ebben tökéletesen egyetértünk!Grege írta:... de a győzelem sztm megérdemelt, ha a 4:0 nem is...

Egy percig nem mondom, hogy nem volt jó a Sevilla, éppen ez a szép ebben a győzelemben, de az azért túlzás, hogy ne érdemelte volna meg a Barca a győzelmet, legalábbis sztm.Boixos írta:ott volt a sevilla az első félidőben, nagy mákunk volt, h nem köszöntek be. utána meg elment a kedvük a meccstől. amikor pikk-pakk benyomnak nekik 3 gólt, ráadásul ha két 11est nem adnak meg (mert a 3. amit a puyol "csinált" sztem nem volt az), nekem is tele lenne a szervezetem az egésszel.
Farkas Norbi volt, és ő is közvetítette a meccset szombaton.Grege írta:Ki volt ez a kaporszakállú a sport1-n, aki a Sevilla meccs összefoglalóját kommentálta?
Az egy dolog, hogy volt 3 tizi lehetőség, de ezt 20-szor el kell mondani?
Hozzáfűzve, hogy mennyire nem érdemelte meg a győzelmet a Barca?
No meg a kevdenc részem: "Az első félidőben sokkal jobban játszott a Sevilla"
Hmmmm, én megnéztem a meccset, de ezt nem vettem észre, az elsőben még partner volt, a másodikban összeroppant, és mindezt képes Ronnie fejesei alatt benyögni... Egész mérges lettem![]()
![]()
!!!
Asszem a Farkas Norbi volt, aki Barca-szmpatizáns. De ő legalább reálisna tuja kommentálni a dolgokat. Mert az elég 1értelmű h a Sevilla jobb volt az 1. félidőben...Grege írta:Ki volt ez a kaporszakállú a sport1-n, aki a Sevilla meccs összefoglalóját kommentálta?
Az egy dolog, hogy volt 3 tizi lehetőség, de ezt 20-szor el kell mondani?
Hozzáfűzve, hogy mennyire nem érdemelte meg a győzelmet a Barca?
No meg a kevdenc részem: "Az első félidőben sokkal jobban játszott a Sevilla"
Hmmmm, én megnéztem a meccset, de ezt nem vettem észre, az elsőben még partner volt, a másodikban összeroppant, és mindezt képes Ronnie fejesei alatt benyögni... Egész mérges lettem![]()
![]()
!!!
Nem,ez így helyes.Csak még annyit zárójelben,hogy Riq. is 9gólos.redlions írta:Forlan nem 12 gólos? Olivira nem 11? Nihat nem 8?Szakacs írta:Góllövőlista:
16 - Eto'o (FC Barcelona)
13 - Forlán (Villarreal)
12 - Oliveira (Betis)
11 - Ronaldo (Real Madrid)
9 - Maxi Rodriguez (Espanyol), Nihat (Real Sociedad)
Forlannak nagyon megy
Forlan nem 12 gólos? Olivira nem 11? Nihat nem 8?Szakacs írta:Góllövőlista:
16 - Eto'o (FC Barcelona)
13 - Forlán (Villarreal)
12 - Oliveira (Betis)
11 - Ronaldo (Real Madrid)
9 - Maxi Rodriguez (Espanyol), Nihat (Real Sociedad)
Forlannak nagyon megy
Meg Gyepi a Shalkénak...Melkor írta:Ahogy néztem a visszajátszásokat szegényke eléggé meglepődött, hogy Marquez megcsúsztatta a labdát - így kb a fejét sem tudta megmozdítani (csak egy picit, szerencsére a megfelelő iránybaLG írta:Baptistát ne bántsátok, rossz napja volt...![]()
A Villareal hatalmas formába vanAsszem azt a meccset nem csak azért nyerték meg, mert mi gyongék voltunk! De kár, h nem játszanak mostanába a madriddal
... Mi meg pont most játszottunk veluk, mikor a csucson vannak
- de legalább ebből is látszik mennyire érzi a kaput, érdemes lenne megvenni
).
Rég láttam ilyen szép öngólt, ennél csak a mostani olimpián a görögök rúgtak szebbet, ha emlékeztek rá.
Ahogy néztem a visszajátszásokat szegényke eléggé meglepődött, hogy Marquez megcsúsztatta a labdát - így kb a fejét sem tudta megmozdítani (csak egy picit, szerencsére a megfelelő iránybaLG írta:Baptistát ne bántsátok, rossz napja volt...![]()
A Villareal hatalmas formába vanAsszem azt a meccset nem csak azért nyerték meg, mert mi gyongék voltunk! De kár, h nem játszanak mostanába a madriddal
... Mi meg pont most játszottunk veluk, mikor a csucson vannak
nem vonom vissza, mert én akkor felteszem a rivaldo ollózós bugiját, meg az összes ahhoz hasonlót, amit '82 óta, mióta nézem őket, műveltek.Rapika írta:Amint meglesz a gépem-jó ideje laptopról netezem...Boixos írta:belletti cseléért és a beadása utáni dinho-hátrahúzásért szeretem a (brazil) focit (ilyet az argentinok nem tudnak![]()
-
feltöltöm a riquelmés videót és visszavonod ezt a kijelentésedet!
Amint meglesz a gépem-jó ideje laptopról netezem...Boixos írta:belletti cseléért és a beadása utáni dinho-hátrahúzásért szeretem a (brazil) focit (ilyet az argentinok nem tudnak![]()