Deco #2
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Grat neki!

in to exile
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ígyvan, gratz hozzá 

/This time it's personal/
Vito!Vito írta:
nagyon nagy az avatarod! légyszíves vedd kisebbre
Ilyen avatart nem szabad kisebbre vetetni

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Deco nagyon jó lesz még a Barcába nem szabad eladni
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jó, csak úgy érdeklődtem. Nagyon szellemes, egyébként. Ha nem jogvédett, lehet, h én is használni fogom.lionelmessi19 írta:Volt vkinek ilyen Bannerja, ahol is a filmbeli hősök fejének helyére voltak bevágva Henryék. Onnan van, nem saját.
De mindenesetre egyszerűbb nekem így leírni, mint máshogy.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Azthiszem tudom mire gondolsz.lionelmessi19 írta:Volt vkinek ilyen Bannerja, ahol is a filmbeli hősök fejének helyére voltak bevágva Henryék. Onnan van, nem saját.

- Andris
- Adminisztrátor
Volt vkinek ilyen Bannerja, ahol is a filmbeli hősök fejének helyére voltak bevágva Henryék. Onnan van, nem saját.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, ha belegebedtem volna, akkor sem jöttem volna rá. Nagyon király. A fantasztikus négyes. Saját szerzemény?lionelmessi19 írta:Los Quatro Fantasticosvarga tamás írta:Andris!
Mi az az LQF? Ha feloldanád a rövidítést, megköszönném.
Egyébként, én is megtartanám Decót, hasznára lesz a csapatnak - érzem.
- Andris
- Adminisztrátor
Los Quatro Fantasticosvarga tamás írta:Andris!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Andris!
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem Rijkaardnál még mindig Deco az első alternatíva középpályás posztra, így kétlem hogy vele nem számolnának, azaz hogy elmenne.
És ha belegondolok, így csinálnám én is:
Ha 4-3-3ban játszunk, akkor ugye a DEco-Ini-Xavi hármasból kettő fent lehet, így itt amugy is gyakran játszana. Ha pedig LQF-al játszunk, akkor a két kp egyike Toure egyértelműen, a másik a kérdés.
Persze ellenféltől függő, hogy a hármasból ki a legmegfelelőbb, de általánosságban azt tudom mondani, hogy ha már csak két kp-val játszunk, Deco a legerősebb, legjobb felépítésű, így kevésbé sodorják el. Ő a leg erőszakosabb is (jó értelemben, bár néha eltúlozza) így ha védekezni, labdátszerezni kell szintén ő lehet a legalkalmasabb.
Én így okoskodok, de persze csak árnyalatnyi különbségek vannak a 3 kp közt.
És ha belegondolok, így csinálnám én is:
Ha 4-3-3ban játszunk, akkor ugye a DEco-Ini-Xavi hármasból kettő fent lehet, így itt amugy is gyakran játszana. Ha pedig LQF-al játszunk, akkor a két kp egyike Toure egyértelműen, a másik a kérdés.
Persze ellenféltől függő, hogy a hármasból ki a legmegfelelőbb, de általánosságban azt tudom mondani, hogy ha már csak két kp-val játszunk, Deco a legerősebb, legjobb felépítésű, így kevésbé sodorják el. Ő a leg erőszakosabb is (jó értelemben, bár néha eltúlozza) így ha védekezni, labdátszerezni kell szintén ő lehet a legalkalmasabb.
Én így okoskodok, de persze csak árnyalatnyi különbségek vannak a 3 kp közt.
- József Attila
- József Attila
Teljes mértékben egyetértek Tamással nem értem miért sajnáljátok le egy rosszabb szezon után 21 gólt lőtt Eto'o és Messi sérülése idején bele kellett kóstolnia abba a szerepbe amikor tőle várták a gólt nem veszített a játéktudásából csak más helyzeteket hozott ez a szezon mint amihez ő vagy mi hozzászoktunk korábbanvarga tamás írta:FC_gábor: ilyet még gondolni sem szabad. Laportát abban a pillanatban karóba húznák a Nou Camp kezdőkörében, felnyársalnák, és még írmagja sem maradna a Földön. R10 eladását nem lehetne senkivel sem elfogadtatni, még aznap palotaforradalom törne ki a klubnál, és a népharag az egész vezetőséget kihajítaná a klubház ablakán.
Amúgy nem is szabad, a világ legjobbját eladni, nincs aza pénz, amiért érdemes lenne tőle megválni.
9 csatár: 2Santos és Krkics még nem versenyképes, lásd Messi 2 évig csak Giuly cseréje volt, és csak néha. Biztos fognak lehetőséget kapni, de nem lesznek "versenytársak" a nagy 4esnek. Ezquerro és Guddy eladását forszírozzák, Maxi sem kell Rijkaardnak. Tehát a 4es mellett van 2 fiatal, és 3 csatár azért kell a padon.
Decot pedig továbbra sem marasztalom.
Decot pedig továbbra sem marasztalom.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
FC_gábor: ilyet még gondolni sem szabad. Laportát abban a pillanatban karóba húznák a Nou Camp kezdőkörében, felnyársalnák, és még írmagja sem maradna a Földön. R10 eladását nem lehetne senkivel sem elfogadtatni, még aznap palotaforradalom törne ki a klubnál, és a népharag az egész vezetőséget kihajítaná a klubház ablakán.
Amúgy nem is szabad, a világ legjobbját eladni, nincs aza pénz, amiért érdemes lenne tőle megválni.
- noname
- Llegenda del Barça
A 9 csatárből Maxi és Ezquerro biztos h elmegy és sztem végül Guddy is elmehet, ha kap egy mindkét fél számára előnyös ajánlatot.Azért az első kettővel már lassa enm ártana sietni. 

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Ha a legjobb esettel számolunk, akkor tehát vagyunk 6an. Ebből 3 kezd, nálam alap esetben Messi, Eto'o és Ronnie. Akkor marad Henry, őt lehet rotálni bárkivel, és még ott van Gio, ő is mind a 2 helyen bevethető a széleken. Tehát a körülményekhez és a létszámhoz képest még aránylag megfelelő játéklehetőség adódna mindenkinek, kivévve Krkicnek. És akkor most azért adjuk el Decot, egy olyan játékost, aki már bizonyított és ha hozza azt amit tud, akkor jelenleg még többet hozzá tud tenni, mint Ini, hogy elől egy 17 éves skacc több játéklehetőséget kapjon?grecki írta:Az rendben is lenne, hogy három spíler van a középpálya két kreatív posztjára, csakhogy a három csatár pozícióra meg van jelen esetben 9, azaz KILENC (Eto', Ronaldinho, Messi, Henry, 2Santos, Krkics, Gudjohnsen, Maxi, Ezquerro) TÁMADÓNK. Legjobb esetben (eladások után) is 6!!!! A három helyre... Vagyis?
Nagyon sokan vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korrekt ajánlat? Rá kell bólintani...

-
- Barça B
Nem mondom hogy nincs ebben igazság. De a sociok és a többi szurkoló torkán nehéz lenne lenyomni egy ilyen döntést. Amikor szeretnek vagy éppen utálnak rgy vezetőt akkor ritkán veszik figyelembe hogy a klub életét is befolyásolja gazdasági racionalitás. Ez már közel visz a politikához. "Rossz vezető az aki adót emel csökkenti a társadalmi transzfereket és holmi költségvetési egyensúlyra törekszik".FCB_gábor írta:Akkor már sokkal kézenfekvőbb R10 eladása, mert a posztot tekintve őt simán lehet pótolni na és anyagilag is megérné. Decon max 15-20millát bukhatunk, ha nem adjuk el, Ronaldinhon akár 70-80-at is.grecki írta:Az rendben is lenne, hogy három spíler van a középpálya két kreatív posztjára, csakhogy a három csatár pozícióra meg van jelen esetben 9, azaz KILENC (Eto', Ronaldinho, Messi, Henry, 2Santos, Krkics, Gudjohnsen, Maxi, Ezquerro) TÁMADÓNK. Legjobb esetben (eladások után) is 6!!!! A három helyre... Vagyis?
Nagyon sokan vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korrekt ajánlat? Rá kell bólintani...
na de nekem ehhez már nem is szabadna hozzászólnom ^^
Jó a Barca az elmúlt években nyereséges volt annak elllenére, hogy a "mezszponzporunknak" mi fizetünk. De egy olyan játékos mint R10 aki még nagyon sokat ér nagyon jó de már leszálló ágban van marketing szempontból a fejős tehén ciklusban van. És lehet hogy a következő években rohamosan veszít értékéből.