Most mondanám Pest és a vidék kapcsolatát de hát mint tudjuk, kicsiny hazánkban az a helyzet hogy Pesten talán még nagyobb parasztok vannak mint vidéken. Katalóniában a katalán emberek hevesebb vérmérsékletűek. Ez lehet a Franco-éra hozománya, nem tudom. De nekik sokkal jobban szívügyük a Barca, és sokkal jobban utálják a Madridot, mint Madridban a Barcát. Nekem ez a véleményem, de lehet hogy most oltári nagy baromságot mondtam.sergi1989 írta:senkit nem akarok megbántani:
de van fő oldalon egy videó a madridba érkezésről...
és valahogy nincs a csapat ellen tüntetés..sőt az szép busz is megussza kövek nélkül..számomra ez érdekes hogy Barcelonába miért kell mindig összetörni a buszt..még egyszer senkit nem megbántani akarok csak mondom !
hogy ennyi idő után sztm ők is abbahagyhatnák eme szokásukat !
hát jaa végülishFernando írta:fir3bird írta:Sztem várható eredmények 2-2, 3-1, 1-2Hát ez lol
Elég változatos eredmények. röviden leírtad h H D V.
fir3bird írta:Sztem várható eredmények 2-2, 3-1, 1-2
inkább ne, jó?lionelmessi19 írta:Jó meccs lesz.
Remélem azért a sorfal után is megtiszteljük pár góllal a bajnokot.
Nézd a topic nevét-->sztem mostanában senki semmi rosszat nem írt.Sztem várható eredmények 2-2, 3-1, 1-2gonosz írta:Mi van? Minden realos itt éli ki magát?????
Ebből én nem értettem semmitBenga írta: Még a Realos azt mondta, hogy elhozná Messi-t bármennyi pénzért is a Barcás azt, h ha ezzel gyengítené az ellenfél csapatát
Bátor vagy hallod de remélem nem ok nélkül és bejönwakii írta:legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixemKarashu írta:Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!
legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixemKarashu írta:Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!
gonosz írta:Mi van? Minden realos itt éli ki magát?????