Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 17:09:07

Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.
szerintem nem az, csak nem hozza még a lyonos önmagát, de nem egy bravúrját láttam már a spursben is.

de gea elképesztően pocsékul kezdett, minden meccsen szívtak miatta, aztán ahogy kezd hozzászokni a pl-hez, egyre jobb.
llorisnak is javulni fog a teljesítménye, főleg, ha ő lesz az első számú kapus, és nem cserélgetik őket friedellel. (aki teszem hozzá, hogy tanár még 41 évesen is.)

boldog lennék, ha ő védené majd a kapunkat egyszer. :)
Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
hát nem bennük kell majd gondolkozni.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.05. 16:14:13

Mezner2 írta:Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház :lol:.
Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.
Abból a kis listából nekem egyedül Courtois neve tetszik, bár sansztalan hogy itt kössön ki. Egyenlőre nem éri meg új kapuson gondolkozni szerintem 2-3 év múlva kéne egy fiatal ember aki lassan beépülhet.

Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.01.05. 15:56:21

gg86 írta:Most őszintén, mitől lett volna/ lenne jobb a Barca ha más kapus védene itt? Így is rengeteg trófeát nyertünk, ez más hálóőrrel is összejöhetett volna, de akkor inkább legyen saját nevelés. Persze lehet említeni jól hangzó neveket (Buffon, Neuer, stb.), mindegyik klasszis, de ők is kaptak számos potyát, voltak rossz formában. Nincs kapus aki ne hibázna. Az meg hogy Valdes BL döntőt nyert, vagy szuperkupától fosztott meg minket nem éppen ésszerű, ennyi erővel Messin ment el a tavalyi Bl mert kihagyta a 11-est. A Csapat nyer, a Csapat veszít.
Ez egyébként jogos. Ugye van az a közmondás, hogy ha egy jó csapatot akarunk, akkor először egy jó kapus kell, de ez a Barca úgy játszik, hogy a legtöbb meccsünket még akkor is megnyernénk, ha egy mezőnyjátékost állítanánk be a kapuba. Nincs sok dolga Valdesnak, ami van, az azért többé-kevésbe sikeresen megoldja. Tehát valóban, túl sokat nem erősödnék, akármilyen klasszis kapusunk is lenne.
Ettől függetlenül nem tartom egy klasszis kapusnak, a jelenlegi kezdő 11-ből ő a leginkább pótolható szvsz.
Egyébként tudom, hogy saját nevelés, de rá azért közel sem az a mentalitás jellemző, mint mondjuk Puyolra, Xavira, Iniestára. Ők sosem cirkuszoltak oly módon magasabb fizetésért, mint Valdes, és nem is annyira nagyképűek.
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.05. 15:56:07

sjd írta:
Yaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc,

hihetetlen mennyire fogalmatlan emberek firkálnak ide.

el sem tudom képzelni, hogyan tudta valaki megszülni ezeket a sorokat...mennyire csőlátású birkának kell lenni, hogy ilyet leírhasson valaki..
Csak mondom, hogy a cikkhozzászólásokat már megszüntették, és a fórumba írsz, ha nem vetted volna észre :wink:
Hát igen.
4 sorban "bohóc, fogalmatlan emberek firkálnak, csőlátású birka". Hiába így kevesen tudnak érvelni ahogy te. Sokaknak nincs meg ehhez a kellő intelligenciájuk. Vagy már oviban túlléptek pár szinttel ezen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2013.01.05. 15:57:08-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 15:08:45

Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc
az ellene szóló érvek semmivel, de semmivel sem gyengébbek, mint a mellette szólóak.
Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház
ha nem követed a focit, és nem is ismered ezeket a kapusokat, akkor miért veszekszel ?

Úgy csináltok, mint ha más kapus még az életében nem bakizott volna..
lehet, hogy más kapusnak is van annyi bakija egy évben, mint valdesnek, de van 2x annyi dolga, és 2x annyi bravúrja is.
főleg egy olyan csapat kapusának, mely nem topcsapat.
Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen?
ezzel nincs baj, és azzal sem, hogy akiket (főleg én) beírok neveket, a nagy része, aki valdest védi, valószínűleg nem ismeri, vagy csak részben ismeri.
viszont én azért írtam be őket, mert tudom, hogy jó kapusok (vagy nagyon ígéretesek) mert sokszor láttam őket, olvastam róluk, láttam videókat is.
szóval ismerem őket.
egyébként nem tudom mennyire mozogtok, vagy olvasgattok futballértő közegekben, de valdes-t tízből nyolc ember túlértékelt kapusnak tartja, a csapat leggyengébb tagjának, biztos véletlenül.
a semlegesekből 8/10 az tuti, és hát még a barcás körökben is megoszlik, 5/10. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.05. 13:32:45

"...amikor a klub azt szeretné, hogy maradj, és te is szeretnél maradni, akkor nem nehéz megállapodni"
Iniesta
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.05. 13:02:43

ab1daL írta: Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen? Kivédte Messi tizijét a Német-Argentin barátságoson és akkor ő már valaki? ..
Marc-André ter Stegen a Borussia Mönchengladbach 20 éves kapusa. Korához képest már most fantasztikus képességű kapus. Érdemes megnézni pár 'Gladbach meccset miatta.A jövő évet már nem biztos, hogy ott fogja védeni, ha így teljesít.
Pár éven belül az én szubjektív véleményem szerint, Európa Top 5 kapusa között lehet.

Egy szerencsétlensége van: Neuer a Nationelfnél egyenlőre kirobbanthatatlan (jogosan).
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.05. 12:28:49

ab1daL írta:Egyetértek csababarcaval azzal kapcsolatban, hogy ha esetleg megint elkezdene majd Valdés magasabb fizut kérni, na akkor el lehetne küldeni melegebb helyre..
Sztem ezt senki nem vitatja, én legalábbis nem, annak ellenére, hogy más véleményen vagyunk Valdes-zel kapcsolatban. Isten mentsen attól, hogy most elkezdjünk egy új kapussal kísérletezgetni, de ha Valdesnek nem elég a pénz, akkor nem fogok sírni utána.
Yaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc,

hihetetlen mennyire fogalmatlan emberek firkálnak ide.

el sem tudom képzelni, hogyan tudta valaki megszülni ezeket a sorokat...mennyire csőlátású birkának kell lenni, hogy ilyet leírhasson valaki..
Csak mondom, hogy a cikkhozzászólásokat már megszüntették, és a fórumba írsz, ha nem vetted volna észre :wink:
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.05. 11:59:07

Úgy csináltok, mint ha más kapus még az életében nem bakizott volna.. Emlékszem Cech talán 2 éve olyan potyákat kapott, hogy öröm volt nézni.. Casillas is az utóbbi időben gyengélkedik, lábbal kabaré, beívelt labdákra szintén.. Egyedül a felsorolt nevek közül Neuer az, aki top kapus, a többi hidegen hagy.. Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen? Kivédte Messi tizijét a Német-Argentin barátságoson és akkor ő már valaki? Egyetértek csababarcaval azzal kapcsolatban, hogy ha esetleg megint elkezdene majd Valdés magasabb fizut kérni, na akkor el lehetne küldeni melegebb helyre..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.01.05. 11:59:04

Ez akkora hülyeség, hogy saját nevelés és ezért nem lehet valakit elküldeni.Víctor Sánchez,Crosas,Romeu ők nem saját nevelések voltak??? :? Ők azért még fejlődő képesek voltak, ellentétben VV-vel aki már 31 évesen nem nagyon fog újat mutatni. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.01.05. 12:03:46-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
gg86
Jugador d'estrella

2013.01.05. 11:52:23

Most őszintén, mitől lett volna/ lenne jobb a Barca ha más kapus védene itt? Így is rengeteg trófeát nyertünk, ez más hálóőrrel is összejöhetett volna, de akkor inkább legyen saját nevelés. Persze lehet említeni jól hangzó neveket (Buffon, Neuer, stb.), mindegyik klasszis, de ők is kaptak számos potyát, voltak rossz formában. Nincs kapus aki ne hibázna. Az meg hogy Valdes BL döntőt nyert, vagy szuperkupától fosztott meg minket nem éppen ésszerű, ennyi erővel Messin ment el a tavalyi Bl mert kihagyta a 11-est. A Csapat nyer, a Csapat veszít.
Capon írta: Az 1vs1-ekben is tudnék vitatkozni, de nem teszem, mert jó %-ban fogja őket
Ezt csak azért emeltem ki mert nem fair, hogy amiben jó az is le van húzva. Vannak hibái, de túlzásokba ne essünk. E szerint ilyet is lehetne írni: "Xavi passzaival is tudnék vitatkozni, de nagy %-ban jó helyre mennek így nem teszem"

Ha a csapat sikertelen lesz és ebben az ő teljesítménye is szerepet játszik jöhet új kapus, de amíg így megy a szekér minek váltani?
Remélem, ha egyszer távozik, vagy befejezi saját nevelés jön helyette.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.05. 11:49:06

Én már elfogadtam,ha nehezen is,hogy itt véd amíg vissza nem vonul.
De örülök hogy egyre több embernek felnyílik a szeme vele kapcsolatban.

Mondjuk én amíg nem kap röhejes gólokat,mint amilyeneket a madrid ellen szokott,akkor nem fogok írni ide többet,mert felesleges,még elmélkedni is a lecseréléséről.
Viszont ha megint elkezdene a szerződéshosszabbítással szórakozni,hogy nem elégedett,akkor kalap-kabát,lehetne elzavarni.Így is irreálisan sokat keres.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
20tek
Jugador del Barça

2013.01.05. 11:47:23

Tocy írta: A kulcsszó az, hogy "szerintem". Más szerint meg nem, és el kell fogadni, hogy nem biztos, hogy a másik a hülye. Akiket felsoroltál kapusok, azok miben lennének jobbak? Mi a garancia rá, hogy egyáltalán hoznának ilyen szintet? Mindig elmondjuk, hogy Barca kapusa nem egyenlő más csapatok kapusával. Itt nem kell meccsenként 10 lövést hárítani. Itt lábbal kell jónak lenni, a kijöveteleknél kell jónak lenni, 40 perc álldogálás után egy kontránál kell bravúrt bemutatni 1v1ben a csatárral. Bravúrokat akarsz, nézd vissza a 2009-es Chelsea elleni párharcot, találhatsz párat. Bakizik Valdes, kaptunk belőle gólt is. Messi meg kihagyja a ziccert, a büntetőt, és kikapunk. Na bumm.
Ott a pont! =D> =D>
socio66

2013.01.05. 11:46:06

Yaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc
ha érvként nem elég annyi, hogy nézd vissza az elmúlt egy naptári évet, akkor nincs miről beszélni.
kiemelt fontosságú meccseken hibázott, sikerült összehozni két szilveszteri műsorba illő jelenetet, és csak azért nem lett nagyobb súlya a hibáknak, mert a csapat többször kompenzálni tudott.
nem hiszem, hogy itt bárki részéről is utálatról lenne szó, vagy folyamatos szőrszálhasogatásról vele kapcsolatban, de amikor azt látom hogy a csapat sorozatosan hátrányba kerül miatta, akkor engedtessék már meg némi kritika.
egyébként nem tudom mennyire mozogtok, vagy olvasgattok futballértő közegekben, de valdes-t tízből nyolc ember túlértékelt kapusnak tartja, a csapat leggyengébb tagjának, biztos véletlenül.
az pedig, hogy ezek mellett ő ahelyett, hogy csendben tenné a dolgát, még fizetésemelést kér, teljesen nonszensz.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.05. 11:42:16

shutterisland írta:csatlakozom, rohadtul semmi értelme nincs ennek a pontokba szedésnek, főleg, hogy a bakik is szubjektívek, meg az is szubjektív, hogy mi számít bravúrnak, és mivel akik védik valdest, azok topkapusnak tartják, így jogosan elvárjuk akkor a (földöntúli) bravúrokat is.
Ennél egyszerűen semmi sem lehet beszédesebb, hogy már hány éve vitatkozunk rajta.
ráadásul az egyik, ha nem a legegyértelműbb téma szerintem.
A kulcsszó az, hogy "szerintem". Más szerint meg nem, és el kell fogadni, hogy nem biztos, hogy a másik a hülye. Akiket felsoroltál kapusok, azok miben lennének jobbak? Mi a garancia rá, hogy egyáltalán hoznának ilyen szintet? Mindig elmondjuk, hogy Barca kapusa nem egyenlő más csapatok kapusával. Itt nem kell meccsenként 10 lövést hárítani. Itt lábbal kell jónak lenni, a kijöveteleknél kell jónak lenni, 40 perc álldogálás után egy kontránál kell bravúrt bemutatni 1v1ben a csatárral. Bravúrokat akarsz, nézd vissza a 2009-es Chelsea elleni párharcot, találhatsz párat. Bakizik Valdes, kaptunk belőle gólt is. Messi meg kihagyja a ziccert, a büntetőt, és kikapunk. Na bumm.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.05. 11:20:26

shutterisland írta: hát akkor leírom azokat, akiknek az érkezése nem jelentene visszaesést.
vagy azért, mert jobbak, vagy azért, mert nagyjából egy szinten vannak, vagy azért, mert ha picit még talán gyengébbek is, bőven jobbak lesznek rövid időn belül (ez a fiatalokra vonatkozik).
na és persze nem teljesen irreális célpontok.

lloris,muslera,akinfeev,ter stegen,courtois,mandanda,leno,diego alves,szczesny

így fejből.
de van még elég sok kérdőjeles emberke a fejemben, akiről nem tudom eldönteni, de akár ide is lehetne írni.

rengeteg jó kapus van a világon, valdes "csak" egy közülük.
Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház :lol: egyiket sem érzem jobb kapusnak Valdesnél,SŐT,minek igazoljunk amúgy,egy ugyanolyan képességű kapust,amikor őt is megtarthatnánk,aki ráadásul illik is ide,és kölyökkora óta ezekkel a srácokkal van,az öltözői hangulatban sem kicsit számít ez,és nyílván egy Piqué-vel,vagy Puyollal nagyobb összhangban van,mint az érkezők közül akármelyik lesz!!!

5 név van,aki egyértelműen klasszisokkal jobb kapus mint Valdes : Buffon,Cech,Casillas,Neuer,De Gea, mindenki más erősen kérdőjeles,hogy egyáltalán ezt a szintet hozná-é.
Ez az 5 viszont nem mozdítható,így érjük be azzal aki van,nem rossz kapus.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.05. 11:17:15

hjhj
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Yaya(07-10) 2013.01.05. 12:34:44-kor.
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.01.05. 10:58:30

XCsabesz11 írta: Éppen ez az hogy nem kéne *******- ni senkit de mégis ezt teszik a sokan ... "nem saját nevelés lenne már kirúgnák" "ügyetlen" "nem is tud rendesen védeni" meg hasonló szólások SZURKOLÓKTÓL ?! most komolyan ha a Barca vezetősége nem tartaná megfelelőnek hiába lenne saját nevelés simán kidobnák (pl mint Bojan-t ) Lehet nem értékeled a kapusposztot de a kapusok azok akiknek minden meccsen kell 100% ot nyújtani mert ha nem ugyebár bemennek azok a gólok De egy mezőnyjátékos nincs rendben csak elmerül "elszürkül" addig amíg formába nem lendül és ez a baj Valdesel is nehezen lendül erre az idényre formába de a legutóbbi egy két meccsen már megtalálta a fonalat remélem tartani is fogja !
Direkt odaírtam, hogy mi a véleményem a kapusposztról, erre közlöd, hogy nem ismerem el :D Szándékosan hangsúlyoztam, hogy ez nem így van, kifejezetten az ilyen válaszok miatt. Csupán kisebb jelentőséget tulajdonítok neki, mivel egy olyan csapatnak szurkolok, ami nem a kapusából él meg.

Igen, ha valaki nehezen lendül formába, az baj. Nézd csak meg Villát, Pedrót, Alexist, hogy idén mit kapnak. Szerintem teljes joggal, mert tényleg nagyon gyengék. A kapusoknál sajnos ez még jobban kijön, jöhet a szokásos közhely, hogy a kapus hibája a legszembetűnőbb. És ha sok van belőle, az még szembetűnőbb. A szerencséje az, hogy elöl van(nak), akik kijavítják neki, és nem megy el rajta meccs. Ha ez így lenne, tuti biztos, hogy nem csak mi tanakodnánk ezen. Másrészt honnan tudod, hogy a vezetőség nem teszi ezt?
messideco
Presidente del Barça

2013.01.05. 10:39:23

Mandandát vagy valamelyik fiatal német kapust szívesen elnézném nálunk :)

Valdés a szememben még mindig közepes kapus, a védenivalói kb hetven százalékát hárítja (majd jön Gareth pontosítva). A szememben sohasem lesz még jó kapus sem, aki nagyrészt a származásának köszönheti, hogy mindent megnyerhetett, amit el lehet képzelni...
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 10:31:35

Akkor mondj olyat,aki ilyen,és leigazolható....
hát akkor leírom azokat, akiknek az érkezése nem jelentene visszaesést.
vagy azért, mert jobbak, vagy azért, mert nagyjából egy szinten vannak, vagy azért, mert ha picit még talán gyengébbek is, bőven jobbak lesznek rövid időn belül (ez a fiatalokra vonatkozik).
na és persze nem teljesen irreális célpontok.

lloris,muslera,akinfeev,ter stegen,courtois,mandanda,leno,diego alves,szczesny

így fejből.
de van még elég sok kérdőjeles emberke a fejemben, akiről nem tudom eldönteni, de akár ide is lehetne írni.

rengeteg jó kapus van a világon, valdes "csak" egy közülük.
socio66

2013.01.05. 10:26:49

[quote="gergo9"][/quote]
ilyen elven akkor a vezetőség minden döntése helyes, fölösleges bármiről beszélni.
és akkor fogadjuk el tényként, hogy nincs a világon másik kapus, aki meg tudna csinálni meccsenként három darab tíz méteres passzt, meg végigkoncentrálni egy meccset, akkor is ha kevés lövés jön.
nekem inkább ez az érv áll igencsak gyenge lábakon.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.05. 10:20:53

shutterisland írta:
Nem vagyok benne biztos,hogy mással jobban járnánk...
én meg biztos vagyok benne, hogy vannak jópáran, akikkel erősödnénk azon a poszton is, illetőleg olyanok is lennének, akikkel átmenetileg még nem, de hosszabb távon (ez fiatalabb kapusoknál, és pár szezont jelent...) erősödnénk.
Akkor mondj olyat,aki ilyen,és leigazolható....
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.05. 10:18:35

én meg biztos vagyok benne, hogy vannak jópáran, akikkel erősödnénk azon a poszton is, illetőleg olyanok is lennének, akikkel átmenetileg még nem, de hosszabb távon (ez fiatalabb kapusoknál, és pár szezont jelent...) erősödnénk.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.05. 10:12:43

recrea írta:Mezner2, kedvelem a hozzászólásaidat, tetszik, h fiatalos lendülettel zsigerből utálod a Realt, és tűzön-vízen keresztül véded a játékosainkat, de sjd szerintem teljesen normálisan, objektíven és szakmailag (az én szintemen) pontosan írta le a dolgokat Valdessel kapcsolatban, a többiek pedig alá is támasztották ezt.

Én fél éve azt ugatom, amit az előbb írt valaki, h hozzunk mellé egy konkurenciát, aki egy kis versenyre készteti és nem érzi tutinak a helyét a kezdőben. Kicsit sántít a példa, mert nem tudjuk az okát, de Casillas is egyszer csak a padon találta magát, akkor Valdest miért ne lehetne oda ültetni.
Először is köszönöm :D
A második részhez annyit,hogy tisztában vagyok én is a hibáival,ennek ellenére akik nála jobbak és előrelépést jelentenének jelenleg mozdíthatatlanok (de Gea,Neuer,Buffon,Cech,Casillas,) talán Courtois,de amíg nagy csapatban nem bizonyított addig nincs nagyon miről beszélni.
Ami idegesít engem,hogy sokan odáig mennek,hogy 0,ügyetlen,béna,sz*r jelzőkkel illetik,pedig akármilyen hihetetlen,nem puszira került be annak idején a csapatba,fontos trófeát nem veszítettünk miatta,én égetőbb problémának érzem egy KHV leigazolását,és egy gólerős szélsőét,mint egy kapusét,Valdes-sel nincs különösebb probléma,fél évente bakizik egyet,vagy kettőt amiből gól lesz,más is bakizna ennyit,engem az háborít fel amilyen hangnemben sokan írnak róla.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.01.05. 09:56:36

Látom jó kis vita megy itt újra a cikk miatt. Megfogadtam, hogy nem írok többet a VV topicba, de megszegem.

Én kifejezetten nem kedvelem őt, éppen azon baklövései miatt, amit itt többen leírnak az őt bírálók. Viszont azt is el kell ismerni, hogy az összeállt védelmet követően az ő teljesítménye is javult.

A legjobb írást erről sjd írta, mi szerint maradhat, de azért kicsit szerény maradjon a szerződéshosszabbításnál. Én ugyanezt gondolom annak ellenére, hogy nem kedvelem.Felesleges nyilatkoznia, hogy máshol is el tudja képzelni magát, megismerne más bajnokságot is. Nagyjából egy élcsapat sem vinné el topbajnokságba. Örüljön, hogy a világ legjobb csapatánál kirobbanthatatlan kezdő. Én inkább egy olyan nyilatkozatot várnék tőle, mint Xavitól ("innen szeretnék visszavonulni").

A csapat elbírja az ő kisebb hullámvölgyét jelenleg, mivel Tito sokkal jobban rotálja a csapatot, ezért pihentebbek a játékosok.
Lezárt