Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem nem az, csak nem hozza még a lyonos önmagát, de nem egy bravúrját láttam már a spursben is.Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.
hát nem bennük kell majd gondolkozni.Amúgy aki követi a B csapat meccseit, mi a helyzet az ottani kapusainkal?
Lloris egyenlőre baromi gyenge a Spursbe.Mezner2 írta:Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház.
Ez egyébként jogos. Ugye van az a közmondás, hogy ha egy jó csapatot akarunk, akkor először egy jó kapus kell, de ez a Barca úgy játszik, hogy a legtöbb meccsünket még akkor is megnyernénk, ha egy mezőnyjátékost állítanánk be a kapuba. Nincs sok dolga Valdesnak, ami van, az azért többé-kevésbe sikeresen megoldja. Tehát valóban, túl sokat nem erősödnék, akármilyen klasszis kapusunk is lenne.gg86 írta:Most őszintén, mitől lett volna/ lenne jobb a Barca ha más kapus védene itt? Így is rengeteg trófeát nyertünk, ez más hálóőrrel is összejöhetett volna, de akkor inkább legyen saját nevelés. Persze lehet említeni jól hangzó neveket (Buffon, Neuer, stb.), mindegyik klasszis, de ők is kaptak számos potyát, voltak rossz formában. Nincs kapus aki ne hibázna. Az meg hogy Valdes BL döntőt nyert, vagy szuperkupától fosztott meg minket nem éppen ésszerű, ennyi erővel Messin ment el a tavalyi Bl mert kihagyta a 11-est. A Csapat nyer, a Csapat veszít.
Hát igen.sjd írta:Csak mondom, hogy a cikkhozzászólásokat már megszüntették, és a fórumba írsz, ha nem vetted volna észreYaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc,
hihetetlen mennyire fogalmatlan emberek firkálnak ide.
el sem tudom képzelni, hogyan tudta valaki megszülni ezeket a sorokat...mennyire csőlátású birkának kell lenni, hogy ilyet leírhasson valaki..
az ellene szóló érvek semmivel, de semmivel sem gyengébbek, mint a mellette szólóak.Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc
ha nem követed a focit, és nem is ismered ezeket a kapusokat, akkor miért veszekszel ?Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a ház
lehet, hogy más kapusnak is van annyi bakija egy évben, mint valdesnek, de van 2x annyi dolga, és 2x annyi bravúrja is.Úgy csináltok, mint ha más kapus még az életében nem bakizott volna..
ezzel nincs baj, és azzal sem, hogy akiket (főleg én) beírok neveket, a nagy része, aki valdest védi, valószínűleg nem ismeri, vagy csak részben ismeri.Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen?
a semlegesekből 8/10 az tuti, és hát még a barcás körökben is megoszlik, 5/10.egyébként nem tudom mennyire mozogtok, vagy olvasgattok futballértő közegekben, de valdes-t tízből nyolc ember túlértékelt kapusnak tartja, a csapat leggyengébb tagjának, biztos véletlenül.
Marc-André ter Stegen a Borussia Mönchengladbach 20 éves kapusa. Korához képest már most fantasztikus képességű kapus. Érdemes megnézni pár 'Gladbach meccset miatta.A jövő évet már nem biztos, hogy ott fogja védeni, ha így teljesít.ab1daL írta: Lehet tudatlan vagyok, de ki az isten az a ter Stegen? Kivédte Messi tizijét a Német-Argentin barátságoson és akkor ő már valaki? ..
Sztem ezt senki nem vitatja, én legalábbis nem, annak ellenére, hogy más véleményen vagyunk Valdes-zel kapcsolatban. Isten mentsen attól, hogy most elkezdjünk egy új kapussal kísérletezgetni, de ha Valdesnek nem elég a pénz, akkor nem fogok sírni utána.ab1daL írta:Egyetértek csababarcaval azzal kapcsolatban, hogy ha esetleg megint elkezdene majd Valdés magasabb fizut kérni, na akkor el lehetne küldeni melegebb helyre..
Csak mondom, hogy a cikkhozzászólásokat már megszüntették, és a fórumba írsz, ha nem vetted volna észreYaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc,
hihetetlen mennyire fogalmatlan emberek firkálnak ide.
el sem tudom képzelni, hogyan tudta valaki megszülni ezeket a sorokat...mennyire csőlátású birkának kell lenni, hogy ilyet leírhasson valaki..
Ezt csak azért emeltem ki mert nem fair, hogy amiben jó az is le van húzva. Vannak hibái, de túlzásokba ne essünk. E szerint ilyet is lehetne írni: "Xavi passzaival is tudnék vitatkozni, de nagy %-ban jó helyre mennek így nem teszem"Capon írta: Az 1vs1-ekben is tudnék vitatkozni, de nem teszem, mert jó %-ban fogja őket
Ott a pont!Tocy írta: A kulcsszó az, hogy "szerintem". Más szerint meg nem, és el kell fogadni, hogy nem biztos, hogy a másik a hülye. Akiket felsoroltál kapusok, azok miben lennének jobbak? Mi a garancia rá, hogy egyáltalán hoznának ilyen szintet? Mindig elmondjuk, hogy Barca kapusa nem egyenlő más csapatok kapusával. Itt nem kell meccsenként 10 lövést hárítani. Itt lábbal kell jónak lenni, a kijöveteleknél kell jónak lenni, 40 perc álldogálás után egy kontránál kell bravúrt bemutatni 1v1ben a csatárral. Bravúrokat akarsz, nézd vissza a 2009-es Chelsea elleni párharcot, találhatsz párat. Bakizik Valdes, kaptunk belőle gólt is. Messi meg kihagyja a ziccert, a büntetőt, és kikapunk. Na bumm.
ha érvként nem elég annyi, hogy nézd vissza az elmúlt egy naptári évet, akkor nincs miről beszélni.Yaya(07-10) írta:anyám, mi van itt már megint. Legalább érvelni tudna VV ellen 1-2 bohóc
A kulcsszó az, hogy "szerintem". Más szerint meg nem, és el kell fogadni, hogy nem biztos, hogy a másik a hülye. Akiket felsoroltál kapusok, azok miben lennének jobbak? Mi a garancia rá, hogy egyáltalán hoznának ilyen szintet? Mindig elmondjuk, hogy Barca kapusa nem egyenlő más csapatok kapusával. Itt nem kell meccsenként 10 lövést hárítani. Itt lábbal kell jónak lenni, a kijöveteleknél kell jónak lenni, 40 perc álldogálás után egy kontránál kell bravúrt bemutatni 1v1ben a csatárral. Bravúrokat akarsz, nézd vissza a 2009-es Chelsea elleni párharcot, találhatsz párat. Bakizik Valdes, kaptunk belőle gólt is. Messi meg kihagyja a ziccert, a büntetőt, és kikapunk. Na bumm.shutterisland írta:csatlakozom, rohadtul semmi értelme nincs ennek a pontokba szedésnek, főleg, hogy a bakik is szubjektívek, meg az is szubjektív, hogy mi számít bravúrnak, és mivel akik védik valdest, azok topkapusnak tartják, így jogosan elvárjuk akkor a (földöntúli) bravúrokat is.
ráadásul az egyik, ha nem a legegyértelműbb téma szerintem.Ennél egyszerűen semmi sem lehet beszédesebb, hogy már hány éve vitatkozunk rajta.
Lloris-on kívül akkora lutri az összes akit felsoroltál mint a házshutterisland írta: hát akkor leírom azokat, akiknek az érkezése nem jelentene visszaesést.
vagy azért, mert jobbak, vagy azért, mert nagyjából egy szinten vannak, vagy azért, mert ha picit még talán gyengébbek is, bőven jobbak lesznek rövid időn belül (ez a fiatalokra vonatkozik).
na és persze nem teljesen irreális célpontok.
lloris,muslera,akinfeev,ter stegen,courtois,mandanda,leno,diego alves,szczesny
így fejből.
de van még elég sok kérdőjeles emberke a fejemben, akiről nem tudom eldönteni, de akár ide is lehetne írni.
rengeteg jó kapus van a világon, valdes "csak" egy közülük.
Direkt odaírtam, hogy mi a véleményem a kapusposztról, erre közlöd, hogy nem ismerem elXCsabesz11 írta: Éppen ez az hogy nem kéne *******- ni senkit de mégis ezt teszik a sokan ... "nem saját nevelés lenne már kirúgnák" "ügyetlen" "nem is tud rendesen védeni" meg hasonló szólások SZURKOLÓKTÓL ?! most komolyan ha a Barca vezetősége nem tartaná megfelelőnek hiába lenne saját nevelés simán kidobnák (pl mint Bojan-t ) Lehet nem értékeled a kapusposztot de a kapusok azok akiknek minden meccsen kell 100% ot nyújtani mert ha nem ugyebár bemennek azok a gólok De egy mezőnyjátékos nincs rendben csak elmerül "elszürkül" addig amíg formába nem lendül és ez a baj Valdesel is nehezen lendül erre az idényre formába de a legutóbbi egy két meccsen már megtalálta a fonalat remélem tartani is fogja !
hát akkor leírom azokat, akiknek az érkezése nem jelentene visszaesést.Akkor mondj olyat,aki ilyen,és leigazolható....
Akkor mondj olyat,aki ilyen,és leigazolható....shutterisland írta:én meg biztos vagyok benne, hogy vannak jópáran, akikkel erősödnénk azon a poszton is, illetőleg olyanok is lennének, akikkel átmenetileg még nem, de hosszabb távon (ez fiatalabb kapusoknál, és pár szezont jelent...) erősödnénk.Nem vagyok benne biztos,hogy mással jobban járnánk...
én meg biztos vagyok benne, hogy vannak jópáran, akikkel erősödnénk azon a poszton is, illetőleg olyanok is lennének, akikkel átmenetileg még nem, de hosszabb távon (ez fiatalabb kapusoknál, és pár szezont jelent...) erősödnénk.Nem vagyok benne biztos,hogy mással jobban járnánk...
Először is köszönömrecrea írta:Mezner2, kedvelem a hozzászólásaidat, tetszik, h fiatalos lendülettel zsigerből utálod a Realt, és tűzön-vízen keresztül véded a játékosainkat, de sjd szerintem teljesen normálisan, objektíven és szakmailag (az én szintemen) pontosan írta le a dolgokat Valdessel kapcsolatban, a többiek pedig alá is támasztották ezt.
Én fél éve azt ugatom, amit az előbb írt valaki, h hozzunk mellé egy konkurenciát, aki egy kis versenyre készteti és nem érzi tutinak a helyét a kezdőben. Kicsit sántít a példa, mert nem tudjuk az okát, de Casillas is egyszer csak a padon találta magát, akkor Valdest miért ne lehetne oda ültetni.