Hát már nem azért, de ez nekem inkább vicces.

Hát már nem azért, de ez nekem inkább vicces.
Hát sztem van helyette jobb is nálunkMatee :P írta:Amit soha nembocsátok meg Laportának...
Fúh de dúrva!!Charlie írta:Csekkoljátok a múúvit.
C.
Az jó kérdésGame90 írta:Hát igazad vanozsimiki írta:Szerintem azzal elvennénk egy nagy játékost a foci világátólGame90 írta:Valahogy honosítani kéne őt. És 15 év múlva beérne majd
![]()
![]()
Mert itt csak visszafejlődne
![]()
Csak egy kérdés: Txiki mért van a képen? Mert fogalmam sincs miről szól a szöveg.
Hát igazad vanozsimiki írta:Szerintem azzal elvennénk egy nagy játékost a foci világátólGame90 írta:Valahogy honosítani kéne őt. És 15 év múlva beérne majd
![]()
![]()
Mert itt csak visszafejlődne
Szerintem azzal elvennénk egy nagy játékost a foci világátólGame90 írta:Valahogy honosítani kéne őt. És 15 év múlva beérne majd
![]()
![]()
Ez engem is érdekelne. ki se lát a földből, de már olyan dolgokat csinál amire sok felnőtt profi futtbalista sem képesGame90 írta:Pontosan mit írnak a cikkben? Csak nem megakarjuk szerezni? Mert nem semmi a kiskölyök![]()
Na ez a nem mind1LG írta:Nem semmi a gyerkőc, az tutiCharlie írta:Csekkoljátok a múúvit.
C.
Nem semmi a gyerkőc, az tutiCharlie írta:Csekkoljátok a múúvit.
C.
Ismersz?Nemozsimiki írta:Most mit kell itt leugatnod?Kenny írta:Kit érdekel,hogy hogy trükközik ellenfél nélkül,majd ha úgy fogja nyomni a zsugát mint Quaresma vagy Roni(ellenfelekkel a nyakukon) akkor lesz nagy játékos belőle!
Örülnél,ha így nyomnád![]()
Senki sem mondta,h Ronnie kaliberű,és tudna ilyet ellenféllel a nyakán...
Attól még dúrva dolgokat tud,ezzel mi a gondod
Jó,de itt most nem arról szólt ez a video,h mit tud nyújtani a pályánLG írta:Lehet, de ez alapján:barca99 írta:De gondolom hogyha vkinek ilyen labdaérzéke van, az csak tud vmit a páylán is...PCPocok írta:A gyerek aki a videon szerepel egyébként megye 3b jáccik és ott az edző nem rakja be a kezdő csapatba![]()
![]()
![]()
Lehet, de ez alapján:barca99 írta:De gondolom hogyha vkinek ilyen labdaérzéke van, az csak tud vmit a páylán is...
PCPocok írta:A gyerek aki a videon szerepel egyébként megye 3b jáccik és ott az edző nem rakja be a kezdő csapatba![]()
![]()
![]()