Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nektek se volt olyan szenzációs játékotok idén...El Madridismo írta:Külön düh, ha ilyen játékkal húzzátok be a Primerát a végén...
Én sem örülnék ha ti nyernétek, mert a mostani 2 meccs kivételével igen [auto_cenzúra] vagytok/voltatok.El Madridismo írta:Külön düh, ha ilyen játékkal húzzátok be a Primerát a végén...
mEG, HOL LAKSZ? eLKÜLDÖM.el fuero írta:Túl erős az ellenfél és a fiúk nem bírják a nyomást. Ezért feladtuk a támadást és most már kiakarjuk húzni 1-0val.varga tamás írta:Ha nekem valaki megmagyarázná a R10-Edmilka cserét, annak szívesen felajánlok egy kék BAlaton-szeletet. Ennek semmi értelme, irányító helyett vkp, ennek lehet, h nem lesz jó vége. Bár a betis elég gyengus, de ez qumma kevés. Ma lehet, h elég lesz, de jövő vasárnap biztosan nem. Szomorú vagyok, nagyon szomorú. Amit a második félidőben láthatunk az gyalázatos, undorító, lélektelen. Méltatlan a Barcelonához.
Megkapom a csokit?
Túl erős az ellenfél és a fiúk nem bírják a nyomást. Ezért feladtuk a támadást és most már kiakarjuk húzni 1-0val.varga tamás írta:Ha nekem valaki megmagyarázná a R10-Edmilka cserét, annak szívesen felajánlok egy kék BAlaton-szeletet. Ennek semmi értelme, irányító helyett vkp, ennek lehet, h nem lesz jó vége. Bár a betis elég gyengus, de ez qumma kevés. Ma lehet, h elég lesz, de jövő vasárnap biztosan nem. Szomorú vagyok, nagyon szomorú. Amit a második félidőben láthatunk az gyalázatos, undorító, lélektelen. Méltatlan a Barcelonához.
Mert ezt a játékot nem lehet minősíteni. Fos, sz.r....mademan írta:ahogy rosszabodott a játék képe úgy csökkent a hozzászólások intenzitása is (érdekes...)
Egész szezonban ez volt a helyzet, semmit sem tudunk változtatni, sőt időnként Rijkaard ámokfutásba kezd, és behozza Edmilson-t/Oleguer-t/Giuly-t...Pavel írta:Hatvan perc után azt kell mondanom, hogy semmi sem változott az elmúlt héthez képest. Úgyanazt az alibi focit nézem, mint az elmúlt hetekben. Csak az a szerencsénk, hogy a Betis nem akar nyerni és nem támad. Csütörtökön a Getafe akart nyerni.
gondolom mert zambrotta [auto_cenzúra] volt...Replay írta:Lemaradtam, Belletti miért állt be?
mivel nekem sincs sport 2m, így én is csak az as.com-on vagy eurosport.com-on tudom "nézni"...DUGO_11 írta: Most te hulyitel engem...ember...!!!
Szépen kérek segitsétek, minden vágyam hogy nészhesem a mecset, te meg ilyen hulyeséget irsz nekem...mi van veled...!!!
Ember.....!!!!.........Hánba....!!!