Élő közvetítések
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Segítek.Sztem Gerard fényévekkel jobb.balboa7 írta:Na Albertininek segítenék összepakolni azt elvinném az öregekotthonába!

-
- Jugador del Barça
Hat ahogy olvasom a hozzaszolasoitokat eleg siralmasak lehettunk : ((((
Albertini tenyleg ennyire "nem volt jo" ???
Albertini tenyleg ennyire "nem volt jo" ???
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Iszonyatosan szarok voltunk:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Beszarok. Hogy az életbe nem lőttünk kapura csak 25 méteren kívülről. [auto_cenzúra] a pálya, ok. De ilyen gólt kapni, meg semmit nem csináltunk. A gól szép volt, de ennyi. Ha a real győz akkor meg is érdemeljük hogy feljöjjönek 5 pontra.
(((((
Nem lehet pontokat veszíteni Numanciák ellen. Nekünk most kéne előnyt szerezni, emrt az összes rangadónkat amjd idegenbe nyomjuk, és akkor majd megnézhetjük magunkat.
Beszarok. Hogy az életbe nem lőttünk kapura csak 25 méteren kívülről. [auto_cenzúra] a pálya, ok. De ilyen gólt kapni, meg semmit nem csináltunk. A gól szép volt, de ennyi. Ha a real győz akkor meg is érdemeljük hogy feljöjjönek 5 pontra.

Nem lehet pontokat veszíteni Numanciák ellen. Nekünk most kéne előnyt szerezni, emrt az összes rangadónkat amjd idegenbe nyomjuk, és akkor majd megnézhetjük magunkat.
Albertini takarodj !!!!!!
nagyképű banda, az ilyenekért (is) utálom a realt

En most 1. sorban nem a sérultek miatt vok ideges.

-
- Jugador del Barça
Most kapcsolodtam be, mire vegigolvastam az eddigi hozzaszolasokat, mar ossze is hoztak a fiuk egy Golt!!!
Nahh Vegre!!
)))
Nahh Vegre!!

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha Giuly is lesérül.... begurulok

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
GÓÓÓÓL
MARQUEZ CSAK ÍYG TOVÁBB KELL A 3 PONT
BARCA BARCA BAAARCAAAAAAAAA

BARCA BARCA BAAARCAAAAAAAAA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
OLÉ
-
- Entrenador del Barça
Tudtam hogy ez lesz ,a francba
FORCA BARCA

FORCA BARCA
Gyerekek lehet sokan nem értetek velem egyet de reijkaard sajnos mar regen rosszul állítja össze a csapatot.Már régóta ugyanaz a csapat játszik és így a többiek nincsenek játékban.Ez később nagyon sokba fog kerülni.Nem tudom szegény Maxi-nak mit kell még tenni-e ahhoz hogy legalább már egyszer kezdő legyen.Itt hangoztattuk hogy nem a kispadra igazoltuk erre meg tessék.Egy gól egy gólpassz a chelsea ellne erre a kispadon kezd.A sok sztárunk ki van zsigerelve nincsenek pihentetve.Eddig az volt a baj hogy nincs kispadunk.Most meg itt van Albertini Gerard iniesta Maxi.Ilyen kor lehetne játszatni őket.Bennük tuti meg lenne a bizonyítási vágy.Giuly-t már régóta nem kellene játszatni.Tartok tőle hogy még nagyon nehéz bajnokság áll előttünk ugyani ha továbbra is ezekkel az állandó játékosokkal játszunk a végén kifogy a szufla és úszik az első hely.Bár ne lenne igazam de az utóbbi meccsek ezt mutatják.Remélem nem lesz igazam.Hajrá BARCA.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem le kellett volna fújni. Veszélyes játék volt, de lehet, hogy csak az elfogultság szól belőlem. Maxi télleg megint jó lehet. Oleguer, vagy Albertini helyére kén, hogy jöjjön. Mert ugye most Giuly maradhat szélen mert Belletti ma már asszem nem fog az ellenfél tizenhatosánál rohangálni 

- balboa7
- Entrenador del Barça
Én már a celzi ellen sem voltam megelégedve Albertinivel, most meg! Sztem már nem Barca szint! Ilyen pályán nehezebb mint a cselzi ellen volt! Remélem nem komoly Belletti sérülése!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
és az nem veszélyes játék, hogy valaki úgy ollózik, hogy mellette ott van a védő? Asszem ezt le kellett volna pfújni.